Luna iunie 2021, Scorpion

Iunie 2021, Scorpion
008 Scorpion     În această lună ai ocazia să treci prin experiențe de viață profund transformatoare. Cauți explicațiile logice pentru ceea ce se întâmplă, vis-a-vis de propria existență confruntându-te cu pierderi menite să te ajute să vezi viața dintr-o nouă perspectivă. Pui multă pasiune în tot ceea ce întreprinzi având o mare doză de curiozitate pentru descifrarea fenomenelor care țin de ezoterism, parapsihologie, spiritualitate.
    În preajma datei de 11 iunie pot avea loc reevaluări ale unor aspecte care țin de acte, documente oficiale, o moștenire, un eventual proces. Tot acum pot fi reluate discuțiile neplăcute, care vizează banii partenerului de viață sau ale unui împrumut bancar. Este bine să nu apelezi la obținerea unui împrumut întrucât pot apărea tot felul de pierderi, probleme de natură financiară dar și legală.
            Este o lună în care te bucuri de avantaje venite de pe urma unei relații sentimentale cu cineva aflat departe, eventual în străinătate sau cu o persoană de altă naționalitate. Îți faci multe planuri de viitor. Este indicat să nu îți faci prea mari iluzii întrucât pot apărea tot felul de schimbări, răzgândiri, îndeosebi până în data de 22 iunie.
            Din data de 21 iunie asimilezi informații dintr-un nou domeniu, este posibil să călătorești mai mult și astfel relaționezi cu persoane aflate în străinătate. Dai dovadă de generozitate și altruism știind cum să-i ajuți pe ceilalți cu sfaturi utile. Ești mult mai preocupat de dezvoltarea personală studiind și încercând să valorifici fiecare oportunitate de progres profesional.
            În a doua parte a lunii reiei conversațiile cu o iubire din trecut sau despre aspecte care vizează o relație intimă. Nu vor lipsi  momentele de gelozie, posesivitate, acuzațiile lipsite de sens. Nu este exclus să apelezi la tot felul de tertipuri pentru a atrage atenția unei persoane de sex opus.
            După data de 22 iunie sunt favorizate competițiile, implicarea în proiecte pe termen lung dar și investițiile în domeniul profesional. Pot să apară tot felul de provocări în carieră, dar cărora le vei face față cu brio, cât timp ții cont de sfatul unor persoane avizate, bine pregătite în domeniul care te interesează.
            În preajma datei de 24 iunie te poți aștepta la primirea unor mesaje interesante, schimburi de informații care te vor ajuta să vezi ce anume se vrea de la tine în cadrul unei colaborări cu persoane din mediul apropiat. Relația cu rudele apropiate riscă să se tensioneze și astfel vrei să renunți definitiv la o colaborare.
            Spre sfârșitul lunii va trebui să fii precaut și să nu amesteci obligațiile profesionale cu dragostea sau încearcă să dai dovadă de prudență, în cazul în care dai startul unei relații de amor cu o persoană din mediul profesional, eventual cu un superior.
            Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs