Luna iunie 2020, Taur

Iunie 2020, Taur
002 Taur         În această lună ai ocazia să îți valorifici talentele și abilitățile de care dispui pentru a atrage mai multe beneficii financiare. Poate fi o perioadă de revizuire, de aprofundare a unor aspecte care vizează relația cu ceilalți dar și a abilităților, a talentelor personale pe care, din diferite motive, le-ai neglijat în ultima perioadă. Ești pus pe treabă serios muncind cu conștiinciozitate, ai forța și energia necesară pentru a susține examene și a acumula noi informații, în ciuda adversităților, a răsturnărilor de situație. Oricât de greu ar fi, nu te vei da bătut având ocazia să te înscrii la noi cursuri, reiei negocieri, revii asupra unor situații cu care te-ai mai confruntat cu mulți ani în urmă. Din data de 20 ești mult mai dornic să călătorești sau să reiei anumite conversații cu o iubire din trcut. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Ceea ce am făcut pentru noi înșine moare în pace cu noi, ceea ce am făcut pentru alții și pentru lume rămâne și devine nemuritor.” Albert Pike

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                       
        Relația de cuplu trece printr-o revizuire serioasă, o reevaluare încercând să găsești sensul unor mesaje venite pe căi mai mult sau mai puțin directe. Este bine să ții cont de eventuale sincronicități, să îți asculți sufletul și să observi dacă merită să continui o relație care nu îți dă echilibrul afectiv de care ai nevoie.
            În preajma datei de 5 se poate vorbi despre reluarea unei relații intime, de regăsirea unei foste iubiri, o întâlnire karmică care îți poate da viața peste cap. Nu prea știi ce vrei, ce alegeri să faci, dacă este bine să riști ceea ce ai pentru ceva care nu știi ce îți va oferi. Cu Venus încă în mers retrograd, este bine să profiți de perioada romantică dar să nu îți faci prea mari speranțe. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu partenerul de viață, îndeosebi în primele zece zile ale perioadei analizată întrucât există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, certuri ceea ce riscă să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional. Nu ai decât să te ții la distanță de persoanele pesimiste sau care încearcă să se folosească de informațiile tale în avantaj personal. Evită să împărtășești cu părinții despre evenimente, aspecte din relația de mariaj!
             Din data de 18 ai ocazia să revii asupra unei iubiri din trecut, să dai un sens mult mai profund relației și să reevaluezi din cu totul alt punct de vedere relația de dragoste. Din data de 25 reușești să ajungi la o mai bună înțelegere în relația de cuplu, în ciuda comunicării care nu se ridică la cote înalte, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani, cheltuieli care trebuie făcute. În a doua parte a lunii ești mult mai preocupat de casă, familie, de renovarea casei, pui la punct o eventuală schimbare a domiciliului, poți achiziționa obiecte de valoare pentru casă. Inițiativele pe care le iei împreună cu partenerul de viață îți pot aduce satisfacții reale simțindu-te cu adevărat împlinit. Este indicat să fii mult mai atent la felul în care comunici cu celălalt și să eviți exprimarea punctului de vedere personal adoptând o atitudine impulsivă față de partenerul de viață.
Dacă ești în căutarea iubirii, o perioadă favorabilă ar fi spre sfârșitul lunii, atunci când ai ocazia să trăiești o relație de amor plină de pasiune sau poți să revii asupra unei relații care te face să te simți iubit, apreciat. La sfârșitul perioadei relaționezi cu mai multă degajare, ești relaxat, conversezi, călătorești alături de persoana iubită și nu vei duce lipsă de cadouri, surprize, declarații de amor. Știi cum să comunici, să impresionezi prin naturalețe dar și prin starea de optimism și încredere.

Cariera si baniCarieră și bani                            
            În această lună vei da dovadă de conștiinciozitate la locul de muncă. Vor mai exista animozități simțindu-te oarecum nedreptățit sau nu primești bani pe măsura muncii depuse. Ești extenuat fizic și mental, îndeosebi la începutul lunii, astfel că se recomandă acordarea de atenție la reacțiile pe care le poți avea în colectivul de muncă. Este nevoie de o mai bună organizare a timpului de lucru, atât acasă cât și la serviciu, caută noi posibilități de a găsi un loc de muncă care să te avantajeze, din punct de vedere financiar. Nu este cazul să te bazezi pe promisiunile făcute de prieteni. Tot ce ai de făcut este să ai mai multă încredere în propriile abilități de a comunica și negocia în avantaj personal.
În această lună va trebui să fii prudent la parteneriatele, contractele pe care le demarezi, la înțelegerile pe care le faci cu colegii de muncă, colaboratorii, la modul în care îți ceri drepturile financiare. Lucrurile pot scăpa oarecum de sub control în prinele cinci zile ale perioadei, atunci când este posibil ca alții să profite de pe urma ideilor tale iar tu să fii denigrat de către colegi, competitori, oameni lipsiți de scrupule. Tot ce ai de făcut este să nu împărtășești cu alții proiectele personale și să stai la distanță de persoane, colegi care te-au dezamăgit și în trecut. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales atunci când ești încântat de ceea ce faci. Ești într-o agitație continuă, dornic să relaționezi, să interacționezi cu oameni de la care ai ceva nou de învățat. Nu vei duce lipsă de umor și creativitate, ai încredere în propriile forțe și abilitatea de a-ți organiza propria activitate, îndeosebi spre sfârșitul lunii.
            În privința banilor, în primele zece zile ale acestei luni este bine să nu te bazezi pe promisiunile venite din partea unor prieteni, în ceea ce privește noi posibilități de a câștiga mai mulți bani dintr-o eventuală colaborare. În a doua parte a lunii sunt favorizate câștigurile care vin din negocieri, implicarea în activități imobiliare sau dintr-un parteneriat pe termen lung. În preajma datei de 30 ai mai multe șanse să obții finanțarea de care ai nevoie, datorită șarmului, inspirației, abilităților și talentelor de care dispui având ocazia să închei contracte avantajoase sau poți avea conversații interesante și constructive cu un superior, în ceea ce privește o posibilă promovare în cadrul firmei din care faci parte. Există riscul să cheltui mai mult decât ai în contul personal, pe tot parcursul lunii.
            Încă de la începutul lunii tragi un serios semnal de alarmă privitor la banii veniți din muncă proprie încercând să găsești alternatrive de câștig. Este o lună în care va trebui să dai dovadă de prudență în tot ceea ce este legat de bani, semnarea de contracte, negocieri și colaborări.

SanatateSănătate 
        Încet dar sigur începi să te redresezi, la capitolul sănătate. Vei reuși să scapi de senzația de oboseală, de epuizare fizică și/sau mentală pe care ai tot resimțit-o în ultima perioadă. Vei pune mai mult accent pe exercițiile fizice, plimbările în natură, dietele naturiste, te vei preocupa mai mult de propriul organism, de felul în care arăți. Mergi mai des la salonul de cosmetică, coafură, preferi să stai departe de mediile care te-ar putea afecta, din punct de vedere al sănătății. Acordă o atenție specială propriei sănătăți, îndeosebi în preajma datei de 2, atunci când ești predispus la probleme renale, infecții, fracturi, arsuri.

Traffic

LOADING...