Luna iunie 2019, Gemeni

Iunie 2019, Gemeni
003 Gemeni        Putem să vorbim despre o lună iunie în care debordezi de energie și speranța că viața este mult mai frumoasă decât pare și numai de tine depinde să descoperi adevăratele comori care sălășluiesc în mintea și sufletul tău. Până în data de 4 iunie te remarci prin dorința de a te informa fiind preocupat să acumulezi informații noi, incitante, să te înscrii la cursuri, să participi la conferințe. Ai ocazia să călătorești mai mult, să te implici în tot felul de activități care să îți fie pe plac. Lansezi noi proiecte, atragi mult mai ușor atenția asupra ta prin modul de a fi, te exprimi cu dezinvoltură și umor. Din data de 21 iunie ești mult mai preocupat de noi posibilități de a câștiga mai mulți bani, de a-ți valorifica propriile abilități și astfel te faci remarcat în mediul de lucru. Este momentul să profiți de această perioadă favorabilă, mai ales dacă lucrezi în comerț, transporturi sau turism. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Discreția nu este totuna cu ascultarea adevărului.” Honore de Balzac

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
       Relația de mariaj se derulează armonios putându-te bucura de o comunicare deschisă, constructivă punând la cale tot felul de proiecte, activități desfășurate în comun cu partenerul de viață. Este recomandat să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cumpărături, mai ales în preajma datei de 18 iunie, altfel riști să declanșezi adevărate furtuni în relația de cuplu. Este momentul să fii mult mai prudent la modul în care gestionezi resursele familiei, fără să exagerezi cu investiții care nu te pot conduce decât la pierderi, dezamăgiri, răzgândiri.
            Din data de 9 iunie te remarci prin mai mult șarm, ai dorința de a te face remarcat de către sexul opus, îți înnoiești garderoba, mergi la salonul de cosmetică, adopți un (nou) regim de viață mult mai sănătos. Partenerul de viață te susține în plan profesional, te bucuri de cadouri, atenție din partea persoanei iubite.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, ai toate șansele să îți găsești perechea îndeosebi din data de 9 iunie sau cu ocazia unei excursii pe care o faci spre sfârșitul lunii. Este momentul să trăiești din plin bucurându-te de momente inedite, încărcate de dragoste și romantism. Dacă nu prea te-ai bucurat de atenția venită din partea sexului opus în ultima vreme, ai ocazia acum să primești admirația și aprecierea care ți-a lipsit.
            În preajma datei de 27 iunie ești predispus la discuții în contradictoriu, certuri destul de dure în cadrul relației de mariaj.

Cariera si baniCarieră și bani             
    Este o lună favorabilă în plan profesional având ocazia să te bucuri de recunoașterea venită din partea colegilor și a unui superior. În primul decan al lunii te poți aștepta la  probleme de relaționare cu șefii. Nu ai decât să aștepți momentul potrivit pentru a-ți expune propriile argumente, idei, dorințe, ba chiar să ceri o mărire de salariu. Nu este cazul să intri în panică, mai ales dacă vrei să obții un loc de muncă mult mai bine plătit. Pe de o parte trăiești cu sentimentul de confuzie, de neîmplinire în plan profesional, pe de altă parte ai foarte multe idei pe care vrei să le concretizezi și care ar putea să-ți aducă beneficii consistente, în plan material. Dispui de ambiție, inițiativă dar și de susținere din partea colegilor sau a colaboratorilor pentru a-ți îndeplini un țel important, în plan profesional.
         În cea de-a doua parte a lunii ești mult mai deschis către parteneriate, implicarea într-o afacere care ar putea să-ți aducă venituri suplimentare. Se cere prudență însă, dacă ai de semnat vreun contract important, îndeosebi în preajma datei de 18 iunie, atunci când deși ești convins că vei primi banii care ți-au fost promiși, vei avea surpriza neplăcută să constați că, fie nu primești cât ți s-a spus, fie nu ai parte de banii respectivi cheltuindu-i pe un obiect de valoare, dar care nu îți este absolut necesar. Spre sfârșitul lunii te bucuri de o reușită în plan profesional.

SanatateSănătate     
       Este o lună în care ai ocazia să-ți reîncarci „bateriile” și să te bucuri de o stare de bună dispoziție. Atenție la eventualele probleme de sănătate care țin de circulația sanguină, zona capului, probleme digestive ori ale ficatului, îndeosebi în preajma datei de 18 iunie și până la sfârșitul acestei luni. Ar trebui să o lași mai ușor cu consumul de cafea, tutun sau alcool. Este nevoie de mai multă relaxare și odihnă, îndeosebi în partea a doua a lunii.