Luna iunie 2019, Fecioară

Iunie 2019, Fecioară
006 Fecioara        Este o lună în care vei pune mai mult accent pe carieră, relațiile profesionale, posibilitățile de promovare fiind însă important să nu neglijezi relația cu familia, părinții. Va trebui să-ți stabilești cu atenție prioritățile și să nu te lași antrenat în foarte multe activități lucrative neglijându-ți astfel viața personală. Este timpul să pui în aplicare planuri noi, strategii de lucru în relația cu colaboratorii apropiați. Din data de 21 iunie se amplifică relația cu prietenii, ba chiar poți decide să te alături unui grup sau unei asociații, eventual poți demara unele proiecte în cadrul acestora. Dai dovadă acum de mai multă inițiativă, onestitate, ai reale abilități manageriale reușind să mobilizezi suficienți oameni pentru susținerea unui proiect personal în care crezi cu adevărat. Deviza ta, pentru această lună, este: „Înţelege faptul că dragostea şi reuşitele măreţe implică uneori şi riscuri măreţe.” Dalai Lama

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu              
        În această lună va trebui să te concentrezi mai mult pe latura practică a relației de cuplu. Cât timp există discuții care au ca temă principală banii, cariera, posibilitatea de a clădi împreună o afacere, lucrurile vor fi cât se poate de pozitive. Cu cât te vei încăpățâna mai mult să urmărești doar realizarea scopurilor personale, cu atât mai repede vei ajunge la certuri, contraziceri, îndeosebi la mijlocul lunii, atunci când ai tendința să pui pe primul plan relația cu prietenii sau preocupările care țin de propriul copil. Evită critica de orice fel, în ultimul decan, când se pare că te confrunți cu nemulțumiri datorită informațiilor, mesaje care vizează relația de mariaj. Ar fi cazul să eviți luarea unor decizii, îndeosebi dacă vrei să faci cumpărături pentru casă fără să te consulți cu partenerul de viață. Pot apărea cheltuieli care să depășească bugetul familiei ceea ce va conduce inevitabil la certuri, discuții în contradictoriu, tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin adevărate. Se poate vorbi despre revenirea la echilibru în relația de cuplu, spre sfârșitul lunii.
       În această perioadă, dacă chiar ai chef să te implici într-o relație de amor, lucrurile tind să se complice, îndeosebi la jumătatea lunii, atunci când este posibil să dai startul unei relații care vine cu tot felul de complicații. Așa că mare atenție cui acorzi încredere și dacă merită să împărtășești propriile sentimente, trăirile din plan sentimental. Dacă ești implicat într-o relație de dragoste pot să apară tot felul de disensiuni, certuri, contraziceri, răzgândiri, confruntări de idei, în intervalul 15 – 21 iunie.  
      Este o lună în care poți să te confrunți cu schimbări serioase, transformări în relația de amor, ceea ce riscă să te destabilizeze la nivel psihic, emoțional. În a doua parte a lunii ai ocazia să interacționezi mult mai frecvent cu persoane de sex opus, ba chiar te poți implica într-o relație de dragoste și trăiești din plin fiecare moment.

Cariera si baniCarieră și bani       
       Această lună este deosebit de importantă pentru tine, în privința carierei, a relațiilor din domeniul profesional, cu șefii, lansarea de noi colaborări care să te propulseze pe o nouă treaptă în plan profesional. Pe lângă suita de realizări, succese, reușite, acumularea de experiență și bani, în prima parte a lunii iunie te poți aștepta și la răsturnări de situație, limitări, stres, situații greu de echilibrat, îndeosebi în preajma datei de 23 iunie.  
       Va trebui să te străduiești mai mult pentru păstrarea unui echilibru ferm între viața profesională și cea de familie deoarece ai tendința să fii preocupat excesiv de locul de muncă și astfel să ajungi la tot felul de conflicte cu partenerul de viață.
       Cu cât vei comunica mai mult și mai sincer cu cei dragi despre nemulțumirile care țin de carieră, cu atât îți va fi mai ușor să găsești calmul necesar pentru a descoperi soluțiile de rezolvare a crizelor apărute la locul de muncă. Acordă o atenție deosebită la relația cu superiorii, în preajma datei de 12 iunie.
       În ceea ce privește finanțele apar noi șanse de a fii promovat și astfel să primești mai mulți bani la salariu, îndeosebi din data de 9 iunie și până la sfârșitul lunii. Mare atenție însă în preajma datei de 23 iunie, atunci când este posibil să pierzi bani ca urmare a unor răsturnări de situație, pierderea unui proces, amenzi, sancțiuni, probleme care țin de carieră.
       Este o lună în care îți trebuie foarte multă atenție în relația cu colegii de muncă, colaboratorii, îndeosebi la mijlocul perioadei când s-ar putea să te trezești în fața unor decizii, fie chiar tu iei decizia să schimbi locul de muncă, fie renunți la anumiți colaboratori, asociați. Poate fi vorba și despre schimbări legislative care pot să îți afecteze anumite investiții care țin de domeniul imobiliar.

SanatateSănătate
       Este o perioadă în care nu te confrunți cu probleme deosebite de sănătate. Ești totuși predispus la insomnii, tensiune nervoasă, unele probleme care țin de coordonare, mânuire a obiectelor grele fapt care te poate predispune la răniri, lovituri, accidente, îndeosebi în preajma datei de 10 iunie dar și spre sfârșitul lunii, atunci când ai tendința să exagerezi cu munca, efortul fizic.