Luna iunie 2021, Balanță

Iunie 2021, Balanță
007 Balanta       În această lună ești într-un proces intens de dezvoltare, de progres, din punct de vedere intelectual și profesional. Te simți bine, cât timp ceilalți observă și apreciază progresul tău simțindu-te motivat să depui și mai mult efort către o direcție deja aleasă. Ai ocazia să-ți depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață călătorind și studiind, interacționând mai mult cu oameni noi, intersanți care pot să te călăuzească pe calea cunoașterii. Poate fi momentul în care construiești o nouă folozofie de viață sau interacționezi cu oameni care te ajută să înțelegi sensul anumitor evenimente din viața ta.
    Pe parcursul acestei luni te poți aștepta la o reevaluare a relației de iubire actuale încercând să găsești răspunsuri, soluții pentru a rezolva problemele sau pentru a te lămuri care sunt factorii care declanșează starea ta de nehotărâre, în ceea ce privește o concretizare a unei relații de cuplu.
            În preajma datei de 11 iunie se reconfigurează aspecte care vizează studiile, călătoriile și relațiile cu străinătatea, precum și domeniul spiritual. Poate fi o perioadă intensă, cu răzgândiri, reevaluări, primirea de mesaje contradictorii și astfel nu reușești să concretizezi ceea ce ți-ai propus. De evitat călătoriile îndepărtate și luarea unor deciziilor care implică relația cu firme cu capital străin.
            În această lună sunt favorizate colaborările profesionale, cu șefii având ocazia să obții aprobarea, obținerea unor avantaje din partea acestora. Este recomandat să nu te lași angrenat într-o colaborare sau afacere, până în data de 22 iunie, întrucât pot apărea răzgândiri, nemulțumiri, certuri cu colaboratorii.
            Din data de 21 iunie îți iei mult mai în serios cariera, obligațiile profesionale, relația cu superiorii. Reușești să atragi atenția oamenilor care te susțin îți împlinești astfel proiecte, idei care au legătură cu domeniul profesional, așa că nu va fi greu să obții ceea ce ți-ai propus, îndeosebi în ultimul decan al lunii.
            În preajma datei de 24 iunie pot apărea tot felul de controverse care vizează casa, relația cu părinții, familia dar și ocazia de a intra în posesaia unor secrete.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai ocazia să te implici într-o relație de dragoste cu o persoană mai în vârstă, eventual un mentor, profesor, o persoană care te va ajuta să progresezi în plan intelectual.
            Deviza ta, în această lună: „Acceptă provocările pentru a putea simți bucuria victoriei.” George S. Patton