Luna iunie 2020, Pești

Iunie 2020, Pești
012 Pesti       Familia joacă un rol esențial pentru tine, în această lună. Relația cu părinții capătă conotații speciale reușind să îți reverși cu generozitate afecțiunea către cei dragi. Ai ocazia să te redescoperi prin intermediul familiei și al partenerului de viață. Reușești să devii un suport moral real pentru cei apropiați ție. Te gândești să aduci o schimbare importantă în legătură cu casa, domiciliul, poate chiar vei dori să achiziționezi o nouă casă sau vei discuta mult despre o eventuală renovare a locuinței. Muncești mult, mai ales fizic, în propria gospodărie dedicându-te aproape exclusiv treburilor casnice. Din data de 20 se poate remarca o stare de bună dispoziție, nevoia de joc, de dragoste, de a petrece mai mult timp liber alături de cei dragi. În această lună te lași condus de următoarea deviză: „Urmează-ți fericirea și universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri.” Joseph Campbell

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                   
        Ai mare nevoie de exprimare în tot ceea ce faci, mai ales atunci când vine vorba despre iubire, relația cu sexul opus. Nu suporți să ți se impună ceva, alegerile trebuie să le faci tu, îndeosebi în a doua parte a lunii.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de mariaj se va pune mai mult accent pe casă, gospodărie, pe relația cu părinții, eventuale călătorii la locurile natale, investiții imobiliare. Îți vin tot felul de idei care vizează un proiect derulat în comun cu partenerul de viață, îndeosebi pe la jumătatea perioadei în discuție. Din data de 18 lucrurile devin oarecum confuze în relația de amor. Este posibil să revină din trecut aspecte neplăcute din relația de iubire fiind nevoit să dai tot felul de explicații, să te justifici îndeosebi în preajma datei de 21. După această dată se amplifică și mai mult nevoia de a darui și primi iubire, ba chiar ai imboldul de a reveni asupra unei relații de amor din trecut. Simți nevoia să îți exprimi dorințele, sentimentele fiind copleșit de amintiri dragi, de dorința de a retrăi acele momente pline de afecțiune și iubire. Există însă riscul de a te iluziona, acea persoană să nu mai fie atât de dispusă să răspundă avansurilor tale, ceva s-a schimbat, nu mai poate fi așa cum a fost în trecut astfel că te poți aștepta la dezamăgiri, la melancolie.
            După data de 21 se îmbunătățește vizibil relația cu persoana iubită sau ești mai detașat de eventualele probleme din relația de dragoste. Va trebui să dai dovadă de prudență și să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia sau cu tendința de a nedreptăți persoana iubită. Tot acum se poate vorbi despre întâlniri karmice, ai sentimentul de deja vu. Tot ce începi acum în plan amoros ar putea să îți creeze probleme, dezamăgiri pe termen îndelungat. Fii prudent la alegerile pe care le faci, îndeosebi în intervalul 18 – 25.          

Cariera si baniCarieră și bani                
          Este o perioadă oarecum contradictorie, în ceea ce privește cariera, locul de muncă. Abilitățile de comunicare vor juca un rol esențial pentru a atrage mai mulți clienți sau pentru a ajunge la relații mult mai favorabile cu colegii de lucru. Îți va veni însă destul de greu să ajungi la un echilibru între obligațiile de serviciu și viața de familie. Este o lună în care pot să apară tot felul de amânări, răsturnări de situație, în privința unui (nou) contract de muncă sau posibilitatea de a găsi un loc de muncă mai bine plătit. Chiar dacă începutul acestei perioade pare destul de promițător, la capitolul bani, finanțare, carieră vei avea totuși ocazia să constați că, pe parcursul lunii, lucrurile nu sunt tocmai așa cu par, la prima vedere.
            Până în data de 18  sunt favorizate negocierile, obținerea unui nou contract de muncă sau pentru a încerca să schimbi strategiile în cadrul unei afaceri personale. În această lună ar trebui să fii prudent în relația cu șefii, în special în preajma datei de 21. Tot atunci, dacă ai de susținut un interviu sau un concurs pentru ocuparea unui post, este posibil să te confrunți cu tot felul de nemulțumiri.
            În privința banilor, la începutul lunii este posibil să apară tot felul de probleme financiare datorate cheltuielilor neașteptate legate de un bun imobiliar, o proprietate. Va trebui să dai dovadă de fler, mai multă deschidere către noi posibilități de a progresa în plan profesional și implicit de a atrage mai mulți bani în contul personal.
            În preajma datei de 21 este bine să nu te hazardezi și să apelezi la un împrumut. Este recomandat să încerci găsirea de noi posibilități de a câștiga mai mulți bani pentru a reuși să achiți plățile restante.

SanatateSănătate
      Este bine să faci cât mai multe ieșiri în natură, să te bucuri de aspectele frumoase ale vieții. Evită suprasolicitarea fizică sau psihică, mai ales în prima parte a lunii. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la dietă încercând astfel să eviți orice excese alimentare. Ești predispus la insolații, stări de nervozitate, agitație, excese alimentare, insomnii, infecții, la începutul lunii.

Traffic

LOADING...