Luna iunie 2023, Pești

Iunie 2023, Pești
012 Pesti           Deviza ta, pentru această lună, este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc
        Familia joacă un rol esențial pentru tine în această lună fiind nevoie de ajutorul tău moral și chiar financiar pentru cei dragi. Relația cu părinții capătă conotații speciale reușind să îți reverși cu generozitate afecțiunea către cei dragi. Nu vor lipsi disensiunile pe tema casei, a unei proprietăți, aspecte care trebuie revizuite în propria locuință, cheltuieli care țin de curățenia propriei locuințe, achiziția unor obiecte de valoare. Pot apărea încurcături legate de acte, documente legate de casă, îndeosebi în prima parte a lunii. Te gândești să aduci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă casă sau vei discuta mult despre o renovare a locuinței.
             Până în data de 11 iunie se îmbunătățește vizibil relația cu persoana iubită sau ai ocazia să cunoști o persoană de sex opus care te impresionează, de care te simți foarte atras, îndeosebi din punct de vedere sexual. Va trebui să dai dovadă de prudență și să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia sau cu tendința de a nedreptăți persoana iubită.
            În preajma datei de 15 iunie, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj, se va pune mai mult accent pe casă, gospodărie, pe relația cu părinții, călătorești în locurile natale, investești în domeniul imobiliar. Este o perioadă incertă, controversată, menită să îți dea peste cap planurile, ai sentimentul că ceilalți complotează împotriva ta și de aceea nu ies lucrurile cum ți-ai propus. Este important să amâni luarea deciziilor, vis-a-vis de casă, până în data de 22 iunie.          
            După data de 21 iunie se poate remarca o stare de bună dispoziție, nevoia de joc, de dragoste, de a petrece mai mult timp liber alături de cei dragi. Se amplifică nevoia de a darui și primi iubire, ba chiar apare imboldul de a reveni asupra unei relații de dragoste din trecut. Simți nevoia să îți exprimi dorințele, sentimentele fiind copleșit de amintiri dragi, de dorința de a retrăi acele momente pline de afecțiune și iubire.
            Spre sfârșitul lunii depui eforturi susținute în domeniul profesional astfel că nu vor întârzia să apară și beneficiile financiare. Se poate vorbi despre șansa de a primi banii de care ai nevoie, de a dezvolta relații de colaborare sau de a te implica într-un proiect profesional de bun augur. Debordezi de energie și conștiinciozitate reușind să vezi partea frumoasă a relației cu colegii de muncă.