Luna iunie 2023, Scorpion

Iunie 2023, Scorpion
008 Scorpion          Deviza ta, în această lună, este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs
       În această perioadă ai ocazia să treci prin experiențe de viață profund transformatoare. Cauți explicațiile logice pentru ceea ce se întâmplă, vis-a-vis de propria existență confruntându-te cu pierderi menite să te ajute să vezi viața dintr-o nouă perspectivă. Pui multă pasiune în tot ceea ce întreprinzi având o mare doză de curiozitate pentru descifrarea fenomenelor care țin de ezoterism, parapsihologie, spiritualitate.
            În preajma datei de 4 iunie pot avea loc reevaluări ale unor aspecte care țin de acte, documente oficiale, o moștenire, un proces. Tot acum pot fi reluate discuțiile neplăcute, care vizează banii partenerului de viață sau ale unui împrumut bancar. Este bine să nu apelezi la obținerea unui împrumut întrucât pot apărea tot felul de pierderi, probleme de natură financiară dar și legală.
            Este o lună în care te bucuri de avantaje venite de pe urma unei relații sentimentale cu cineva aflat departe, eventual în străinătate sau cu o persoană de altă naționalitate. Îți faci multe planuri de viitor. Este indicat să nu îți faci prea mari iluzii întrucât pot apărea tot felul de schimbări, răzgândiri, îndeosebi  în preajma datei de 15 iunie.
            Din data de 21 iunie asimilezi informații dintr-un nou domeniu, este posibil să călătorești mai mult și astfel relaționezi cu persoane aflate în străinătate. Dai dovadă de generozitate și altruism știind cum să-i ajuți pe ceilalți cu sfaturi utile. Ești mult mai preocupat de dezvoltarea personală studiind și încercând să valorifici fiecare oportunitate de progres profesional. În a doua parte a lunii reiei conversațiile cu o persoană dragă din trecut. Nu vor lipsi  momentele de gelozie, posesivitate, acuzațiile lipsite de sens. Nu este exclus să apelezi la tot felul de tertipuri pentru a atrage atenția unei persoane de sex opus.
            După data de 22 iunie sunt favorizate competițiile, implicarea în proiecte pe termen lung dar și investițiile în domeniul profesional. Pot să apară tot felul de provocări în carieră, cărora le vei face față cu bine, cât timp ții cont de sfatul unor persoane avizate, bine pregătite în domeniul care te interesează.
          În preajma datei de 26 iunie te poți aștepta la primirea unor mesaje interesante, schimburi de informații care te vor ajuta să vezi ce anume se vrea de la tine în cadrul unei colaborări cu persoane din mediul apropiat. Relația cu rudele riscă să se tensioneze și astfel vrei să renunți definitiv la o colaborare.
            Spre sfârșitul lunii va trebui să fii precaut și să nu amesteci obligațiile profesionale cu dragostea sau încearcă să dai dovadă de prudență, în cazul în care dai startul unei relații de dragoste cu o persoană din mediul profesional, eventual cu un superior.