Luna iunie 2023, Săgetător

Iunie 2023, Săgetător
009 Sagetator         Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.”  Albert Einstein
      Luna iunie este trăită cu intensitate maximă, îndeosebi la capitolul relații, parteneriate, colaborări și/sau lansarea de (noi) proiecte. Chiar dacă, de multe ori, vei avea sentimentul că nu ești luat în seamă suficient de către ceilalți sau nu reușești să te ridici la înălțimea așteptărilor celor dragi, nu trebuie să uiți că tot ceea ce contează este să îți urmezi propriul țel, fără să te cramponezi de ce anume vrea sau spune lumea din jur.
            În preajma datei de 16 iunie te gândești să dai startul unei relații care nu este tocmai ceea ce îți dorești sau se va demonstra în timp că ai făcut o alegere greșită astfel că se recomandă atenție la deciziile pe care le iei în preajma acestei date. Poate fi un moment de revizuire a relațiilor de parteneriat, de reluare a unor discuții în relația de cuplu și astfel ajungi la observarea unor neclarități care se cer a fi revizuite.
            Din data de 11 iunie ai mai mult chef de călătorii îndepărtate, ești pus serios pe treabă, pe studiu, dacă urmezi cursuri care te vor ajuta în carieră. De la jumătatea lunii ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală menită să te ajute să progresezi în plan personal, să descoperi o latură a personalității tale de care nu erai conștient. Poți să revii la o fostă relație de iubire sau să reiei relația cu un vechi prieteni, relație care se poate transforma acum în ceva mult mai profund.
            Din data de 21 iunie te vei preocupa de descifrarea unor domenii încărcate de mister, ocult, ești atras de astrologie, aprofundezi anumite relații care te pot conduce către o direcție clară, din punct de vedere spiritual. În preajma datei de 29 iunie va trebui să nu te grăbești și să dai bani pe un bun de valoare întrucât pot apărea tot felul de neplăceri, pierderi. Există predispoziție la plata unei amenzi, sancțiuni și astfel depășești bugetul de care dispui.
            Spre sfârșitul lunii, cu ocazia unei călătorii îndepărtate sau prin intermediul unor amici, site-uri de socializare, ai posibilitatea să cunoști o persoană de sex opus care te atrage în mod deosebit. Te așteaptă o perioadă de trăiri intense, emoții, de manifestare a propriilor gânduri cu deschidere.
             În această lună pui foarte mult accent pe relațiile de colaborare, parteneriat, noi posibilități de asociere. Va trebui să găsești echilibrul între tine și ceilalți, să vezi ce anume ai nevoie pentru a obține progresul, în plan profesional dar și personal.