Luna iunie 2019, Berbec

Iunie 2019, Berbec
001 Berbec     Este o lună în care vei pune mai mult accent pe comunicare, relația cu rudele apropiate, simți nevoia să conversezi mai mult cu rudele apropiate, să acumulezi noi informații. Ești curios, dornic să călătorești, să te informezi din cât mai multe domenii,  dai dovadă de deschidere, ai capacitatea de a asimila mult mai rapid informațiile. Ești într-o stare de agitație permanentă, ești dornic să te implici în cât mai multe activități care să îți aducă și beneficii în plan material. Nu vor lipsi excursiile sau deplasările în interes de familie. Din data de 21 iunie vei pune mai mult accent pe relația cu familia, te preocupi de casă, relația cu părinții. Este timpul să investești mai mult efort fizic și financiar în renovarea casei. Deviza ta, pentru această lună, este: „Ceea ce am făcut pentru noi înșine moare în pace cu noi, ceea ce am făcut pentru alții și pentru lume rămâne și devine nemuritor.” Albert Pike

Dragoste, relatia de cuplu
Dragoste – Relația de cuplu      
        La începutul lunii este pusă în valoare latura ta afectivă dând dovadă de simpatie, apreciere și dragoste în relația cu sexul opus. Te remarci prin bună dispoziție, umor nelipsind flirtul, dorința de a cunoaște persoane noi, ești dornic să experimentezi în plan intim, sexual.  
În prima parte a lunii iunie vei pune mai mult accent pe colaborare, nevoia de a comunica cu partenerul de viață pe tema renovării, a schimbărilor pe care vrei să le faci prin gospodărie lăsând oarecum pe planul doi romantismul, pasiunea, răbdarea în relația cu perechea ta. Investești timp și energie în sensul acumulării de capital ceea ce ar putea să deranjeze persoana iubită.
       La jumătatea lunii iunie ești predispus la tot felul de cheltuieli riscând să declanșezi dispute serioase în relația de cuplu. Nu este cazul să te ambiționezi și să cauți permanent competiția cu cel de lângă tine astfel că este bine să dai dovadă de prudență în relația de mariaj, îndeosebi în a doua parte a lunii.
       Este o lună oarecum agitată, la capitolul relații de amor sau chiar în cadrul relației de mariaj familia cerând atenție sporită din partea ta, ba chiar există riscul ca, în preajma datei de 20 iunie, să apară certuri în relația de cuplu datorită problemelor care țin de casă, un bun imobiliar, cheltuieli pe care vrei să le faci. Nu este exclus să intervină părinții în problemele tale de cuplu și să pună și mai mult „gaz pe foc”.               
       Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj, prima parte a lunii se poate dovedi destul de confuză, menită să te dezorienteze neștiind prea clar ce să alegi și dacă merită să te implici serios într-o nouă relație. Pe la jumătatea lunii există riscul să intri într-o relație de iubire ce se poate dovedi a fi „dragoste cu năbădăi” fiecare încercând să dețină supremația asupra celuilalt. Ai tendința să fii posesiv, gelos, pasional încercând să profiți la maxim de aventură.
        Dacă ești în căutarea iubirii, în această lună ai ocazia să te bucuri de o nouă cucerire, poți să dai startul unei noi relații de iubire cu o persoană cunoscută, fie prin intermediul unor rude apropiate, fie cu ocazia unor scurte călătorii (pe navetă), la un curs de calificare. Nu este însă o perioadă favorabilă pentru a-ți face speranțe, vis-a-vis de noua relație de dragoste.

Cariera si baniCarieră și bani           
       Te remarci prin nevoia de a te informa, de a acumula noi cunoștințe în plan profesional ceea ce te va ajuta să obții avantaje profesionale. Ești oarecum neliniștit că lucrurile nu îți ies chiar așa cum ți-ai propus, mai ales dacă este vorba despre examene, concursuri, interviuri pentru obținerea unui post mai bun. Se cere prudență în deciziile profesionale pe care vrei să le iei, îndeosebi în preajma datei de 19 iunie, putând fi pus acum în postura de a reacționa ferm și destul de impulsiv, riscând chiar să pierzi un loc de muncă. Putem să vorbim despre tensiune acumulată de-a lungul timpului.
       În această lună este recomandat să găsești echilibrul între obligațiile care țin de casă, familie și cele profesionale. Este bine să te detașezi de problemele legate de familie, îndeosebi în prima parte a lunii, atunci când se pare că ești foarte solicitat de către părinți și/sau partenerul de viață neștiind cum să îți mai organizezi timpul. Faci multe deplasări în interes de serviciu și în care poți avea parte de tot felul de surprize neplăcute, răsturnări de situație, mai ales în preajma datei de 16 iunie.
       Din data de 27 iunie debordezi de energie creatoare, ești dornic să înveți o (nouă) meserie sau vrei să urmezi noi cursuri de perfecționare care să îți aducă și o eventuală mărire de salariu.  Chiar nu ai timp de pierdut știind cum să îmbini utilul cu plăcutul, abordezi cu mai multă încredere și curaj un nou domeniu de activitate. Ești ambițios, capabil să obții ceea ce îți dorești fixându-ți obiective profesionale realiste.
     Se recomandă mai multă prudență, dacă te-ai decis să dai startul unui parteneriat, o colaborare importantă, îndeosebi în a doua parte a lunii iunie, atunci când este posibil să repeți greșelile care le-ai mai făcut cândva iar aceasta te-ar putea destabiliza în plan profesional. Se cere mai multă atenție în ceea ce privește achizițiile, investițiile pe care vrei să le faci, îndeosebi în a doua parte a lunii.

SanatateSănătate
      Starea de agitație, de neliniște te predispune la accidente casnice dar și în timpul călătoriilor, pe tot parcursul acestei luni. Starea de neliniște mentală se poate accentua pe la jumătatea perioadei analizate, de asemena pot să apară unele probleme care țin de tensiunea arterială, ficat, insomnii și chiar o stare de nervozitate accentuată, în preajma datei de 16 și 19 iunie. Evită să faci exces de zel, mai ales atunci când vine vorba despre efort fizic, îndeosebi în a doua parte a lunii.