Luna iunie 2019, Balanță

Iunie 2019, Balanță
007 Balanta      În această lună ai ocazia să-ți depășești propriile limite și să asimilezi noi experiențe de viață călătorind și studiind, interacționând mai mult cu oameni noi, intersanți care să te călăuzească pe calea cunoașterii. Ești într-un proces intens de dezvoltare, de progres, din punct de vedere intelectual și profesional. Te simți bine, cât timp ceilalți observă și apreciază progresul tău simțindu-te motivat să depui și mai mult efort către o direcție deja aleasă. Trebuie să ai încredere că, într-o bună zi, vei ajunge la nivelul la care ai visat, dar până acolo mai ai câteva trepte de urcat pe care cu siguranță le vei urca, dacă îți urmezi propriul țel, pas cu pas. Este timpul să-ți construiești o nouă filozofie de viață centrată pe dezvoltarea sinelui reușind astfel să devii un model demn de urmat. Din data de 21 iunie îți iei mult mai în serios cariera, obligațiile profesionale, relația cu superiorii. Reușești să atragi atenția oamenilor care te susțin să îți împlinești anumite proiecte, idei ce au legătură cu domeniul profesional, așa că nu va fi greu să obții ceea ce ți-ai propus, îndeosebi în ultimul decan al lunii. Deviza ta, pentru perioada analizată, este: „Acceptă provocările pentru a putea simți bucuria victoriei.” George S. Patton

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu      
    Este o lună trăită cu intensitate, în ceea ce privește relația de cuplu, fiind nevoie de multă atenție din partea ta pentru a nu strica echilibrul și astfel să ajungi la probleme destul de grave de comunicare în relația cu partenerul de viață. În preajma datei de 18 iunie discuțiile sunt menite să aducă la suprafață necesitatea de a rezolva anumite probleme care țin de casă, relația cu părinții sau chiar în ceea ce privește o călătorie pe care trebuie să o faci în interes profesional. Nu este exclus să ajungi la o separare de perechea de viață din cauza unor decizii luate la nervi. Trebuie să-ți amintești că „unde-s doi puterea crește” și, printr-o colaborare permanentă, veți reuși să ajungeți la echilibru în relația de mariaj.
       În această lună de vară nu se poate vorbi despre rutină, ba din contră, sunt mereu lucruri interesante de aflat, de spus și de propus pentru a aduce schimbări importante în relația de cuplu. Este posibil să te gândești la posibilitatea de a da startul unei afaceri, alături de partenerul de viață sau puteți pleca împreună într-o călătorie pe alte meleaguri. În această perioadă primești susținere din partea partenerului pentru a reuși să-ți împlinești un țel profesional important.
      Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă, până în data de 9 iunie, ai ocazia să dai startul unei relații de dragoste, bucurându-te din plin de momente de romantism, pasiune, declarații de dragoste, promisiuni.
       Din data de 10 iunie ai ocazia să dezvolți o relație de dragoste cu o persoană aflată departe, eventual în străinătate sau de altă naționalitate. Atenție însă la posibilitatea să fii readus cu „picioarele pe pământ” într-un mod destul de dur, în preajma datei de 23 iunie. Nu ai decât să te bucuri de iubire, atât cât ți se oferă, fără să mai îți pui tot felul de întrebări. Este momentul să te lași purtat de iubire, să te dăruiești, trup și suflet, persoanei iubite.
      Spre sfârșitul lunii socializezi mai mult, mergi la petreceri, întâlniri cu prietenii fiind posibil să cunoști o persoană de sex opus interesantă, cu care poți să legi o prietenie de lungă durată.
      În această lună te poți aștepta la o reevaluare a relației de iubire actuale încercând să găsești răspunsuri, soluții pentru a rezolva eventuale probleme sau pentru a te lămuri care sunt factorii care declanșează starea ta de nehotărâre, în ceea ce privește o eventuală concretizare a unei relații de cuplu.

Cariera si baniCarieră și bani      
       Ești pus pe treabă remarcându-te prin energie, conștiinciozitate, ai capacitatea de a duce la bun sfârșit ceea ce ți-ai propus, ești dornic de expansiune în plan profesional.
     În intervalul 5 – 15 iunie este posibil să te gândești foarte serios să urmezi niște cursuri de perfecționare sau vei călători mai mult în interes de serviciu. Sunt favorizate interviurile, examenele, concursurile pentru obținerea unui post de răspundere sau găsirea unui loc de muncă, semnarea unui contract de muncă în străinătate.
        Nu este o perioadă favorabilă pentru a da startul unui nou contract de muncă, îndeosebi la mijlocul lunii. Pe de altă parte pot apărea tot felul de răsturnări de situație ce vizează relația cu șefii sau în ceea ce privește schimbările pe care vrei să le faci în carieră. Nu este cazul să intri în panică, ci fii atent la ce anume ai de schimbat în propria atitudine, către ce domeniu trebuie să te îndrepți și dacă chiar îți sunt de folos anumite cursuri pe care le urmezi deja și nu este vorba doar de pierdere de timp și de bani.
       La începutul lunii sunt șanse mult mai mari de a primi banii de care ai nevoie pentru plata unor datorii sau pentru a achiziționa ceva util pentru propria locuință. Se cere mai multă atenție în gestionarea bugetului personal la jumătatea lunii, atunci când este posibil să apară situații neprevăzute legate de casă, o proprietate și ești nevoit să investești, să faci cheltuieli peste bugetul personal iar de aici pot să apară tot felul de discuții neplăcute în relația de cuplu și/sau cu părinții. Nu te aștepta la susținere financiară din partea oamenilor pe care i-ai ajutat cândva!
       Atenție în preajma zilei de 16 iunie, atunci când ești predispus la interacțiuni neplăcute cu superiorii deși se pare că dreptatea este de partea ta.

SanatateSănătate
        În această perioadă nu te vei confrunta cu probleme deosebite de sănătate. Atenție însă la eventuale probleme legate de sistemul digestiv, lovituri în zona capului, a brațelor, probleme de tensiune, pe la jumătatea lunii. Va trebui să fii mult mai prudent la capitolul alimentație și la programul de lucru. Ești predispus la stres, epuizare mentală, îndeosebi în a doua parte a lunii. Treci destul de ușor de la starea de energie, chef de muncă la oboseală, nevoia de a te odihni mai mult, deși se pare că nu prea vei reuși să te relaxezi, așa cum ți-ai dori.