Luna iunie 2019, Pești

Iunie 2019, Pești
012 Pesti       În luna supusă analizei aici ești preocupat, în mod deosebit, de casă, familie, relația cu propriul copil. Dispui de multă căldură interioară față de cei dragi dar ai și o doză de revoltă că nu reușești să ajungi la acel echilibru sufletesc interior de care ai atât de multă nevoie. La mijlocul acestei perioade este posibil să te confrunți cu unele neplăceri în cadrul familiei dând dovadă, poate, de prea mult subiectivism. Din data de 21 iunie se poate remarca o stare de bună dispoziție, nevoia de joc, de dragoste, de a petrece mai mult timp liber alături de cei dragi. În această lună te lași condus de următoarea deviză: „Urmează-ți fericirea și universul îți va deschide uși acolo unde erau doar ziduri.” Joseph Campbell

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Putem să vorbim despre o lună de vară în care alegi să te bucuri cu toată ființa de iubire și pasiune exprimându-ți în mod sincer, direct dorințele, senzualitatea, îndeosebi în prima parte a lunii. Ești mult mai dornic să împărtășești cu persoana iubită, atât bucuriile, cât și tristețile. Tot ceea ce părea pierdut, în plan sentimental, tinde să se reaprindă acum, să se așeze pe un făgaș mult mai bun. După data de 21 iunie se îmbunătățește vizibil relația cu persoana iubită sau ești mai detașat de eventualele probleme din relația de dragoste.
       Este recomandat să acorzi atenție la eventualele discuții, certuri, ba chiar și o posibilă despărțire de persoana iubită, pe la mijlocul perioadei analizate aici. Va trebui să dai dovadă de prudență și să o lași mai ușor cu posesivitatea, gelozia sau cu tendința de a nedreptăți persoana iubită.
       Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu stabilă atunci ești predispus la certuri, discuții, o stare de tensiune destul de accentuată, în intervalul 15 – 20  iunie.

Cariera si baniCarieră și bani      
      Putem să vorbim despre o perioadă oarecum contradictorie, în ceea ce privește cariera, locul de muncă. Abilitățile de comunicare vor juca un rol esențial pentru a atrage mai mulți clienți sau pentru a ajunge la relații mult mai favorabile cu colegii de lucru. Îți va veni însă destul de greu să ajungi la un echilibru între obligațiile de serviciu și viața de familie. Este o lună în care pot să apară tot felul de amânări, răsturnări de situație, în privința unui (nou) contract de muncă sau posibilitatea de a găsi un loc de muncă mai bine plătit. Chiar dacă începutul acestei perioade pare destul de promițător, la capitolul bani, finanțare, carieră vei avea totuși ocazia să constați că, pe parcursul lunii, lucrurile nu sunt tocmai așa cu par, la prima vedere.
            Din data de 27 iunie sunt favorizate negocierile, obținerea unui nou contract de muncă. În această lună ar trebui să fii prudent în relația cu șefii, în special în preajma datei de 18 iunie.  Tot atunci, dacă ai de susținut un interviu sau un concurs pentru ocuparea unui post, este posibil să te confrunți cu tot felul de nemulțumiri.
            În privința banilor, la începutul lunii, lucrurile par să meargă în direcția bună pentru ca, pe parcurs, să constați că ești predispus la tot felul de cheltuieli neașteptate. În preajma datei de 23 iunie este bine să nu te hazardezi și să apelezi la vreun împrumut. Este recomandat să încerci găsirea de noi posibilități de a câștiga mai mulți bani pentru a reuși să achiți plățile restante.

SanatateSănătate
      Este bine să faci cât mai multe ieșiri în natură, să te bucuri de lucrurile frumoase ale vieții. Evită suprasolicitarea fizică sau psihică, mai ales pe la mijlocul perioadei în discuție aici. Va trebui să acorzi o mai mare atenție la dietă încercând astfel să eviți orice excese alimentare.  Ești predispus la insolații, stări de nervozitate, agitație, excese alimentare, insomnii, infecții, spre sfârșitul lunii.