Luna iunie 2023, Gemeni

Iunie 2023, Gemeni
003 Gemeni       Deviza ta, pentru această lună, este: „Urmărește-ți faptele, ele vor deveni obiceiuri. Urmărește-ți obiceiurile, ele vor deveni caracter. Urmărește-ți caracterul, el va deveni destinul tău.” Lao Tzu
       În această lună ești pus în prim plan, Soarele aflat în zodia ta îți dă mai multă energie, poftă de viață, dorința de acțiune, de a te implica cu mai multă hotărâre în obiectivele propuse. Începutul lunii îți poate aduce unele probleme de relaționare, răzgândiri, reveniri asupra unor situații de viață care se cer rapid lămurite. Te remarci prin dorința de a te informa fiind preocupat să acumulezi informații noi, ești dominat de dorința de a te înscrie  la noi cursuri, vrei să participi la conferințe, seminarii sau cursuri de perfecționare care te vor ajuta în plan profesional. Toate acestea ar putea să te pună într-o situație greu de înțeles, parcă mai nimic nu se așează cum trebuie, tot mai ai ceva de făcut fiind nevoie de intervenția ta promptă în multe situații, îndeosebi atunci când este vorba despre tot ceea ce înseamnă comunicare, schimb de informații.
            Din data de 5 iunie ești într-o continuă agitație, pus serios pe treabă reușind să atragi de partea ta persoanele care pot să te susțină în demersurile tale, care vizează banii, resursele materiale de care ai nevoie pentru a dezvolta un proiect personal. Se cere prudență, dacă ai de semnat un contract important, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când, deși ești convins că vei primi banii care ți-au fost promiși, vei avea surpriza neplăcută să constați că, fie nu primești cât ți s-a spus, fie nu ai parte de banii respectivi cheltuindu-i pe un obiect de valoare, dar care nu îți este absolut necesar.
            Din data de 21 iunie ești mult mai preocupat de noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, te bucuri de susținere financiară, de noroc, în ceea ce privește câștigurile venite din muncă proprie, totul este să dai dovadă de atenție la cumpărăturile pe care le faci, la negocieri, semnarea de contracte. Valorifici propriile abilități și astfel te faci remarcat în mediul de lucru astfel că, din data de 23 iunie, sunt șanse sporite de a da startul unor colaborări menite să îți aducă câștiguri pe termen îndelungat. Este momentul să profiți de această perioadă favorabilă, mai ales dacă lucrezi în comerț, transporturi sau turism.
În preajma datei de 23 iunie, dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai toate șansele să revii la o persoană de sex opus cunoscută de curând și să continui discuțiile, îți faci speranțe de viitor în doi, te bucuri de momente de romantism și pasiune. Fii precaut la promisiunile care ți se fac și încearcă să te ancorezi în concret evitând să te lași furat de vise și speranțe deșarte.
            În preajma datei de 24 iunie se recomandă prudență în ceea ce privește o relație intimă, de unde pot apărea tot felul de controverse, acuzații, mai mult sau mai puțin reale. Este momentul să vezi cu cine ai de-a face, în cine se merită să ai încredere. O relație de dragoste se poate termina acum pentru a face loc alteia, mult mai promițătoare.
            La sfârșit de lună ai ocazia să faci mai multe călătorii alături de persoana iubită sau pleci într-o vacanță alături de propriul copil. Dedici mai mult timp distracției, momentelor care te binedispun debordând de energie și încredere că poți concretiza ceea ce ți-ai propus.