Luna iunie 2019, Taur

Iunie 2019, Taur
002 Taur         În luna iunie ai ocazia să îți valorifici talentele și abilitățile de care dispui pentru a atrage mai multe beneficii financiare. Te remarci prin capacitatea de a valorifica propriile abilități și talente, în sensul creșterii veniturilor personale. Ești serios pus pe treabă, muncind cu conștiinciozitate, având forța și energia necesară pentru a susține examene, pentru a acumula noi informații. Oricât de greu ar fi, nu te vei da bătut având ocazia să te înscrii la noi cursuri, încă de la începutul periodei. Din data de 21 iunie ești mult mai dornic să călătorești, poate chiar vei pleca într-o vacanță reușind astfel să te detașezi de problemele cotidiene așa cum nu ai mai făcut-o de mult timp. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Drumul spre fericire presupune trei secrete: hotărâre, efort și timp.” Anonim

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu            
       Relația de cuplu se îmbunătățește vizibil reușind să ajungi la o mai bună înțelegere cu partenerul de viață, îndeosebi în primele nouă zile ale acestei luni. Relaționezi mult mai eficient cu familia, primești susținere din partea partenerului de viață în concretizarea unor proiecte personale. Nu duci lipsă de romantism, apreciere în relația de cuplu. Este timpul să radiezi iubire și împlinire lăsându-te invadat de cele mai frumoase trăiri.
Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu rudele, întrucât există riscul să ajungi la tot felul de reproșuri, certuri ceea ce riscă să te destabilizeze, din punct de vedere emoțional. Nu ai decât să te ții la distanță de persoanele pesimiste sau care încearcă să se folosească de informațiile tale în avantaj personal. Evită să împărtășești cu colegii despre evenimente, aspecte din viața personală!
         Din data de 27 iunie reușești să comunici mult mai deschis cu persoanele de sex opus ceea ce te va face și mai atractiv, plin de farmec, datorită umorului și a inspirației de care dai dovadă. Relaționezi cu mai multă degajare, ești relaxat, conversezi, călătorești alături de persoana iubită și nu vei duce lipsă de cadouri, surprize, declarații de amor. Știi cum să comunici, să impresionezi prin naturalețe dar și prin starea de optimism și încredere. În prima parte a lunii demarezi schimbări legate de un parteneriat important.
      În a doua parte a lunii ești mult mai preocupat de casă, familie, de renovarea casei, pui la punct o eventuală schimbare a domiciliului, poți achiziționa obiecte de valoare pentru casă. Inițiativele pe care le iei împreună cu partenerul de viață îți pot aduce satisfacții reale simțindu-te cu adevărat împlinit.
       În preajma datei de 23 iunie se recomandă mai multă prudență în relația de mariaj întrucât există riscul să apară discuții, certuri pe tema banilor. Nu ai decât să fii mult mai atent la felul în care comunici cu celălalt și să eviți exprimarea punctului de vedere personal adoptând o atitudine impulsivă față de partenerul de viață.
Dacă ești în căutarea iubirii, o perioadă favorabilă ar fi în prima decadă a acestei luni, atunci când se pare că ai ocazia să te bucuri de admirație venită din partea sexului opus. Ești însă mult prea dedicat carierei pentru a te mai preocupa și de aspectele care țin de viața personală.
      În ultima decadă a lunii este recomandat să acorzi atenție la modul în care comunici cu partenerul de viață și evită să iei decizii pripite în momentele de tensiune. 

Cariera si baniCarieră și bani                
       În această lună vei da dovadă de mai multă conștiinciozitate la locul de muncă, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când se poate vorbi despre termene limită, fiind în contratimp. Ești extenuat fizic și mental, îndeosebi la mijlocul lunii astfel că se recomandă acordarea de atenție la reacțiile pe care le poți avea în colectivul de muncă, îndeosebi în preajma datei de 18 iunie.
       Până atunci ai foarte multe lucruri de pus la punct. Este nevoie de o mai bună organizare a timpului de lucru, atât acasă cât și la serviciu. Nu este cazul să te bazezi pe promisiunile făcute de către colegi. Tot ce ai de făcut este să ai mai multă încredere în propriile abilități de a comunica și negocia în avantaj personal.
La capitolul comunicare, socializare, în cadrul colectivului de lucru sau în relația cu colegii, stai destul de bine fapt care ar putea să-ți aducă și unele beneficii materiale. Nimic nu este prea greu pentru tine, mai ales atunci când ești încântat de ceea ce faci. Ai acum de partea ta superiori care te ajută să progresezi, să faci un pas important înainte, în plan profesional. Ești în armonie cu propria persoană și, implicit, cu cei din jurul tău astfel încât ai toate șansele de a demara cu succes acțiuni de anvergură, proiecte care îți vor aduce realizări financiare importante și pe termen lung. Ești într-o agitație continuă, dornic să relaționezi, să interacționezi cu oameni de la care ai ceva de învățat. Nu vei duce lipsă de umor și creativitate, ai încredere în propriile forțe și abilitatea de a-ți organiza propria activitate, îndeosebi spre sfârșitul lunii iunie.
       În privința banilor, în primele zece zile ale acestei luni este bine să nu te bazezi pe promisiunile venite din partea unor prieteni, în ceea ce privește noi posibilități de a câștiga mai mulți bani dintr-o eventuală colaborare. În a doua parte a lunii sunt favorizate câștigurile care vin din negocieri, implicarea în activități imobiliare sau dintr-un parteneriat pe termen lung. Din data de 9 iunie ai mai multe șanse de a obține finanțarea de care ai nevoie, datorită șarmului, inspirației, abilităților și talentelor de care dispui având ocazia să închei contracte avantajoase sau poți avea conversații interesante și constructive cu un superior, în ceea ce privește o posibilă promovare în cadrul firmei din care faci parte. Există riscul să cheltui mai mult decât ai în contul personal, pe tot parcursul lunii, îndeosebi în preajma datei de 23 iunie.
     Dacă, la începutul lunii, de bucuri de unele câștiguri financiare, spre sfârșitul lunii ești predispus la cheltuieli peste bugetul personal, cu ocazia unei excursii, vacanțe pe care o faci departe de casă, eventual în străinătate, alături de partenerul de viață sau o rudă apropiată.

SanatateSănătate 
        Încet dar sigur începi să te redresezi, la capitolul sănătate. Vei reuși să scapi de senzația de oboseală, de epuizare fizică și/sau mentală pe care ai tot resimțit-o în ultima perioadă. Vei pune mai mult accent pe exercițiile fizice, plimbările în natură, dietele naturiste, te vei preocupa mai mult de propriul organism, de felul în care arăți. Mergi mai des la salonul de cosmetică, coafură, preferi să stai departe de mediile care te-ar putea afecta, din punct de vedere al sănătății. Acordă o atenție specială la mijlocul perioadei precum și în preajma datei de 27 iunie, în aceste perioade fiind predispus la fracturi, probleme digestive, ale ficatului sau probleme legate de circulația sângelui.