Luna iunie 2023, Fecioară

Iunie 2023, Fecioară
006 Fecioara      Deviza acestei perioade, pentru tine, este următoarea: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade
    În această lună vei pune mai mult accent pe carieră, dezvoltarea  relațiilor profesionale, noi modalități de a interveni în domeniul profesional, de a dezvolta relații de bun augur cu persoane care au autoritate. Va trebui să îți stabilești cu atenție prioritățile și să nu te lași antrenat în foarte multe activități lucrative neglijând astfel viața personală. Este timpul să pui în aplicare planuri noi, strategii de lucru în relația cu colaboratorii apropiați.
            Evită critica de orice fel, îndeosebi în primele zece zile ale lunii, atunci când se pare că te confrunți cu nemulțumiri datorită informațiilor care vizează relația de mariaj. Este recomandat să eviți luarea unor decizii, îndeosebi dacă vrei să faci cumpărături pentru casă, fără să te consulți cu partenerul de viață. Pot apărea cheltuieli care depășesc bugetul familiei ceea ce va conduce inevitabil la certuri, discuții în contradictoriu, tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate.
            În preajma datei de 16 iunie va trebui să fii mult mai prudent la ceea ce spui, la reevaluări ale propriilor dorințe, obiective, la ce schimbări vrei să aduci în propria atitudine pentru a aduce îmbunătățiri în relația cu șefii sau vis-a-vis de domeniul profesional.
            Din data de 20 iunie pot apărea noi posibilități de relansare în carieră, de revenire la sentimente mai bune în relația cu un șef și astfel ai posibilitatea de a primi o mărire de salariu.
           În preajma datei de 21 iunie dai dovadă de mai multă inițiativă, onestitate, reușești să mobilizezi suficienți oameni pentru susținerea unui proiect personal în care crezi cu adevărat. Poate fi ocazia de a petrece mai mult timp alături de prieteni, de a dezvolta relații de prietenie care te ajută să te destinzi, să te simți mai împlinit.
            Dacă vrei neapărat să dai startul unei relații de cuplu, în cazul în care ești celibatar, se pare că lucrurile sunt mai complicate, îndeosebi în preajma datei de 22 iunie. Este indicat să amâni lucrurile și să încerci să privești dincolo de declarațiile de dragoste, promisiunile care ți se fac acum, în plan sentimental. Pe de altă parte ai ocazia să observi dacă se merită să revii la o fostă relație de iubire sau de cuplu.
            Este o lună în care îți trebuie foarte multă atenție în relația cu colegii de muncă, colaboratorii, îndeosebi la începutul perioadei, atunci când te poți trezi pus în fața unor decizii, fie chiar tu iei decizia să schimbi locul de muncă sau renunți la anumiți colaboratori, asociați.