Luna iunie 2019, Rac

Iunie 2019, Rac
004 Rac         În această lună debordezi de energie, ai mai multă încredere în proproia persoană, ești gata să dai startul unor activități care pot să îți aducă reale beneficii materiale.  Oricât de greu pare drumul pe care îl străbați, ai toate șansele de partea ta pentru a ajunge acolo unde ți-ai propus. Privești acum spre următoarele etape ale unui proiect nelipsindu-ți cu optimismul dar și buna dispoziție, dacă ai putea să-ți păstrezi această stare de încredere până la capăt vei avea șansa de a culege roadele muncii, mai repede decât te aștepți. Reușita planurilor tale depinde de gândirea pozitivă, de încrederea pe care o ai în propria persoană. Este important să nu te lași influențat de părerile pesimiste ale celor din jur, indiferent de argumentele aduse de aceștia. Din data de 21 iunie ai ocazia să renaști regăsindu-te mai puternic, mai încrezător în propriile forțe. Deviza lunii analizate este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu            
       Lucrurile nu stau prea bine, la capitolul relație de mariaj, fiind supus la tot felul de teste, încrederea în celălalt fiind foarte serios zdruncinată. Până la jumătatea lunii vei încerca în fel și chip să te faci remarcat de către partener existând riscul de a obține mai multă atenție în afara mariajului astfel că nu este cazul să te gândești că nu știi cum să te faci remarcat sau că nu meriți să fii iubit, apreciat. Este posibil ca partenerul de viață să acorde mai multă atenție problemelor de natură profesională sau socială și astfel să neglijeze relația de cuplu. Nu vor lipsi și discuțiile aprinse, reproșurile, îndeosebi pe la mijlocul lunii atunci când, de la simple cuvinte, se poată ajunge la adevărate certuri ba chiar poți lua decizia de a renunța definitiv la relația de mariaj. Așa că mare atenție la deciziile pe care le iei la nervi!
            Din data de 9 iunie te poți aștepta la revenirea unei iubiri din trecut, la reluarea unei relații intime care te va pune într-o situație destul de neplăcută neștiind prea clar ce alegere să faci. Ai ocazia să te bucuri la maxim de pasiune, romantism, plimbări romantice alături de persoana iubită, de foarte multă senzualitate dar și multe discuții aprinse menite să îți răscolească întreaga ființă.
             Este o lună de vară în care ți se cere să fii foarte atent la ce vrei, de fapt, în plan sentimental, ce anume dorești să păstrezi în viața ta și la ce (cine) vrei să renunți. Alegerile pe care le faci acum vor avea repercursiuni pe termen îndelungat.

Cariera si baniCarieră și bani      
       La începutul perioadei te simți mult mai încrezător, în ceea ce privește cariera, locul de muncă. Ai sentimentul că tot efortul depus până acum nu a fost în zadar astfel că discuțiile pe tema banilor, a unui eventual contract de muncă vor fi mult mai favorabile în prima parte a lunii, cu condiția să fii atent la ce acte semnezi.
       Ai  șansa de a obține o promovare sau chiar poți da startul unei afaceri care îți va aduce beneficii, atât în plan social cât și material, îndeosebi din data de 4 iunie. Este momentul potrivit să te implici în tot felul de activități productive, să pui teoriile în practică iar dacă tocmai ai absolvit un curs, o școală, este timpul să valorifici diploma astfel obținută.
       Primești susținerea prietenilor, cu atât mai mult dacă, în trecut, ai dat dovadă de altruism față de aceștia. Atenție la o afacere personală, asociere, parteneriat important sau chiar în relația cu șefii în preajma datelor de 14, 16, 18 și 20 iunie, atunci când ești predispus la implicarea în diverse dispute, confruntări, mai mult sau mai puțin directe. Evită să împărtășești cu colegii informații despre proiectul profesional în care investești mult efort fizic, intelectual și chiar financiar. Stai departe de orice polemici, bârfe întrucât ești predispus la atacuri venite din partea dușmanilor ascunși, îndeosebi în preajma datei de 27 iunie.
       Este timpul să te debarasezi de prejudecăți și să te avânți către un nou domeniu de activitate, oricât de greu ar părea, la prima vedere.
      În prima parte a lunii nu se poate vorbi despre câștiguri deosebite în plan financiar dar, cu siguranță, este timpul să pui în practică strategii bine gândite în carieră și care îți vor aduce banii de care ai nevoie. Fii mai atent la împrumutul sau ajutorul financiar pe care vrei să îl dai unor prieteni, în preajma datei de 12 iunie. Din 27 iunie se arată beneficiile venite de pe urma unor negocieri făcute în trecut.
       La sfârșitul lunii evită să exagerezi cu cheltuielile pe distracții, petreceri sau pur și simplu pentru a-ți răsfăța copilul ori pentru a atrage atenția unei persoane de sex opus.

SanatateSănătate   
       Chiar dacă te simți plin de încredere și energie tot va trebui să nu te avânți în orice activitate, fie că vorbim despre locul de muncă sau propria gospodărie. Ești predispus la accidente, lovituri, căzături, mai ales în ultimul decan al acestei luni.
            La sfârșitul acestei luni posibil să te confrunți cu infecții renale, probleme ale ficatului, stomac, oboseală accentuată.