Luna iunie 2021, Taur

Iunie 2021, Taur
002 Taur       Te așteaptă o  perioadă de revizuire, de aprofundare a unor aspecte care vizează relația cu ceilalți dar și abilități, talente personale, pe care, din diferite motive, le-ai neglijat în ultima perioadă. Ești pus pe treabă serios muncind cu conștiinciozitate, ai forța și energia necesară pentru a susține examene, pentru a acumula noi informații, în ciuda adversităților, a răsturnărilor de situație. În luna iunie ai ocazia să îți valorifici talentele și abilitățile de care dispui pentru a atrage mai multe beneficii financiare. Oricât de greu ar fi, nu te vei da bătut având ocazia să te înscrii la noi cursuri, reiei anumite negocieri, revii asupra unor situații cu care te-ai mai confruntat cu mulți ani în urmă.
            Încă de la începutul lunii ai ocazia să revii asupra unor studii, cauți alternative favorabile care vizează relația cu cei din mediul tău apropiat sau reiei discuția cu rudele pe tema unor acte, documente oficiale. Nu va lipsi confuzia, nemulțumirile pe tema banilor, a cheltuielilor pe care ești nevoit să le faci.
            În preajma datei de 10 iunie se anunță o perioadă de reorganizare a veniturilor din muncă personală, este posibil să revii la o veche colaborare, încerci să schimbi termenii unui contract. Cert este că pot apărea tot felul de discuții cu colegii, șefii pe tema salariului. Îți va fi destul de greu să găsești o cale de mijloc, important este să dai dovadă de încredere și să nu renunți în fața obstacolelor.
            Din data de 21 iunie capeți și mai multă energie, atunci când vine vorba despre studii, schimburi de informații, călătorii în avantaj personal, poate fi vorba și despre ocazia de a cunoaște o persoană de sex opus care va juca un rol importnat în existența ta. Ești dedicat casei, familiei, părinții au nevoie de ajutorul tău, iei decizii importante legate de casa părintească, de locurile natale.
            În a doua parte a lunii domeniul financiar este mai bine aspectat, îndeosebi din data de 22 iunie, atunci când reușești să vezi cu mai multă claritate domeniul în care este bine să investești timpul și energia ta și astfel să vină și beneficii materiale.
            În preajma datei de 24 iunie se preconizează schimbări importante care vizează călătoriile îndepărtate, relația cu persoane de altă naționalitate sau aflate în altă țară. Primești acum rezultatele unor proiecte pe care le-ai demarat la începutul acestui an și vizează studiile și călătoriile.
            La sfârșitul lunii iunie ai ocazia să  te bucuri de reușite legate de casă, achiziția sau renovarea locuinței. Este momentul de împlinire, de realizări care vin să îți dea sentimentul de liniște sufletească. Se poate vorbi și despre ocazia de a cunoaște persoana potrivită cu care să întemeiezi o familie.
            Deviza ta, în această lună: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs