Luna iunie 2020, Săgetător

Iunie 2020, Săgetător  
009 Sagetator
     Luna aceasta este trăită cu intensitate maximă, îndeosebi la capitolul relații, parteneriate, colaborări și/sau lansarea de (noi) proiecte. Chiar dacă, de multe ori, vei avea sentimentul că nu ești luat în seamă suficient de către ceilalți sau nu reușești să te ridici la înălțimea așteptărilor celor dragi, nu trebuie să uiți că tot ceea ce contează este să îți urmezi propriul țel, fără să te cramponezi de ce anume vrea sau spune lumea din jur. Din data de 20 te vei preocupa mai mult de descifrarea unor domenii încărcate de mister, ocult, ești mult mai atras de astrologie, aprofundezi anumite relații care te pot conduce către o direcție clară, din punct de vedere spiritual. Deviza ta, pentru această lună, este: „Cine poate răbda merge înainte. Răbdarea este amară dar roadele sale sunt dulci.” J J Russeau

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                     
         Este o perioadă cu evenimente, mai mult sau mai puțin plăcute, în relația de cuplu și în plan amoros. Nu este cazul să te consideri victimă, ci mai degrabă să observi, să analizezi situațiile cu care te confrunți și să depășești cu înțelepciune eventualele pierderi suferite. Cu cât vei privi cu oarecare detașare aspectele neplăcute ale vieții, cu atât mai ușor îți va fi să înaintezi, să găsești soluții în situațiile critice. Relația de mariaj poate trece acum prin câteva zdruncinături aducându-te în situația de a renunța definitiv la partenerul de viață. Este posibil ca partenerul de viață să se confrunte cu probleme de sănătate și să fie nevoie de intervenție promptă din partea ta. Într-un fel sau altul, te confrunți acum cu transformări în relația de mariaj, menite să te ajute să vezi din cu totul altă perspectivă relația în doi.
            Se cere prudență, îndeosebi în preajma datei de 5, atunci când pot apărea certuri, contradicții care te pot răni, răscoli în mod profund. Este posibil să te simți nedreptățit sau ai impresia că nu ești susținut în demersurile tale profesionale de către partenerul de viață. Este necesar să vezi de unde vin problemele în relația de cuplu și ce anume ai de schimbat în propria atitudine. Din data de 28 vei resimți o mai mare nevoie de iubire, de senzualitate beneficiind de multă energie, pasiune care trebuie eliberată, consumată. Este o lună în care sunt mari șanse de a te implica într-o relație de amor cu un coleg de muncă, îndeosebi în a doua parte a perioadei.
          Dacă vrei neapărat să eviți problemele, de orice fel, din relația de mariaj, nu ai decât să accepți că ești predispus la greșeli datorită lipsei de comunicare sau a unei atitudini prea directe, tranșante remarcându-te prin impulsivitate, decizii bruște, îndeosebi din data de 18.

Cariera si baniCarieră și bani  
          În această lună pui foarte mult accent pe reevaluarea relațiilor de colaborare, parteneriat, noi posibilități de asociere ca urmare a renunțării la alte relații de colaborare păguboase, din punct de vedere financiar. Totul este să dai dovadă de prudență, îndeosebi în preajma datei de 5, dacă te-ai decis să semnezi un contract de colaborare. La locul de muncă reușești să-ți îndeplinești sarcinile cu o reală plăcere primind susținerea de care ai nevoie din partea colegilor de proiect. Ești mult mai dornic să te implici în cadrul unui proiect colectiv venind cu tot felul de idei ingenioase, dai dovadă de creativitate. Oricare ar fi visul tău secret, în plan profesional, caută să-l duci până la capăt, tocmai pentru că beneficiezi acum de toată susținerea de care ai nevoie. Poți face față cu brio oricărui competitor și oricărei competiții, poți trece cu succes un interviu pentru angajare sau pentru obținerea unui loc de muncă mai bine plătit. Trebuie totuși să-ți concentrezi atenția și asupra acțiunilor întreprinse de dușmanii ascunși, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni. Nu vei fi scutit nici de certuri, discuții în contradictoriu, în relația cu un asociat sau în grupul din care faci parte, mai ales pe la jumătatea lunii.
            În ceea ce privește domeniul financiar, se poate să constați că mai ai încă multe lucruri de făcut, de revizuit. Ești pus serios pe treabă, cauți noi posibilități de a dezvolta relații de colaborare menite să îți aducă bani în contul personal. Din data de 18 va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre noi asocieri întrucât pot apărea tot felul de încurcături legate de acte oficiale.

SanatateSănătate
      În această lună pot să apară unele disfuncții digestive dar și probleme de natură emoțională, psihică, îndeosebi în preajma datei de 5. Este o lună favorabilă pentru a începe o cură de dezintoxicare, de schimbare a tratamentului, poți descoperi remedii mult mai eficiente pentru a trata o anumită boală. Ești mult mai preocupat de dietă, vei merge mai des la salonul de masaj sau cosmetică preocupându-te mai intens de felul în care arăți. Evită excesele, de orice fel (muncă, alimentație, tutun și/sau alcool), mai ales pe la mijlocul acestei perioade.

Traffic

LOADING...