Luna iunie 2020, Gemeni

Iunie 2020, Gemeni
003 Gemeni       În această lună debordezi de energie și speranța că viața este mult mai frumoasă decât pare și numai de tine depinde să descoperi adevăratele comori care sălășluiesc în mintea și sufletul tău. În prima parte a lunii te remarci prin dorința de a te informa fiind preocupat să acumulezi informații noi, incitante, să te înscrii la cursuri, să participi la conferințe, seminarii sau cursuri de perfecționare care te vor ajuta în plan profesional. Ai ocazia să călătorești mai mult, să te implici în tot felul de activități care îți sunt pe plac. Lansezi noi proiecte, atragi mult mai ușor atenția asupra ta prin modul de a fi, te exprimi cu dezinvoltură și umor. Din data de 20 ești mult mai preocupat de noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, de a-ți valorifica propriile abilități și astfel te faci remarcat în mediul de lucru. Este momentul să profiți de această perioadă favorabilă, mai ales dacă lucrezi în comerț, transporturi sau turism. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Pentru orice realizare primul pas este curajul.” J. W. Ghoete

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu           
        Încă de la începutul perioadei este posibil să resimți, în mod profund, nemulțumirile din cadrul relației de cuplu. Se pare că oricât de mult ai vrea să ajungi la un numitor comun cu partenerul de viață, nu reușești să faci acest lucru. Putem vorbi și despre problemele de la serviciu care îți cam dau planurile peste cap, vis-a-vis de relația de mariaj. Este momentul să fii mult mai prudent la modul în care gestionezi resursele familiei, fără să exagerezi cu investiții care nu te pot conduce decât la pierderi, dezamăgiri, răzgândiri, îndeosebi din data de 18.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu, ai toate șansele să revii la o persoană de sex opus cunoscută de curând și să continui discuțiile, să îți faci speranțe de viitor în doi, să te bucuri de reale momente de romantism și pasiune. Nu te aștepta însă să se petreacă minuni așa, peste noapte! Fii precaut la promisiunile care ți se fac și încearcă să te ancorezi în concret evitând să te lași furat de vise și speranțe deșarte.Din data de 25 te remarci prin mai mult șarm, ai dorința de a te face văzut de către sexul opus, îți înnoiești garderoba, adopți un (nou) regim de viață mult mai sănătos. Partenerul de viață te susține în plan profesional, te bucuri de cadouri, atenție venite din partea persoanei iubite.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai toate șansele să îți găsești perechea, îndeosebi în a doua parte a lunii sau cu ocazia unei excursii pe care o faci spre sfârșitul lunii. Este momentul să trăiești din plin bucurându-te de momente inedite, încărcate de dragoste și romantism. Dacă nu prea te-ai bucurat de atenția venită din partea sexului opus în ultima vreme, ai ocazia acum să primești admirația și aprecierea care ți-a lipsit.

Cariera si baniCarieră și bani                      
         La începutul lunii este posibil să ajungi la discuții destul de dure cu un șef, o persoană care deține funcție de răspundere. Tot ce ai de făcut este să stai departe de orice provocări și să nu iei decizii la nervi. Nu ai decât să aștepți momentul potrivit pentru a-ți expune propriile argumente, idei, dorințe, ba chiar poți să ceri o mărire de salariu. Nu este cazul să intri în panică, mai ales dacă vrei să obții un loc de muncă mult mai bine plătit. Pe de o parte trăiești cu sentimentul de confuzie, de neîmplinire în plan profesional, pe de altă parte ai foarte multe idei pe care vrei să le concretizezi și care ar putea să-ți aducă beneficii consistente, în plan material. Dispui de ambiție, inițiativă dar și de susținere din partea colegilor sau a colaboratorilor pentru a-ți îndeplini un țel important, în plan profesional.
              Din data de 5 sunt aduse la lumină aspecte neplăcute care vizează o asociere, un parteneriat derulat în trecut și iată că acum va trebui să fii foarte atent la modul în care gestionezi eventualele pierderi, eșecuri care vizează și relația cu colegi de muncă care nu prea te au la inimă. Chiar dacă ai parte de schimbări în plan profesional va trebui să fii foarte atent la ce anume se vrea de la tine, care sunt adevăratele intenții ale unor colegi, oricât de binevoitori ți s-ar pătrea aceștia, la prima vedere.
            În cea de-a doua parte a lunii ești mult mai deschis către parteneriate, implicarea într-o afacere care ar putea să-ți aducă venituri suplimentare. Nu este cazul să îți creezi speranțe nerealiste. Din data de 18 se poate vorbi despre o reevaluare serioasă a veniturilor din muncă proprie fiind posibilă o renegociere a contractului de muncă, poți reveni asupra unor aspecte care țin de studii, documente, acte oficiale necesare cu ocazia unei noi angajări sau la un loc de muncă vechi.  
            Se cere prudență, dacă ai de semnat un contract important, îndeosebi în preajma datei de 21, atunci când, deși ești convins că vei primi banii care ți-au fost promiți, vei avea surpriza neplăcută să constați că, fie nu primești cât ți s-a spus, fie nu ai parte de banii respectivi cheltuindu-i pe un obiect de valoare, dar care nu îți este absolut necesar.
            Spre sfârșitul lunii este momentul să acționezi în secret, îndeosebi atunci când vine vorba despre locul de muncă.

SanatateSănătate     
       Este o lună în care ai ocazia să-ți reîncarci „bateriile” și să te bucuri de o stare de bună dispoziție, cât timp muncești cu plăcere și nu te dai peste cap pentru a finaliza rapid sarcinile de muncă. Atenție la eventualele probleme de sănătate care țin de circulația sanguină, zona capului, probleme digestive ori ale ficatului, îndeosebi în preajma datei de 2 și până la sfârșitul acestei luni. Ar trebui să o lași mai ușor cu consumul de cafea, tutun sau alcool. Este nevoie de mai multă relaxare și odihnă, îndeosebi în prima parte a lunii.

Traffic

LOADING...