Luna iunie 2020, Scorpion

Iunie 2020, Scorpion
 008 Scorpion        În această lună ai ocazia să treci prin experiențe de viață profund transformatoare. Pui multă pasiune în tot ceea ce întreprinzi având o mare doză de curiozitate pentru descifrarea fenomenelor care țin de ezoterism, parapsihologie, spiritualitate. Încerci să găsești explicațiile logice pentru ceea ce se întâmplă, vis-a-vis de propria existență confruntându-te cu eventuale pierderi menite să te ajute să vezi viața dintr-o nouă perspectivă. Din data de 20 asimilezi informații dintr-un nou domeniu, este posibil să călătorești mai mult și astfel relaționezi cu persoane aflate în străinătate. Dai dovadă de generozitate și altruism știind cum să-i ajuți pe ceilalți cu sfaturi utile. Ești mult mai preocupat de dezvoltarea personală studiind și încercând să valorifici fiecare oportunitate de progres profesional. Deviza lunii în analiză, pentru tine, este: „Acceptă provocările pentru a putea simți bucuria victoriei.” George S. Patton

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                         
      Este o perioadă în care relația de cuplu poate trece prin reevaluări profunde. Se discută despre bunurile deținute în comun, un eventual partaj, moștenire, îndeosebi la începutul lunii. Nu este cazul să te încăpățânezi și să consideri că ți se cuvine totul. Este nevoie de mai multă înțelegere, maleabilitate din partea ta pentru a reuși să ajungi la un numitor comun în relația de mariaj. Vrei să deții controlul total asupra celuilalt și poți deveni de-a dreptul obositor. Este timpul să privești relația de mariaj cu mai multă maturitate și înțelegere față de nevoile celuilalt.
            Până în data de 25 lucrurile tind să scape de sub control, dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj. Dacă nu, este posibil să revină în viața ta un partener din trecut și poți să ajungi chiar la o relație intimă cu un fost partener de viață. Încearcă totuși să fii mult mai realist, conștient de riscurile la care ești expus, atunci când te lași copleșit de dorințe și pasiune. Spre sfârșitul lunii nu prea știi ce să faci, dacă este bine sau nu să mai continui o relație de amor secretă pentru care ai făcut deja, poate, prea multe compromisuri.
 Din data de 18 reiei conversațiile cu o iubire din trecut sau despre aspecte care vizează o relație intimă. Nu vor lipsi momentele de gelozie, posesivitate, acuzații lipsite de sens. Nu este exclus să apelezi la tot felul de tertipuri pentru a atrage atenția unei persoane de sex opus. Îți place să deții controlul asupra celuilalt, ceea ce nu îți va aduce rezultate pozitive pe termen îndelungat.
            Este o lună în care te poți bucura de momente unice de senzualitate și sexualitate, experimentezi în plan intim, sexual, în ciuda grijilor și a problemelor care țin de viața de zi cu zi.

Cariera si baniCarieră și bani   
          Începutul de lună îți aduce semnale de alarmă în ceea ce privește locul de muncă, aspecte care vizează banii veniți din muncă proprie. Ești oarecum forțat de împrejurări să schimbi locul de muncă, să apelezi la ajutorul unor prieteni pentru a depăși eventualele probleme financiare. Ești predispus la cheltuieli neașteptate sau care pot să îți creeze tot felul de nemulțumiri în relația de cuplu sau cu persoane dragi. Ceea ce câștigi cu multă trudă  se cheltuie foarte rapid nereușind să faci mare lucru cu banii, chiar dacă aceștia vin din mai multe surse.
          Este o lună destul de agitată la capitolul loc de muncă, bani, aspecte care vizează cariera. Reușești să depășești cu bine orice neînțelegere ar apărea în cadrul colectivului de lucru, îndeosebi la mijlocul perioadei. Din data de 25 ești mult mai inspirat, preocupat să atragi beneficii venite de pe urma colaborărilor. Sunt favorizate competițiile, implicarea în proiecte pe termen lung dar și investițiile în domeniul profesional. Pot să apară tot felul de provocări în carieră dar cărora le vei face față cu brio, cât timp ții cont de sfatul unor persoane avizate, bine pregătite în domeniul care te interesează. Din data de 21 apar noi posibilități de progres în carieră datorită schimbărilor pe care te-ai decis să le faci. Se poate vorbi acum despre șansa de a relua o colaborare cu persoane aflate în străinătate, lansarea unui proiect profesional la care lucrezi de mult timp și care vizează o firmă cu capital străin. Trebuie doar să dai dovadă de calm și înțelepciune pentru a rezolva unele neplăceri legate de un eveniment profesional care s-a derulat în trecut.
           În această lună vei pune mai mult accent pe dezvoltarea unor colaborări care vizează călătoriile și colaborările cu străinii, o posibilă revenire la un vechi loc de muncă din străinătate.

SanatateSănătate
       Începutul lunii nu este bun, din punct de vedere al sănătății. Se cere atenție sporită la mijlocul lunii, dacă ai de făcut deplasări departe de casă întrucât ești predispus la accidente, operații chirugicale, dureri în zona capului, probleme oculare, migrene, insolație. Pe parcursul acestei perioade te poți confrunta cu starea de agitație, dureri de spate sau ale încheieturilor. Există predispoziția la lovituri, fracturi la nivelul brațelor, îndeosebi în preajma datei de 5. Pot să apară și unele probleme care țin de sistemul digestiv și nervos.

Traffic

LOADING...