Luna iunie 2023, Balanță

Iunie 2023, Balanță
007 Balanta        Deviza ta, în această lună este: „Ceea ce am făcut pentru noi înșine moare în pace cu noi, ceea ce am făcut pentru alții și pentru lume rămâne și devine nemuritor.” Albert Pike
      În această lună ești într-un proces intens de dezvoltare, de progres, din punct de vedere intelectual și profesional. Te simți bine, cât timp ceilalți observă și apreciază progresul tău simțindu-te motivat să depui și mai mult efort către o direcție deja aleasă. Ai ocazia să-ți depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață călătorind și studiind, interacționând mai mult cu oameni noi, intersanți care pot să te călăuzească pe calea cunoașterii. Poate fi momentul în care construiești o nouă filozofie de viață sau interacționezi cu oameni care te ajută să înțelegi sensul anumitor evenimente din viața ta.
            La începutul lunii te poți aștepta la o reevaluare a relației de iubire actuale încercând să găsești răspunsuri, soluții pentru a rezolva problemele sau pentru a te lămuri care sunt factorii care declanșează starea ta de nehotărâre, în ceea ce privește concretizarea unei relații de cuplu.
            În preajma datei de 16 iunie se reconfigurează aspecte care vizează studiile, călătoriile și relațiile cu străinătatea, precum și domeniul spiritual. Poate fi o perioadă intensă, cu răzgândiri, reevaluări, primirea de mesaje contradictorii și astfel nu reușești să concretizezi ceea ce ți-ai propus. De evitat călătoriile îndepărtate și luarea unor decizii care implică relația cu firme cu capital străin.
            În această lună sunt favorizate colaborările profesionale având ocazia să obții avantaje materiale. Este recomandat să nu te lași angrenat într-o colaborare sau afacere, îndeosebi în primele zece zile ale acestei luni, întrucât pot apărea răzgândiri, nemulțumiri, certuri cu colaboratorii.
            Din data de 21 iunie îți iei mult mai în serios cariera, obligațiile profesionale, relația cu superiorii. Reușești să atragi atenția oamenilor care te susțin îți împlinești astfel proiecte, idei care au legătură cu domeniul profesional, așa că nu va fi greu să obții ceea ce ți-ai propus, îndeosebi în ultimul decan al lunii.
            În preajma datei de 26 iunie pot apărea tot felul de controverse care vizează casa, relația cu părinții, familia dar și ocazia de a intra în posesia unor secrete.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai ocazia să te implici într-o relație de dragoste cu o persoană mai în vârstă, eventual un mentor, profesor, o persoană care te va ajuta să progresezi în plan intelectual.