Luna iunie 2020, Berbec

Iunie 2020, Berbec
001 Berbec     Este o lună în care vei pune mai mult accent pe comunicare, relația cu rudele apropiate, studii, negocieri, călătorii.  Ești curios, dornic să călătorești, să te informezi din cât mai multe domenii,  dai dovadă de deschidere, ai capacitatea de a asimila mult mai rapid informațiile. Ești într-o stare de agitație permanentă, dornic să te implici în cât mai multe activități care pot să îți aducă și beneficii în plan material. Nu vor lipsi excursiile sau deplasările în interes de familie, aspecte menite să te destindă, în ciuda adversităților, limitărilor cu care te vei confrunta. Din data de 20 vei pune mai mult accent pe relația cu familia, te preocupi de casă, de relația cu părinții. Este timpul să investești mai mult efort fizic și financiar în renovarea casei. Deviza ta, pentru această lună, este: „Fiecare zi este o nouă viață pentru omul înțelept.” Dale Carnegie

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu                   
          În această lună se va pune un accent deosebit pe reevaluarea relației de cuplu sau de dragoste. Poate fi o perioadă de discuții, reanalizarea unor evenimente din trecut care ți-au marcat viața personală. Este posibil să îți iei acum revanșa față de un partener din trecut. Cert este că lucrurile nu sunt chiar așa cum par la prima vedere și este nevoie de o analiză serioasă, înainte de a face schimbări, vis-a-vis de relația actuală de cuplu sau o relație din trecut.
            În preajma datei de 2 se poate ajunge destul de ușor la agresivitate, verbală și nu numai, în relația de cuplu, îndeosebi pe tema banilor, a cheltuielilor pe care probabil nu le poți justifica. Ești derutat de reacția celuilalt neștiind prea clar cum ai putea reveni la echilibru în relația de cuplu. Nu este cazul să te ambiționezi și să cauți permanent competiția cu cel de lângă tine astfel că este bine să dai dovadă de prudență în relația de mariaj, îndeosebi în prima parte a  lunii.
Din data de 18 reiei discuțiile pe tema casei, a unui bun imobiliar, eventual sunt reluate discuțiile care țin de un partaj, bunuri deținute în comun cu partenerul de viață sau cu un fost partener. Este nevoie de mult calm și atenție la actele pe care le semnezi, la deciziile pe care le iei privitor la bunul pe care vrei să îl achiziționezi în comun cu partenerul de viață. Nu este exclus să te răzgândești și să renunți la a te muta împreună cu o persoană de sex opus.
Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, prima parte a lunii se poate dovedi destul de confuză, menită să te dezorienteze neștiind prea clar ce să alegi și dacă merită să te implici serios într-o nouă relație. Pe la jumătatea lunii există riscul să intri într-o relație de iubire care se poate dovedi a fi „dragoste cu năbădăi”, fiecare încercând să dețină supremația asupra celuilalt. Ai tendința să fii posesiv, gelos, pasional încercând să profiți la maxim de aventură.
Dacă ești în căutarea iubirii, în această lună ai ocazia să te bucuri de o nouă cucerire, poți să dai startul unei noi relații de iubire cu o persoană cunoscută, fie prin intermediul unor rude apropiate, fie cu ocazia unor scurte călătorii (pe navetă), la un curs de calificare. Nu este însă o perioadă favorabilă pentru a-ți face speranțe, vis-a-vis de noua relație de dragoste.

Cariera si baniCarieră și bani                       
         Te remarci prin nevoia de a te informa, de a acumula noi cunoștințe ceea ce te va ajuta să obții avantaje profesionale. Ești oarecum neliniștit că lucrurile nu îți ies chiar așa cum ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre examene, concursuri, interviuri pentru obținerea unui post mai bun. Se cere prudență în deciziile profesionale pe care vrei să le iei, îndeosebi în prima parte a lunii, putând fi pus acum în postura de a reacționa ferm și destul de impulsiv riscând chiar să pierzi un loc de muncă. Putem să vorbim despre tensiune acumulată de-a lungul timpului.
În această lună este recomandat să găsești echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Este bine să te detașezi de problemele legate de familie, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când se pare că ești foarte solicitat de către părinți și/sau partenerul de viață neștiind cum să îți mai organizezi timpul. Faci multe deplasări în interes de serviciu și în care poți avea parte de tot felul de surprize neplăcute, răsturnări de situație, pe tot parcursul lunii.
            Din data de 25 reușești să îmbini utilul cu plăcutul, abordezi cu mai multă încredere și curaj un nou domeniu de activitate. Chiar dacă ai sentimentul că nu reușești să exprimi cu claritate dorințele și așteptările tale sau că ceilalți nu înțeleg ce vrei să le transmiți, știi exact ce ai de făcut și nu renunți în fața obstacolelor ivite. Ești ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești fixându-ți obiective profesionale realiste.
            Se recomandă prudență, dacă te-ai decis să dai startul unui parteneriat, o colaborare importantă, îndeosebi în a doua parte a lunii, atunci când este posibil să repeți greșelile care le-ai mai făcut cândva iar aceasta te-ar putea destabiliza. Se cere mai multă atenție în ceea ce privește achizițiile, investițiile pe care vrei să le faci, îndeosebi în prima parte a lunii.

SanatateSănătate
         La începutul perioadei va trebui să fii foarte prudent în ceea ce privește deplasările pe care le faci întrucât ești predispus la accidente, probleme de sănătate cu care te-ai mai confruntat și în trecut. De asemena pot să apară unele probleme care țin de tensiunea arterială, ficat, insomnii și chiar stare de nervozitate accentuată, în preajma datei de 11 iunie. Evită să faci exces de zel, mai ales atunci când vine vorba despre efort fizic, îndeosebi în prima parte a lunii.

Traffic

LOADING...