Luna iunie 2020, Vărsător

Iunie 2020, Vărsător
011 Varsator     Ești dedicat copiilor, jocului bucurându-te de momente inedite, alături de cei dragi. Știi cum să ai o atitudine degajată încercând să vezi partea frumoasă a vieții. Te bucuri de natură, de frumusețea din jurul tău lăsându-te impresionat de lucrurile simple ale existenței. Creezi, iubești fiind plin de energie, apreciezi mai mult distracția, plimbările în natură. Știi cum să te exprimi în modul cel mai autentic! Chiar dacă vor mai exista unele probleme venite din partea copiilor sau a colegilor, colaboratorilor sau din partea familiei vei reuși totuși să le depășești cu bine. Este o perioadă în care ai parte de multă imaginație, originalitate și inspirație creatoare fapt care te va ajuta din plin să dai curs unor proiecte legate de scris, editare. Din data de 20 vei pune mai mult accent pe reevaluarea, reorganizarea muncii, creearea de noi strategii în ceea ce privește jobul, colaborarea cu colegii, schimbarea programului de lucru. Poate fi vorba și despre necesitatea de a te preocupa mai mult de sănătatea propriului organism, de schimbarea regimului alimentar și de viață, de curățarea sufletului și a trupului. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                 
        În această lună ai ocazia să redescoperi ce înseamnă să iubești și să fii iubit, poți să petreci momente de pasiune, romantism alături de persoana iubită astfel că se poate dovedi a fi o lună destul de fierbinte, la capitolul relații sentimentale. Până în data de 25  lucrurile se pot complica în relația de dragoste, este posibil să constați că ai fost mințit sau că persoana iubită nu este ceea ce părea a fi. Cert este că ai ocazia să intri în posesia unor informații contradictorii. Se cere să îți reevaluezi atitudinea în relația de amor existentă, să găsești sursa problemelor, ce anume ai de schimbat în modul tău de a te comporta în relația cu persoana iubită. Nu este exclus să reiei o relație de iubire cu un fost coleg de muncă fiind predispus la dezamăgire, la obstacole, limitări din partea celorlalți, îndeosebi în prima parte a lunii.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă, în intervalul 18 – 25, se observă o intensă preocupare față de tot ce înseamnă iubire existând posibilitatea reluării unei relații de iubire cu un fost coleg de muncă. Lucrurile nu vor fi deloc confortabile, ba din contră, există riscul să ajungi la discuții neplăcute, reproșuri în relația de cuplu actuală.
 Pe tot parcursul acestei luni ești mult mai deschis, dornic să faci declarații de dragoste atrăgând în mod firesc atenția sexului opus, prin modul în care îți expui gândurile, dorințele. Este recomandat să te și ții de cuvânt altfel există riscul de a suporta consecințele, pe la jumătatea lunii. Ești predispus la implicarea în mai multe relații simultan, aventuri care îți vor creea o stare de disconfort, la nivel emoțional și psihic. Este destul de greu să-ți potolești dorințele, pasiunea, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Nu vei duce lipsă de romantism, întâlniri sentimentale nici în a doua parte a lunii.
         Relația de cuplu este oarecum tensionată, pe la jumătatea acestei luni, va trebui chiar să dai unele explicații partenerului de viață, în privința unor acțiuni, fie că este vorba despre cheltuieli, fie sunt descoperite anumite secrete care țin de o eventuală relație extraconjugală. În preajma datei de 21 lucrurile tind să scape de sub control și astfel poți să ajungi la despărțire.
          Spre sfârșitul acestei luni, mai exact din data de 25, încerci să revii oarecum la realitate, să nu te mai lași așa ușor furat de himere, iluzii în plan sentimental.

Cariera si baniCarieră și bani             
          Prima parte a lunii este destul de tensionată, la capitolul relație cu colegii, obligații și sarcini de serviciu. Oricât de mult efort ai depune ai sentimentul că ești nedreptățit de colegi. Este posibil să călătorești mai mult în interes de serviciu, să porți tot felul de dialoguri cu șefii, colegii. Tot acum ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare sau poți încheia contracte mult mai avantajoase, din punct de vedere financiar.
            Se recomandă prudență, dacă lucrezi cu documente oficiale îndeosebi din data de 18, atunci când pot apărea tot felul de încurcături în acte sau poți pierde informații legate de locul de muncă. Din data de 21 ești mult mai încrezător în propriile forțe și conștient de propria valoare în cadrul unui proiect profesional derulat în comun cu colegii. Ești motivat să finalizezi sarcinile de lucru la timp sau să te faci remarcat de către șefi. Tot cum pui la cale schimbări care vizează domeniul profesional. Ai ocazia să-ți canalizezi resursele pe care le deții într-o singură direcție fapt care îți va aduce beneficii reale, în plan profesional. Primești susținere din partea superiorilor pentru a-ți împlini un țel profesional.
            În ceea ce privește domeniul financiar ești predispus la pierderi îndeosebi în primele zece zile ale lunii. În preajma datei de 21 este bine să nu faci compromisuri considerând că așa vei câștiga mai mulți bani întrucât ești predispus la sancțiuni, probleme de natură legală.

SanatateSănătate 
         Este o lună în care, deși debordezi de energie, va trebui să dai dovadă de prudență la volan sau la locul de muncă. Pe tot parcursul perioadei pot apărea probleme care țin de sistemul digestiv, ficat, probleme de natură psihică, insmonii. În preajma datei de 21 vei resimți o oarecare stare de devitalizare, depresie, poți avea insomnii, probleme care țin de spate, încheieturi. La sfârșitul lunii este posibil să te confrunți cu probleme digestive sau probleme de coordonare motrică.

Traffic

LOADING...