Luna iunie 2020, Fecioară

Iunie 2020, Fecioară
006 Fecioara        În această lună vei pune mai mult accent pe carieră, relațiile profesionale, posibilitățile de promovare fiind însă important să nu neglijezi relația cu familia, părinții. Va trebui să-ți stabilești cu atenție prioritățile și să nu te lași antrenat în foarte multe activități lucrative neglijându-ți astfel viața personală. Este timpul să pui în aplicare planuri noi, strategii de lucru în relația cu colaboratorii apropiați. Din data de 20 se poate amplifica relația cu prietenii, ba chiar poți decide să te alături unui grup sau unei asociații, eventual poți demara unele proiecte în cadrul acestora. Dai dovadă acum de mai multă inițiativă, onestitate, ai reale abilități manageriale reușind să mobilizezi suficienți oameni pentru susținerea unui proiect personal în care crezi cu adevărat. Deviza ta, pentru această lună, este: „O clipă de răbdare te poate salva de la un dezastru, un moment de nerăbdare poate provoca o nenorocire.” Proverb chinezesc

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                        
         În această lună va trebui să te concentrezi mai mult pe latura practică a relației de cuplu. Cât timp există discuții care au ca temă principală banii, cariera, posibilitatea de a clădi împreună o afacere, lucrurile vor fi cât se poate de pozitive. Este o perioadă de reevaluări intense a bugetului personal dar și a a carierei ceea ce ar putea să te conducă la o oarecare tensiune în relația de cuplu, îndeosebi la începutul perioadei. Cu cât te vei încăpățâna să urmărești doar realizarea scopurilor personale, cu atât mai repede vei ajunge la certuri, contraziceri, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când ai tendința să pui pe primul plan relația cu prietenii sau preocupările care țin de propriul copil. Evită critica de orice fel, îndeosebi în primele zece zile ale lunii, atunci când se pare că te confrunți cu nemulțumiri datorită informațiilor, mesajelor care vizează relația de mariaj. Este recomandat să eviți luarea unor decizii, îndeosebi dacă vrei să faci cumpărături pentru casă, fără să te consulți cu partenerul de viață. Pot apărea cheltuieli care depășesc bugetul familiei ceea ce va conduce inevitabil la certuri, discuții în contradictoriu, tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate. Îți pui semne de întrebare în ceea ce privește mariajul neștiind prea clar în ce direcție se îndreaptă. Din data de 18 va trebui să fii mult mai prudent la ce anume și cum spui, la eventuala reevaluare a propriilor dorințe, obiective, schimbările pe care vrei să le faci în propria atitudine pentru a aduce îmbunătățiri în relația de cuplu.
         Dacă vrei neapărat să dai startul unei relații de cuplu, în cazul în care ești celibatar, se pare că lucrurile sunt mai complicate. Este indicat să amâni lucrurile și să încerci să privești dincolo de declarațiile de dragoste, promisiunile care ți se fac acum în plan amoros. Pe de altă parte ai ocazia să observi dacă merită să revii la o fostă relație de iubire sau de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani             
         În această lună este important pentru tine să dai dovadă de răbdare, efort susținut în rezolvarea sarcinilor de lucru. Pe tot parcursul perioadei apar tot felul de limitări, obstacole în a obține banii de care ai nevoie. Pot apărea noi șanse de a renegocia un contract de muncă sau pentru a obține bani dintr-o muncă prestată în trecut. Cert este că astrele te îndemnă să fii cumpătat, atunci când vine vorba despre cheltuieli, investiții, muncă. Acordă-ți mai mult timp, fii organizat, atent la detalii, la ce anume se vrea de la tine în colectivul de muncă. Cu cât vei comunica mai mult și mai sincer cu cei dragi despre nemulțumirile care țin de carieră, cu atât îți va fi mai ușor să găsești calmul necesar pentru a descoperi soluțiile de rezolvare a crizelor apărute la locul de muncă. Acordă o atenție deosebită la relația cu superiorii, în preajma datei de 2 și încearcă să eviți confruntările de orice fel cu aceștia.
            Va trebui să te străduiești mai mult pentru păstrarea unui echilibru ferm între viața profesională și cea de familie deoarece ai tendința să fii preocupat excesiv de locul de muncă și astfel poți să ajungi la tot felul de conflicte cu partenerul de viață. Acordă atenție în preajma datei de 5, atunci când este posibil să pierzi bani ca urmare a unor răsturnări de situație, pierderea unui proces, amenzi, sancțiuni, probleme care țin de o afacere personală, de o asociere.
          Este o lună în care îți trebuie foarte multă atenție în relația cu colegii de muncă, colaboratorii, îndeosebi la începutul perioadei, atunci când te poți trezi în fața unor decizii tranșante luate de superiori, fie chiar tu iei decizia să schimbi locul de muncă, să renunți la anumiți colaboratori, asociați. Poate fi vorba și despre schimbări legislative care pot să îți afecteze anumite investiții care devin astfel nerentabile. După data de 25 pot apărea noi posibilități de relansare în carieră, de revenire la sentimente mai bune în relația cu un șef și astfel la posibilitatea de a primi o mărire de salariu.

SanatateSănătate
      Este o perioadă în care nu te confrunți cu probleme deosebite de sănătate. Ești predispus la insomnii, tensiune nervoasă, unele probleme care țin de coordonare, mânuire a obiectelor grele fapt care te poate predispune la răniri, lovituri, accidente, îndeosebi în preajma datei de 5. Este bine să nu te lași copleșit de evenimente neplăcute pentru că riști să te confrunți cu probleme care te pot afecta în plan psihic-emoțional. Este indicat să faci mai multă mișcare, sport, eventual să îți schimbi tratamentul, regimul alimentar, dacă acestea nu dau rezultatele așteptate.

Traffic

LOADING...