Luna iunie 2019, Săgetător

Iunie 2019, Săgetător  
009 Sagetator
     Luna iunie este trăită cu intensitate maximă, îndeosebi la capitolul relații, parteneriate, colaborări și/sau lansarea de (noi) proiecte. Chiar dacă, de multe ori, vei avea sentimentul că nu ești luat în seamă suficient de către ceilalți sau nu reușești să te ridici la înălțimea așteptărilor celor dragi, nu trebuie să uiți că tot ceea ce contează este să îți urmezi propriul țel, fără să te cramponezi de ce anume vrea sau spune lumea din jur. Din data de 21 iunie te vei preocupa mai mult de descifrarea unor domenii încărcate de mister, ocult, ești mult mai atras de astrologie, aprofundezi anumite relații care te pot conduce către o direcție clară, din punct de vedere spiritual. Deviza ta, pentru această lună, este: „Urmărește-ți faptele, ele vor deveni obiceiuri. Urmărește-ți obiceiurile, ele vor deveni caracter. Urmărește-ți caracterul, el va deveni destinul tău.” Lao Tzu

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu               
       Putem să vorbim despre o perioadă în care un loc important este ocupat de relația cu partenerul de viață. Vor mai exista și unele certuri, contradicții care te pot răni, răscoli în mod profund, în preajma datei de 10 și 23 iunie, atunci când s-ar putea să te simți nedreptățit sau că nu ești susținut în demersurile tale profesionale de către partenerul de viață. Este necesar să vezi de unde vin problemele în relația de cuplu și ce anume ai de schimbat în propria atitudine.
       În prima parte a lunii sunt șanse de a concretiza o relație de cuplu sau poți beneficia de mai multă atenție venită din partea partenerului de viață, dacă ești deja implicat într-o relație stabilă.
       Din data de 9 iunie vei resimți o mai mare nevoie de iubire, de senzualitate beneficiind de multă energie, pasiune care trebuie eliberată, consumată. Este o lună în care sunt mari șanse de a te implica într-o relație de amor cu un coleg de muncă, îndeosebi în a doua parte a perioadei. Dacă vrei neapărat să eviți problemele, de orice fel, din relația de mariaj, nu ai decât să accepți că ești predispus la greșeli datorită lipsei de comunicare sau a unei atitudini prea directe, tranșante remarcându-te prin impulsivitate, decizii bruște, îndeosebi în preajma datei de 18 iunie. Este nevoie să petreci mai mult timp liber alături de familie și să o lași mai ușor cu obligațiile de serviciu.

Cariera si baniCarieră și bani               
       În această lună pui foarte mult accent pe relațiile de colaborare, parteneriat, noi posibilități de asociere. Totul este să dai dovadă de prudență, îndeosebi în preajma datelor de 10 și 23 iunie, dacă te-ai decis să semnezi un contract de colaborare.
      La locul de muncă reușești să-ți îndeplinești sarcinile cu o reală plăcere primind susținerea de care ai nevoie din partea colegilor de proiect. Ești mult mai dornic să te implici în cadrul unui proiect colectiv venind cu tot felul de idei ingenioase, dai dovadă de creativitate. Oricare ar fi visul tău secret, în plan profesional, caută să-l duci până la capăt, tocmai pentru că beneficiezi acum de toată susținerea de care ai nevoie. Poți face față cu brio oricărui competitor și oricărei competiții, poți trece cu succes un interviu pentru angajare sau pentru obținerea unui loc de muncă mai bine plătit. Trebuie totuși să-ți concentrezi atenția și asupra acțiunilor întreprinse de dușmanii ascunși, îndeosebi spre sfârșitul acestei luni. Nu vei fi scutit nici de certuri, discuții în contradictoriu, în relația cu un asociat sau în grupul din care faci parte, mai ales pe la jumătatea lunii.
      În ceea ce privește domeniul financiar, acesta vine cu multe probleme din urmă care se cer a fi remediate urgent. Ești predispus la pierderi de bani, furt, pagube în urma unor achiziții costisitoare, în special la mijlocul acestei luni. Ești predispus la amenzi, cheltuieli legate de un proces, acte legate de moștenire.

SanatateSănătate
      În perioada analizată pot să apară unele disfuncții digestive dar și probleme de natură emoțională, psihică, îndeosebi în preajma datei de 24 iunie. Este o lună favorabilă pentru a începe o cură de dezintoxicare, de schimbare a tratamentului, poți descoperi remedii mult mai eficiente pentru a trata o anumită boală. Ești mult mai preocupat de dietă, ba chiar vei merge mai des la salonul de masaj sau cosmetică preocupându-te mai intens de felul în care arăți. Evită excesele, de orice fel (muncă, alimentație, tutun și/sau alcool), mai ales pe la mijlocul acestei perioade.