Luna iunie 2019, Vărsător

Iunie 2019, Vărsător
011 Varsator     Este o lună în care accentul este pus, foarte mult, pe iubire, pe împărtășirea propriilor sentimente dar și pe creativitate și relația cu copiii. Este timpul să deschizi ochii mai bine, atunci când vine vorba despre relația de iubire. Ești dornic să dăruiești, să iubești, numai că va trebui să vezi cu claritate în cine ai, de fapt, încredere. Putem vorbi despre o perioadă în care ai parte de multă imaginație, originalitate și inspirație creatoare fapt care te va ajuta din plin să dai curs unor proiecte legate de scris, editare. Participi cu mai multă deschidere la cursuri, seminarii, tot ceea ce ține de educație, acumularea de informații. Ești mult mai sensibil la nevoile celorlalți, empatizezi mult mai ușor iar aceasta te va ajuta să atragi de partea ta oamenii și succesul pe care îl dorești. Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Cea mai prețioasă călătorie este este aceea către sufletul vostru.” Mircea Eliade

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       În această lună ai ocazia să redescoperi ce înseamnă să iubești și să fii iubit, poți să petreci adevărate momente de pasiune, romantism alături de persoana iubită astfel că se poate dovedi a fi o lună destul de fierbinte, la capitolul relații sentimentale.
     Din data de 9 iunie ești mult mai deschis, dornic să faci declarații de dragoste atrăgând, în mod firesc, atenția sexului opus, prin modul în care îți expui gândurile, dorințele. Este recomandat să te și ții de cuvânt altfel există riscul de a suporta consecințele, mai ales pe la jumătatea perioadei. Ești predispus la implicarea în mai multe relații simultan, aventuri care îți vor creea o stare de disconfort, la nivel emoțional și psihic. Este destul de greu să-ți potolești dorințele, pasiunea, îndeosebi în prima parte a acestei luni. Nu vei duce lipsă de romantism, întâlniri sentimentale nici în a doua parte a lunii.
       În preajma datei de 23 iunie ești predispus la certuri, acuzații, poți rupe o relație de dragoste sau pot să apară confuzii în relația de cuplu. Este recomandat să-ți recunoști partea ta de vină și să nu te mai victimizezi. Relația de cuplu este oarecum tensionată, pe la jumătatea acestei luni, va trebui chiar să dai unele explicații partenerului de viață, în privința unor acțiuni, fie că este vorba despre cheltuieli, fie sunt descoperite anumite secrete care țin de o eventuală relație extraconjugală. În preajma datei de 21 iunie lucrurile tind să scape de sub control și astfel poți să ajungi la despărțire.
       Spre sfârșitul acestei luni, mai exact din 27 iunie, comunici mult mai eficient în relația cu partenerul de viață.

Cariera si baniCarieră și bani       
       Prima parte a lunii este destul de tensionată, la capitolul relație cu colegii, obligații și sarcini de serviciu. Oricât de mult efort ai depune ai sentimentul că ești nedreptățit de colegi. Este posibil să călătorești mai mult în interes de serviciu, îndeosebi după data de 4 iunie. Tot acum ai ocazia să te înscrii la cursuri de perfecționare sau poți încheia contracte mult mai avantajoase, din punct de vedere financiar. Acordă o atenție deosebită în preajma datei de 20 iunie, atunci când pot apărea tot felul de răsturnări de situație menite să te pună într-o lumină nefavorabilă în colectivul de muncă.
       Din data de 21 iunie ești mult mai încrezător în propriile forțe și conștient de propria valoare în cadrul unui proiect profesional derulat în comun cu colegii. Ești motivat să finalizezi sarcinile de lucru la timp. Ai ocazia să-ți canalizezi resursele pe care le deții într-o singură direcție fapt care îți va aduce beneficii reale, în plan profesional. Primești susținere din partea superiorilor pentru a putea să-ți împlinești un țel profesional.
      În preajma datelor de 9, 16 și 24 iunie ești predispus la pierderi financiare datorate jocurilor de noroc sau a unor investiții neinspirate, cheltuieli nejustificate. În preajma datei de 16 iunie este bine să nu faci compromisuri considerând că așa vei câștiga mai mulți bani întrucât ești predispus la sancțiuni, probleme de natură legală.

SanatateSănătate  
         Este o lună în care, deși debordezi de energie, va trebui să dai dovadă de prudență la volan sau la locul de muncă fiind predispus la accidente, lovituri, fracturi. În preajma datei de 16 dar și 20 iunie vei resimți o oarecare stare de devitalizare, depresie, poți avea insomnii, probleme care țin de spate, încheieturi. La sfârșitul lunii acesteia este posibil să te confrunți cu probleme digestive sau cu probleme de coordonare motrică.