Luna iunie 2021, Vărsător

Iunie 2021, Vărsător
011 Varsator     În această lună acorzi mai multă atenție aspectelor care țin de relația cu persoana iubită, cu propriul copil, hobby-ului, activităților care implică creativitate și inspirație din partea ta. Te bucuri de natură, de frumusețea din jurul tău lăsându-te impresionat de lucrurile simple ale existenței. Creezi, iubești fiind plin de energie, apreciezi mai mult distracția, plimbările în natură. Știi cum să te exprimi în modul cel mai autentic! Chiar dacă vor mai exista unele probleme venite din partea colegilor, colaboratorilor sau din partea familiei vei reuși totuși să le depășești cu bine. Este o perioadă în care ai parte de multă imaginație, originalitate și inspirație creatoare, fapt care te va ajuta să dai curs unor proiecte legate de scris, editare.
            În preajma datei de 11 iunie se poate vorbi despre o nouă etapă care vizează relația de iubire. Poate reveni o iubire din trecut și să creeze turbulențe în viața personală, riscul de a renunța la relația în care ești implicat deja. Este timpul să lămurești aspecte ce vizează o fostă iubire. Pe de altă parte se poate vorbi acum despre o relație sentimentală de destin, de natură karmică, căreia îi reziști destul de greu.
            Până în data de 22 iunie lucrurile se complică în relația de dragoste fiind posibil să constați că ai fost mințit sau persoana iubită nu este ceea ce părea a fi. Cert este că ai ocazia să intri în posesia unor informații contradictorii. Se cere reevaluarea atitudinii în relația de amor existentă, caută sursa problemelor, vezi ce anume ai de schimbat în modul tău de a te comporta în relația cu persoana iubită.
            Din data de 21 iunie vei pune mai mult accent pe reevaluare, reorganizarea muncii, creearea de noi strategii în ceea ce privește jobul, colaborarea cu colegii, schimbarea programului de lucru. Poate fi vorba și despre necesiatatea de a te preocupa mai mult de sănătatea propriului organism, de schimbarea regimului alimentar și de viață, de curățarea sufletului și a trupului.
            În preajma datei de 24 iunie se recomandă prudență în ceea ce privește propria sănătate, analize pe care le-ai amânat se cer făcute cât mai urgent. Ești nevoit să apelezi la un regim alimentar strict, schimbi programul de lucru sau apelezi la ajutorul medicului pentru a rezolva o problemă de sănătate. Nu exagera cu efortul fizic întrucât ești predispus la fracturi, accidente, lovituri.
            Spre sfârșitul lunii ai ocazia să trăiești momente de romantism alături de partenerul de viață. Pot apărea disensiuni, pe tema unor probleme de la locul de muncă sau ca urmare a aflării unor secrete de către partenerul de viață.
            Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Urmează-ți fericirea și universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri.” Joseph Campbell