Luna iunie 2021, Rac

Iunie 2021, Rac
004 Rac             În această lună, oricât de greu pare drumul pe care îl străbați, ai toate șansele de partea ta pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Privești acum spre următoarele etape ale unui proiect nelipsindu-ți cu optimismul dar și buna dispoziție. Dacă ai putea să-ți păstrezi această stare de încredere până la capăt, vei avea șansa de a culege roadele muncii, mai repede decât te aștepți. Este important să nu te lași influențat de părerile pesimiste ale celor din jur, indiferent de argumentele aduse de aceștia.
            La începutul lunii te simți confuz, nemulțumit, ai sentimentul că ești urmărit de ghinion, că lucrurile nu se așează cum ți-ai propus, iar dușmanii ascunși caută să te denigreze. Este recomandat să fii atent la ceea ce spui și să stai departe de bârfe, de medii în care predomină pesimismul, invidia. Astrele sunt de partea ta și te susțin în ceea ce ți-ai propus, important e să te ții de un program clar stabilit de tine, să vezi care sunt de fapt prioritățile.
            În preajma datei de 11 iunie posibil să se reactiveze o problemă mai veche de sănătate și astfel nu reușești să pui în practică ceea ce ți-ai propus. Poate fi vorba despre nevoia de a reveni la un proiect profesional care ți-a creat probleme serioase în trecut. Este momentul să încerci să repari ceva.  
            Din data de 21 iunie Soarele intră în zodia ta așa că primești și mai multă energie pentru a-ți îndeplini un vis personal, pentru a reuși să mergi pe un drum ales deja de tine. Nu uita că mai ai încă multe aspecte din viața ta de reorganizat, totul este să nu faci prea multă vâlvă și să acționezi cu mai multă discreție. Primești susținerea prietenilor, cu atât mai mult dacă, în trecut, ai dat dovadă de altruism față de aceștia.
            Din data de 21 iunie ai ocazia să renaști regăsindu-te mai puternic, mai încrezător în propriile forțe. Debordezi de energie, ai mai multă încredere în propria persoană, ești gata să dai startul unor activități care pot să îți aducă beneficii materiale. Reușita planurilor tale depinde de gândirea pozitivă, de încrederea pe care o ai în propria persoană.
            În prima parte a lunii nu se poate vorbi despre câștiguri deosebite în plan financiar dar, cu siguranță, este timpul să pui în practică strategii bine gândite în carieră și care îți vor aduce banii de care ai nevoie. Se recomandă atenție la cât și cum muncești, la modul în care îți exprimi punctul de vedere. Până în data de 22 iunie se cere să fii precaut la acțiunile pe care le demarezi, îndeosebi dacă este vorba de un contract de muncă sau o colaborare.
            În preajma datei de 24 iunie ai ocazia să observi aspecte mai puțin plăcute care vizează relația de cuplu sau o eventuală asociere. Este important să vezi ce se vrea de fapt, ce se află în spatele unor propuneri și dacă merită să mai continui o colaborare. Cert e că acum primești răspunsuri clare!
            La sfârșitul lunii ai sentimentul că „se dau norii” la o parte și poți acțiuna cu mai multă încredere în tine.
            Deviza lunii analizate este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici