Luna iunie 2020, Balanță

Iunie 2020, Balanță
007 Balanta      În această lună ai ocazia să-ți depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață călătorind și studiind, interacționând mai mult cu oameni noi, intersanți care te pot îndruma pe calea cunoașterii. Ești într-un proces intens de dezvoltare, de progres, din punct de vedere intelectual și profesional. Te simți bine, cât timp ceilalți observă și apreciază progresul tău simțindu-te motivat să depui și mai mult efort către o direcție deja aleasă. Trebuie să ai încredere că, într-o bună zi, vei ajunge la nivelul la care ai visat, dar până acolo mai ai câteva trepte de urcat pe care cu siguranță le vei urca, dacă îți urmezi propriul țel, pas cu pas. Este timpul să-ți construiești o nouă filozofie de viață centrată pe dezvoltarea sinelui reușind astfel să devii un model demn de urmat. Din data de 20 iei mult mai în serios cariera, obligațiile profesionale, relația cu superiorii. Reușești să atragi atenția oamenilor care te susțin să îți împlinești anumite proiecte, idei ce au legătură cu domeniul profesional, așa că nu va fi greu să obții ceea ce ți-ai propus, îndeosebi în ultimul decan al perioadei. Deviza ta, pentru luna analizată, este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu 
          Este o lună trăită cu intensitate, în ceea ce privește relația de cuplu, este nevoie de multă atenție din partea ta pentru a nu strica echilibrul și astfel să ajungi la probleme destul de grave de comunicare în relația cu partenerul de viață. În preajma datei de 5 discuțiile sunt menite să aducă la suprafață necesitatea de a rezolva anumite probleme care țin de casă, relația cu părinții sau chiar în ceea ce privește o călătorie pe care trebuie să o faci în interes profesional. Nu este exclus să ajungi la o separare de perechea de viață din cauza unor decizii luate la nervi. Trebuie să-ți amintești că „unde-s doi puterea crește” și, printr-o colaborare permanentă, veți reuși să ajungeți la echilibru în relația de mariaj. În această lună nu se poate vorbi despre rutină, ba din contră, sunt mereu lucruri interesante de aflat, de spus și de propus pentru a aduce schimbări importante în relația de cuplu. Te gândești la posibilitatea de a da startul unei afaceri, alături de partenerul de viață sau puteți pleca împreună într-o călătorie pe alte meleaguri. În această perioadă primești susținere din partea partenerului pentru a reuși să-ți împlinești un țel profesional important.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai ocazia să te implici într-o relație de dragoste cu o persoană mai în vârstă, un eventual mentor, profesor, o persoană care te va ajuta să progresezi în plan intelectual. La începutul lunii te vei confrunta cu aspecte confuze neștiind ce să mai crezi, dacă celălat este sau nu serios în ceea ce spune, promite. Timpul îți va demonstra dacă merită să ai încredere în această persoană. Din  data de 25 ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană aflată departe, eventual în străinătate sau de altă naționalitate. Nu ai decât să te bucuri de iubire, atât cât ți se oferă, fără să mai îți pui tot felul de întrebări. Este momentul să te lași purtat de iubire, să te dăruiești, trup și suflet, persoanei iubite. Spre sfârșitul lunii socializezi mai mult, mergi la petreceri, întâlniri cu prietenii fiind posibil să cunoști o persoană de sex opus interesantă, cu care poți să legi o prietenie de lungă durată.
             În această lună te poți aștepta la o reevaluare a relației de iubire actuale încercând să găsești răspunsuri, soluții pentru a rezolva eventuale probleme sau pentru a te lămuri care sunt factorii care declanșează starea ta de nehotărâre, în ceea ce privește o eventuală concretizare a unei relații de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani            
        Se cere multă prudență în ceea ce privește relația cu colegii, subalternii înseosebi în preajma datei de 2, atunci când există riscul să ajungi la certuri din lucruri banale. Nu este exclus să fie vorba despre un accident de muncă datorită grabei, a acțiunilor pripite. Ești pus pe treabă remarcându-te prin energie, conștiinciozitate, ai capacitatea de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, ești dornic de expansiune în plan profesional. În prima parte a lunii te gândești serios să urmezi niște cursuri de perfecționare sau vei călători mai mult în interes de serviciu. Sunt favorizate interviurile, examenele, concursurile pentru obținerea unui post de răspundere sau găsirea unui loc de muncă, îndeosebi în doua parte a lunii.
În preajma datei de 18 nu este recomandat să dai startul unui (nou) contract de muncă. Pe de altă parte pot apărea tot felul de răsturnări de situație care vizează relația cu șefii sau în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci în carieră. Nu este cazul să intri în panică, ci fii atent la ce anume ai de schimbat în propria atitudine, către ce domeniu trebuie să te îndrepți și dacă chiar îți sunt de folos cursurile pe care le urmezi deja și nu este vorba doar de pierdere de timp și de bani.
            La începutul lunii sunt șanse mult mai mari de a primi banii de care ai nevoie pentru plata unor datorii sau pentru a achiziționa ceva util pentru propria locuință. Se cere mai multă atenție în gestionarea bugetului personal la jumătatea lunii, atunci când este posibil să apară situații neprevăzute legate de casă, o proprietate și ești nevoit să investești, să faci cheltuieli peste bugetul personal iar de aici pot să apară tot felul de discuții neplăcute în relația de cuplu și/sau cu părinții. Până în data de 25 va trebui să dai dovadă de prudență, atunci când vine vorba despre bani și să nu te grăbești să iei bani cu îmrpumut. Ești predispus la amenzi, sancțiuni financiare, îndeosebi în primele zece zile ale perioadei. După data de 25 sunt mult mai avantajați banii obținuți de pe urma unei investiții făcute în trecut, ai șansa de a obține un credit, ești ajutat financiar de către un partener, asociat.

SanatateSănătate
        În această perioadă va trebui să fii mult mai atent la propria sănătate și să o lași mai ușor cu sporturile extreme. Ești predispus la accidente de muncă sau cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu, îndeosebi în prima decadă. Acordă atenție la problemele sistemului digestiv, a loviturilor în zona capului, a brațelor, probleme legate de tensiune. Va trebui să fii mult mai prudent la capitolul alimentație și la programul de lucru. Ești predispus la stres, epuizare mentală, îndeosebi în a doua parte a lunii. Treci destul de ușor de la starea de energie, chef de muncă la oboseală, la nevoia de a te odihni mai mult, deși se pare că nu prea vei reuși să te relaxezi, așa cum îți dorești. 

Traffic

LOADING...