Luna iunie 2020, Capricorn

Iunie 2020, Capricorn
010 Capricorn        În această lună dedici mai multă atenție sferei profesionale încercând să profiți din plin de eventualele oportunități de progres, de posibilitatea de a învăța ceva nou, de a te face remarcat în mediul tău de lucru. Valorifici din plin abilitățile de care dispui câștigând astfel aprecierea superiorilor. Ești  preocupat de propria sănătate, eventual îți schimbi regimul de viață, alimentar, ții cont de sfaturile medicului. Relația cu ceilalți capătă o conotație aparte, mai ales spre sfârșitul acestei luni, atunci când simți o mai mare nevoie de a socializa, dorești să te bucuri de compania prietenilor. Atitudinea ta dezinvoltă, optimistă nu face decât să atragă de partea ta oameni de la care ai de învățat lucruri importante, care îți vor fi de folos pe termen îndelungat. Din data de 20 vei pune mai mult accent pe relația de mariaj, de parteneriat existând astfel riscul de a fi prea egoist, posesiv, dornic să deții controlul asupra partenerului de viață. Pentru tine, în această perioadă, deviza este: „Urmărește-ți faptele, ele vor deveni obiceiuri. Urmărește-ți obiceiurile, ele vor deveni caracter. Urmărește-ți caracterul, el va deveni destinul tău.” Lao Tzu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                     
        Te poți aștepta la tot felul de nemulțumiri, mai mult sau mai puțin exprimate, în cadrul relației de mariaj, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când un factor declanșator al eventualelor conflicte din relație, se poate datora și intervenției părinților. Depui  suficientă energie și efort în încercarea de a restabili echilibrul sau pentru a găsi soluții clare, concrete, vis-a-vis de o relație de cuplu care ți-a provocat multă suferință de-a lungul timpului. Ești conștient de importanța atracției fizice în relație, cu toate acestea există riscul de a deveni impulsiv, confuz, în privința relației în care ești implicat. Nu prea știi ce anume îți dorești de la celălalt sau nu reușești să-ți exteriorizezi sentimentele.
            Din data de 18 este bine să nu exagerezi cu reproșurile la adresa partenerului de viață pentru că nu faci decât să „pui paie pe foc” ceea ce predispune la ruperea relației de mariaj. Cât timp îți vei orienta energia, dorințele în sens constructiv punându-l pe celălalt pe primul plan al preocupărilor, nu pe tine însuți, atunci se vor liniști emoțiile, trăirile negative, starea de tensiune și agitația din cadrul relației.
            Dacă ești celibatar, în această lună lucrurile sunt neclare în ceea ce privește relația sentimentală sau dcă te-ai decis să dai startul unei noi relații. Până în data de 25 există posibilitatea să revină în viața ta o iubire din trecut care poate să îți răscolească profund existența. Sunt multe semne de întrebare, nu prea știi ce decizie să iei, dacă merită să reiei o relație care oricum ți-a provocat multă suferință. În preajma datei de 21 se poate vorbi despre o întâlnire de destin, evenimente cu profunde conotații karmice și care vizează o relație în care ești sau urmează să fii implicat și care va avea un impact puternic asupra propriei existențe pentru mult timp de acum încolo.
            În această lună, chiar dacă vor apărea tot felul de semne că lucrurile nu merg pe un făgaș bun în plan amoros, trebuie să ții cont de ceea ce îți spune sufletul, ce vrei tu cu adevărat. Dacă ești în căutarea adevăratei iubiri ai toate șansele să te întâlnești cu aceasta spre sfârșitul lunii. Până atunci vei tatona terenul, ești veșnicul pesimist, nemulțumit de tot ce se află în jurul tău. Nu vei găsi perfecțiunea, nici tu nu ești perfect! Caută să observi ce anume ai de schimbat în propria atitudine și cu siguranță vei găsi ceea ce ai nevoie.

Cariera si baniCarieră și bani                     
        Este o lună destul de importantă, în ceea ce privește cariera, locul de muncă și/sau relația cu colaboratorii. Ești  devotat muncii  dar, cu toate astea, ai sentimentul că te lupți cu morile de vânt. Parcă nimic nu se așează așa cum ar trebui și toate ți se împotrivesc. Atenție însă, în preajma datei de 2, atunci când este posibil să ajungi la unele conflicte, confruntări directe cu colegii sau colaboratorii. Este recomandat să-ți controlezi agresivitatea, să nu cazi în capcana întinsă de dușmanii ascunși care vor, cu orice chip, să te denigreze.
            Pe tot parcursul acestei luni vei tot auzi și va trebui să acționezi în sensul unei serioase reevaluări, a reorganizării a tot ce înseamnă loc de muncă, relația cu colegii, colaboratorii, adoptarea unui nou program de lucru, o mai bună colaborare cu asociații, partenerii de afaceri. Nu este o lună potrivită pentru a da startul unor noi asocieri sau pentru a semna acte, contracte de muncă sau de parteneriat, îndeosebi după data de 18. O perioadă deosebit de stresantă, obositoare, vis-a-vis de locul de muncă și câștiguri financiare va fi în intervalul 18 – 25.  
           Spre sfârșitul lunii este șansa ta de a te lansa în (noi) colaborări, să faci investiții pe termen lung, să concretizezi idei profesionale, să găsești un alt job mult mai avantajos. Este recomandat să dai dovadă de precauție în ceea ce privește implicarea în noi relații de colaborare, îndeosebi în preajma datei de 21. Gândește, revizuiește, construiește și apoi împărtășește munca proprie, nu înainte de a te asigura că merită să te asociezi cu anumite persoane în cadrul unui proiect profesional. Sunt foarte multe aspecte de remediat în carieră reușind să te descurci cu brio, cât timp dai dovadă de bună organizare și conștiinciozitate. După data de 21 ești mult mai bine susținut de partenerul de viață în demersurile tale financiare, eventual în investițiile pe care vrei să le faci de mult timp.  

SanatateSănătate     
         Va trebui să te îngrijești mult mai mult de propria sănătate, îndeosebi în preajma datei de 2, atunci când pot apărea probleme de sănătate datorate efortului susținut. Este posibil să recidiveze, să se complice o problemă de sănătate cu care te confrunți de ceva timp. Atenție în preajma datei de 5, atunci când ești predispus la accidente, lovituri așa că cel mai indicat este să eviți sporturile extreme, condusul mașinii personale cu viteză. Pe tot parcursul lunii analizate vei resimți, în mod profund, o stare de epuizare fizică și nervoasă.

Traffic

LOADING...