Luna iunie 2020, Rac

Iunie 2020, Rac
004 Rac         În această lună debordezi de energie, ai mai multă încredere în propria persoană, ești gata să dai startul unor activități care pot să îți aducă beneficii materiale. Oricât de greu pare drumul pe care îl străbați acum, ai toate șansele de partea ta pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Privești spre următoarele etape ale unui proiect nelipsindu-ți optimismul și buna dispoziție. Dacă ai putea să-ți păstrezi această stare de încredere până la capăt, vei avea șansa de a culege roadele muncii, mai repede decât te așteptai. Reușita planurilor tale depinde de gândirea pozitivă, de încrederea pe care o ai în propria persoană. Este important să nu te lași influențat de părerile pesimiste ale celor din jur, indiferent de argumentele aduse de aceștia. Din data de 20 ai ocazia să renaști regăsindu-te mai puternic, mai încrezător în propriile forțe, vezi situațiile din viața personală cu mai multă claritate. În această lună ești ghidat de următoarea deviză: „Este bine să sărbătorești succesul dar este mult mai important să iei aminte de greșelile făcute.” Bill Gates

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                       
         Lucrurile nu stau prea bine la capitolul relație de mariaj fiind supus la tot felul de teste, încrederea în celălalt este foarte serios zdruncinată. Până la jumătatea lunii vei încerca în fel și chip să te faci remarcat de către partener existând riscul de a obține mai multă atenție în afara mariajului. La începutul lunii pot apărea unele probleme de relaționare în cadrul unei relații de amor secrete. Este posibil să afli secrete care te vor răscoli în mod profund și astfel ești pus în situația de a lua o decizie fermă. Nu mai accepți jumătăți de măsură.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu, este posibil ca partenerul de viață să acorde mai multă atenție problemelor de natură profesională sau socială și astfel neglijează relația de cuplu. Nu vor lipsi discuțiile aprinse, reproșurile, îndeosebi în preajma datei de 21, atunci când, de la simple cuvinte, se poată ajunge la adevărate certuri ba chiar poți lua decizia de a renunța definitiv la relația de mariaj așa că acordă atenție la deciziile pe care le iei la nervi! Din data de 18 rediscuți aspecte din trecut care vizează relația de mariaj. Nu te aștepta să găsești înțelegere la partenerul de viață, ba din contră, ai sentimentul că te lupți cu „morile de vânt”. Din data de 25 te poți aștepta la revenirea unei iubiri din trecut, reluarea unei relații intime care te va pune într-o situație destul de neplăcută neștiind prea clar ce alegere să faci. Ai ocazia să te bucuri la maxim de pasiune, romantism, plimbări alături de persoana iubită, foarte multă senzualitate dar și multe discuții aprinse menite să îți răscolească întreaga ființă.
             Este o perioadă în care ți se cere să fii foarte atent la ce vrei, de fapt, în plan sentimental, ce anume dorești să păstrezi în viața ta și la ce (cine) vrei să renunți. Alegerile pe care le faci acum vor avea repercursiuni pe termen îndelungat.

Cariera si baniCarieră și bani 
          La începutul lunii se cam tensionează atmosfera la locul de muncă reușind cu greu să duci la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus. Evită să împărtășești cu colegii informații despre proiectul profesional în care investești mult efort fizic, intelectual și chiar financiar. Stai departe de orice polemici, bârfe întrucât ești predispus la atacuri venite din partea dușmanilor ascunși, îndeosebi în preajma datei de 2. Primești susținerea prietenilor în demersurile profesionale, cu atât mai mult dacă, în trecut, ai dat dovadă de altruism față de aceștia. În preajma datei de 5 se face lumină în tot ce ține de locul de muncă, proiecte profesionale, relația cu colegii, subalternii. Este o perioadă de reevaluări, reluarea unor negocieri, revizuirea unor idei și strategii rpofesionale. Te simți solicitat peste măsură reușind cu greu să ții pasul cu schimbările profesionale din această lună. Se cere mai multă prudență în ceea ce privește o afacere personală, o eventuală asociere în care ești implicat de ceva timp. Fii mult mai prudent la termenii, condițiile pe care trebuie să le respecți și nu te grăbi să semnezi documente oficiale, îndeosebi din data de 18. Este timpul să te debarasezi de prejudecăți și să te avânți către un nou domeniu de activitate, oricât de greu ar părea, la prima vedere.
            În prima parte a lunii nu se poate vorbi despre câștiguri deosebite în plan financiar dar, cu siguranță, este timpul să pui în practică strategii bine gândite în carieră și care îți vor aduce banii de care ai nevoie. Fii mai atent la împrumutul sau ajutorul financiar pe care vrei să îl dai unor prieteni, în prima parte a lunii. Din data de 21 se preconizează schimbări pe termen îndelungat, vis-a-vis de bani veniți din muncă proprie, ai șansa de a valorifica resursele de care dispui, abilitățile, talentele personale, în sensul creșterii propriilor venituri. O mai bună gestionare a timpului de lucru ar putea să îți aducă și rezultatele mult așteptate.

SanatateSănătate
      Chiar dacă te simți plin de încredere și energie tot va trebui să nu te avânți în orice activitate, fie că vorbim despre locul de muncă sau propria gospodărie. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături, mai ales în primul decan al acestei luni. Las-o mai ușor cu munca și grijile întrucât ești predispus la probleme care țin de tensiunea arterială, probleme digestive, ale ficatului, insomnii. Fii prudent la problemele de sănătate ce riscă să recidiveze, îndeosebi în prima parte a lunii.

Traffic

LOADING...