Luna iunie 2019, Scorpion

Iunie 2019, Scorpion
 008 Scorpion   În această lună ai ocazia să treci prin experiențe de viață profund transformatoare. Pui multă pasiune în tot ceea ce întreprinzi având o mare doză de curiozitate pentru descifrarea fenomenelor care țin de ezoterism, parapsihologie, spiritualitate. Încerci să găsești explicațiile logice pentru ceea ce se întâmplă, vis-a-vis de propria existență confruntându-te cu eventuale pierderi menite să te ajute să vezi viața dintr-o nouă perspectivă. Din data de 21 iunie asimilezi informații dintr-un nou domeniu, este posibil să călătorești mai mult și astfel relaționezi cu persoane aflate în străinătate. Dai dovadă de generozitate și altruism știind cum să-i ajuți pe ceilalți cu sfaturi utile. Ești mult mai preocupat de dezvoltarea personală studiind și încercând să valorifici fiecare oportunitate de progres profesional. Deviza lunii în analiză, pentru tine, este: „Ai curajul să îți asculți inima și intuiția! Ele știu deja ceea ce vrei să devii cu adevărat.” Steve Jobs

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu             
       În primele 9 zile ale lunii mai ai ocazia să te bucuri de petrecerea timpului alături de partenerul de viață, eventual plecați într-o călătorie, te bucuri de o scurtă vacanță în doi. După data de 15 iunie este recomandat să nu exagerezi cu tendința de a fi prea cicălitor sau de a te interesa de tot ceea ce face partenerul de viață confruntându-te cu o oarecare stare de nesiguranță, în ceea ce privește relația de cuplu. Vrei să deții controlul total asupra celuilalt și poți deveni de-a dreptul obositor.  Este timpul să privești relația de mariaj cu mai multă maturitate și înțelegere față de nevoile celuilalt.
       Din data de 10 iunie ai ocazia să dai startul unei relații intime astfel că există posibilitatea să te implici într-o relație extraconjugală sau poți relua o relație de amor veche. Ești mult mai încrezător în propria capacitate de a atrage atenția sexului opus. Încearcă totuși să fii mult mai realist, conștient de riscurile la care ești expus, atunci când te lași copleșit de dorințe și pasiune.  Spre sfârșitul lunii nu prea știi ce să faci, dacă este bine sau nu să mai continui o relație de amor secretă pentru care ai făcut deja, poate, prea multe compromisuri. În preajma datei de 24 iunie ești predispus la probleme în relația de dragoste fiind posibil să intri în posesia unor secrete și astfel să devii mai posesiv, gelos, încercând să deții controlul asupra persoanei iubite.  
      Este o lună iunie în care te poți bucura de momente unice de senzualitate și sexualitate, experimentezi în plan intim, sexual, în ciuda grijilor și a problemelor care țin de viața de zi cu zi.

Cariera si baniCarieră și bani       
       Este o lună favorabilă la locul de muncă, în relația cu colegii sau dacă te-ai decis să faci unele schimbări care vizează, fie obținerea unui post mai bine plătit, fie că este vorba de aprobarea vreunui proiect ce implică și colaborarea cu colectivul de muncă din care faci parte. Reușești să depășești cu bine orice neînțelegere ar apărea în cadrul colectivului de lucru, îndeosebi la mijlocul lunii. Ești mult mai inspirat, preocupat să atragi beneficii de pe urma colaborărilor.
       Sunt favorizate acum competițiile, implicarea în proiecte pe termen lung dar și investițiile în domeniul profesional. Pot să apară tot felul de provocări în carieră dar cărora le vei face față cu brio. Acordă o atenție specială la perioada situată la mijlocul lunii analizate pentru că este posibil să ai unele probleme în relația cu superiorii sau ca urmare a unei colaborări sau deplasări în străinătate.
       O perioadă ceva mai tensionată, vis-à-vis de locul de muncă, poate fi în partea secundă a lunii, în privința obligațiilor de serviciu pe care va trebui să le gestionezi cu înțelepciune. Dai dovadă de spirit de inițiativă, încredere în propriile abilități dar și de ambiție care te vor ajuta să te lansezi în acțiuni cu „bătaie lungă”.
În perioada analizată se recomandă mai multă atenție în gestionarea banilor veniți din muncă proprie. Ești predispus la cheltuieli neașteptate sau care pot să îți creeze tot felul de nemulțumiri în relația de cuplu sau cu persoane dragi. Ceea ce câștigi cu multă trudă se pare că se cheltuie foarte rapid nereușind să faci mare lucru cu banii, chiar dacă aceștia vin din mai multe surse.
      Din data de 27 iunie sunt favorizate negocierile cu sefii pentru a obține mai mulți bani, eventual o primă. Trebuie doar să dai dovadă de calm și înțelepciune pentru a rezolva unele neplăceri legate de un eveniment profesional care s-a derulat în trecut.
      În această lună vei pune mai mult accent pe dezvoltarea unor colaborări ce vizează firme cu capital străin sau pentru a obține un job mult mai avantajos în străinătate.

SanatateSănătate     
        Începutul lunii este bun, din punct de vedere al sănătății. Se cere o atenție sporită la mijlocul lunii, dacă ai de făcut deplasări departe de casă întrucât ești predispus la accidente, operații chirugicale, dureri în zona capului, probleme oculare, migrene, insolație.
       Pe parcursul acestei perioade te poți confrunta cu o stare de agitație, dureri de spate sau ale încheieturilor; există predispoziția la lovituri, fracturi la nivelul brațelor, îndeosebi în preajma datelor de 14 și 23 iunie. Pot să apară și unele probleme care țin de sistemul digestiv și nervos.