Luna iunie 2023, Rac

Iunie 2023, Rac
004 Rac        Pentru tine, în această perioadă, deviza este: „Cine poate răbda merge înainte. Răbdarea este amară dar roadele sale sunt dulci.” J J Russeau
       În această lună, oricât de greu pare drumul pe care îl străbați, ai toate șansele de partea ta pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Privești acum spre următoarele etape ale unui proiect nelipsindu-ți cu optimismul dar și buna dispoziție. Te bucuri de susținere în realizarea proiectelor personale dar și de grup, din partea prietenilor, îndeosebi după data de 4 iunie. Este important să nu te lași influențat de părerile pesimiste ale celor din jur, indiferent de argumentele aduse de aceștia.
La jumătatea lunii te simți confuz, nemulțumit, ai sentimentul că ești urmărit de ghinion, că lucrurile nu se așează cum ți-ai propus, iar dușmanii ascunși caută să te denigreze. Este recomandat să fii atent la ceea ce spui și să stai departe de bârfe, de medii în care predomină pesimismul, invidia. Astrele sunt de partea ta și te susțin în ceea ce ți-ai propus, important este să te ții de un program clar stabilit de tine, să vezi care sunt prioritățile.
            În preajma datei de 14 iunie posibil să se reactiveze o problemă mai veche de sănătate și astfel nu reușești să pui în practică ceea ce ți-ai propus. Poate fi vorba despre nevoia de a reveni la un proiect profesional care ți-a creat probleme serioase în trecut. Este momentul să încerci să repari ceva.
           Din data de 21 iunie Soarele intră în zodia ta așa că primești și mai multă energie pentru a-ți îndeplini un vis personal și a reuși să mergi pe un drum ales deja de tine. Nu uita că mai ai încă multe aspecte din viața ta de reorganizat, totul este să nu faci prea multă vâlvă și să acționezi cu mai multă discreție. Primești susținerea prietenilor, cu atât mai mult dacă, în trecut, ai dat dovadă de altruism față de aceștia.
           Se preconizează o perioadă favorabilă câștigurilor venite din muncă personală dar și unele negocieri care se vor dovedi favorabile pe termen îndelungat. Apar noi propuneri de colaborare, oferte de serviciu, chiar și peste hotare. Se recomandă atenție la cât anume și cum muncești, la modul în care îți exprimi punctul de vedere.
           În preajma datei de 29 iunie ai ocazia să observi aspecte mai puțin plăcute, care vizează relația de cuplu sau o asociere. Este important să vezi ce se vrea de fapt, ce se află în spatele unor propuneri și dacă merită să mai continui o colaborare. Cert este că acum primești răspunsuri clare!