Luna iunie 2019, Leu

Iunie 2019, Leu
005 Leu      În această lună dedici mai mult timp grupului de prieteni sau asociației din care faci parte. Chiar dacă vor mai exista și animozități, neînțelegeri sau chiar dezamăgiri venite din partea unor amici, vei reuși să treci peste toate aceastea dând dovadă de umor și înțelegere. Este o perioadă favorabilă, îndeosebi în prima parte a lunii, pentru a ieși în evidență reușind să te remarci prin capacitățile tale creatoare, ideile originale, seriozitate și dedicare, în ceea ce privește concretizarea unui proiect de grup. Ai ocazia să întâlnești persoane inteligente, oameni de la care ai multe de învățat și care te vor ajuta să treci de o treaptă importantă pentru evoluția ta profesională. Este timpul să folosești din plin oportunitățile care țin de călătorii, studii lăsându-te purtat de inspirația de moment. Din data de 21 iunie preferi starea de solitudine fiind important să-ți clarifici anumite aspecte ale sinelui. Deviza ta, pentru luna aceasta, este: „Nici frumusețea, nici banul nu face pe om mai fericit, ci numai înțelepciunea și cumpătarea.” Clement Alexandrinul

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu       
       Începutul de lună este interesant la capitolul relație de dragoste având ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu un coleg de muncă sau cunoscut prin intermediul profesiei pe care o desfășori. Din data de 9 iunie pot apară tot felul de tentații existând riscul să dai startul unei relații de iubire pe care alegi să o păstrezi la „secret” și care ar putea să îți creeze probleme, îndeosebi dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu.
       Va trebui să fii mult mai prudent, în ceea ce privește relația cu prietenii, de acolo fiind posibil să se declanșeze tot felul de pierderi, dezamăgiri care se pot răsfrânge și în relația de mariaj. Cu cât prietenii știu mai puține despre viața ta personală, cu atât va fi mai bine pentru tine. Este timpul să acorzi mai multă atenție vieții de familie și să o lași mai ușor cu prietenii și eventuale aventuri, relații pasagere. A venit timpul să tratezi iubirea din cu totul alt punct de vedere dând dovadă de implicare și seriozitate.
        Luna Plină din data de 17 iunie îți poate aduce răspunsuri foarte interesante, în ceea ce privește relația cu sexul opus sau în legătură cu o relație din trecut. În preajma datei de 23 iunie îți vei pune întrebări, vis-a-vis de o relație sentimentală, dacă merită să te implici, din punct de vedere afectiv.
       În preajma datei de 27 iunie este recomandat să fii mult mai atent în relația de dragoste putându-te confrunta cu tot felul de probleme, certuri, momente de gelozie care se vor manifesta destul de agresiv.
        Este momentul oportun să pleci într-o călătorie, alături de partenerul de viață, în preajma datei de 27 iunie și să încerci astfel să revii la sentimente mai bune în relația de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani      
    În zona carierei se întâmplă lucruri bune, pozitive având ocazia să mergi pe la tot felul de interviuri, te poți bucura de primirea unor oferte avantajoase. Dacă ești deja în câmpul muncii atunci este posibil să te implici, trup și suflet, în executarea sarcinilor de aici. Ba chiar ai tendința de a-ți neglija familia și propria sănătate pentru a reuși să duci până la capăt un proiect important. Nu duci lipsă de ingeniozitate, creativitate primind susținere din partea superiorilor pentru a putea să-ți atingi scopurile propuse.
        Este momentul să te afirmi, chiar dacă astfel vei neglija alte aspecte ale vieții. Un moment important, din punct de vedere profesional, ar putea fi până pe 9 și după data de 27 iunie, atunci când ai ocazia să obții mult mai ușor ceea ce îți dorești. Ai ocazia să primești bonusuri, prime, o eventuală mărire de salariu îndeosebi spre sfârșitul lunii. Ești susținut de superiori să îți atingi scopul în plan profesional.
       De evitat investițiile, participarea la petreceri, jocuri de noroc, acordarea de împrumut unor prieteni, în preajma datelor de 16 și 23 iunie, atunci când ești predispus la pierderi de bani.
      Domeniul financiar este bine susținut, spre sfârșitul lunii, datorită ingeniozității, a capacității de acționa prompt. În preajma datei de 23 iunie evită să împărtășești cu prietenii planurile tale, proiecte profesionale. Este posibil să apară probleme în relația cu un grup, o asociație din care faci parte sau chiar în relația cu prietenii de la care aveai mari așteptări.

SanatateSănătate
        În prima parte a lunii stai destul de bine la capitolul sănătate. Va trebui totuși să dai dovadă de prudență pe la jumătatea lunii, atunci când ești predispus la probleme care țin de spate, circulația sângelui sau probleme ale ficatului, dureri în zona capului, stomatologice, oculare. Atenție și la posibilele probleme ale încheieturilor, există predispoziția la fracturi, accidente, inflamații sau probleme oculare, în ultima decadă a lunii.