Luna iunie 2020, Leu

Iunie 2020, Leu
005 Leu      În această lună dedici mai mult timp grupului de prieteni sau asociației din care faci parte. Chiar dacă vor mai exista și animozități, neînțelegeri sau chiar dezamăgiri venite din partea unor amici, vei reuși să treci peste toate aceastea dând dovadă de umor și înțelegere. Este o perioadă favorabilă, îndeosebi în prima parte a lunii, pentru a ieși în evidență reușind să te remarci prin capacitățile tale creatoare, ideile originale, seriozitate și dedicare, în ceea ce privește concretizarea unui proiect de grup. Ai ocazia să întâlnești persoane inteligente, oameni de la care ai multe de învățat și care te vor ajuta să treci de o treaptă importantă pentru evoluția ta profesională. Este timpul să folosești din plin oportunitățile care țin de călătorii, studii lăsându-te purtat de inspirația de moment. Din data de 20 preferi starea de solitudine fiind important să-ți clarifici anumite aspecte ale sinelui. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Valoarea unui om rezidă în ceea ce dă el și nu în ceea ce este capabil să primească.”  Albert Einstein

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu             
         Începutul de lună este interesant la capitolul relație de dragoste având ocazia să reiei o relație sentimentală cu un coleg de muncă sau cu cineva cunoscut prin intermediul profesiei pe care o desfășori. În această perioadă vei trece prin reevaluarea relației de cuplu sau a unei relații sentiementale. Este o perioadă de discuții, de analiză a relației existente, înainte de a lua o decizie fermă de schimbare a direcției în plan amoros.
            În preajma datei de 5 se poate vorbi despre aducerea la lumină a unor aspecte mai puțin plăcute dintr-o relație sentimentală, aspecte pe care le bănuiai dar ai preferat să le tot amâni încercând să „închizi ochii„ dând astfel celuilalt senzația că nu știi ce se întâmplă. Ai acum șansa de a te confrunta cu repercursiunile unor acțiuni din relația de dragoste, poți să vezi adevărata față a persoanei iubite sau vrei să revii la o iubire din trecut, cineva cu care simți că mai ai încă multe de împărtășit în plan amoros. În preajma datei de 21 pot apară tot felul de tentații existând riscul să dai startul unei relații de iubire pe care alegi să o păstrezi la „secret” și care ar putea să îți creeze probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu. Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu prietenii, de acolo fiind posibil să se declanșeze tot felul de pierderi, dezamăgiri care se pot răsfrânge și în relația de mariaj. Cu cât prietenii știu mai puține despre viața ta personală, cu atât va fi mai bine pentru tine. Este timpul să acorzi mai multă atenție vieții de familie și să o lași mai ușor cu prietenii și eventuale aventuri, relații pasagere.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu cu vechime, se poate vorbi acum despre testarea relației având ocazia să vezi dacă relația se așează pe baze solide sau nu, dacă merită să dai o șansă partenerului de viață. Este o perioadă de conștientizare a ceea ce vrei de la celălalt, la cât ești dispus să oferi, să lași de la tine, dacă mai are rost să dedici timp și energie unei relații în care nu te simți iubit, apreciat. Din data de 18 este posibil să intri în posesia unor bârfe, secrete venite prin intermediul amicilor și care vizează relația cu persoana iubită. Cert este că ai ocazia să înveți multe lucruri despre tine, despre ce înseamnă o relație de cuplu și/sau de iubire și că, înainte de toate, cel mai important este să înveți cum să ierți și să iubești.

Cariera si baniCarieră și bani             
         În zona carierei există riscul să ajungi la probleme serioase în relația cu un șef, la începutul lunii, vis-a-vis de greșeli pe care le-ai făcut în trecut și ai tot amânat să le rezolvi, să găsești posibilități de a repara ce ai stricat. Nu este o lună benefică, în ceea ce privește investițiile, putând apărea oricând peirderi de bani, răsturnări de situație, vis-a-vis de un eventual împrumut pe care vrei să îl obții sau aspecte neplăcute care vizează o afacere personală.
           Până în data de 18 este indicat să lucrezi în secret la proiectele personale care îți pot aduce veniturile la care visezi de mult timp. Din data de 19 este posibil ca anumite persoane din anturaj sau din cadrul unui grup să te pună în situații neplăcute și astfel ești nevoit să schimbi strategia de lucru sau chiar să faci o reevaluare a proiectului pentru care ai muncit foarte mult. Nu duci lipsă de ingeniozitate, creativitate primind susținere din partea superiorilor pentru a putea să-ți atingi scopurile propuse. Este momentul să te afirmi, chiar dacă astfel vei neglija alte aspecte ale vieții. Un moment important, din punct de vedere profesional, ar putea fi în preajma datei de 21, atunci când va trebui să te hotărăști ce vrei în plan profesional. Spre sfârșitul lunii încerci să concretizezi un proiect, fără să mai aștepți susținere din partea prietenilor.
            Domeniul financiar este bine susținut, cât timp nu faci excese, nu te grăbești să faci achiziții scumpe sau investiții la îndemnul prietenilor care se vor dovedi a fi lipsiți de scrupule. Este posibil să apară probleme de comunicare  în relația cu un grup, o asociație din care faci parte sau chiar în relația cu prietenii de la care aveai mari așteptări.

SanatateSănătate
        În prima parte a lunii va trebui să nu exagerezi cu călătoriile, excesul de alcool și mâncare. Există predispoziția la recidivarea unor probleme de sănătate care țin de căile respiratorii, probleme ale articulațiilor, îndeosebi din data de 18. Va trebui să dai dovadă de prudență pe la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la probleme care țin de spate, circulația sângelui sau probleme ale ficatului, dureri în zona capului, stomatologice, oculare.

Traffic

LOADING...