Luna iulie 2023, Vărsător

Iulie 2023, Vărsător
011 Varsator       Deviza lunii, pentru tine, este: „În trecutul nostru se află victoriile noastre, pe care le-am integrat pentru a deveni mai evoluați, precum și rănile noastre, eșecurile și traumele noastre.” Pera Novacovici
     În această lună va trebui să găsești echilibrul între serviciu și relaxare pentru a preveni orice probleme de sănătate. Risipa de energie îți poate creea probleme grave de sănătate fiind astfel nevoit să ajungi la medic. Este o perioadă în care îți îndrepți atenția spre curățirea sufletului și trupului, îndeosebi în prima parte a lunii fiind ferm hotărât să îți schimbi regimul alimentar și de viață. Ești preocupat de locul de muncă, relația cu colegii de aici, schimbările pe care vrei să le faci în cadrul unui proiect profesional.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se cere prudență pe tot parcursul acestei luni existând riscul să ajungi de la pasiune la gelozie, reproșuri care pot să distrugă relația de mariaj, îndeosebi în a doua parte a lunii. Nu este exclus să fie vorba despre probleme de sănătate ale partenerului de viață și astfel ești nevoit să renunți la unele înțelegeri profesionale. Până la jumătatea lunii va trebui să dai dovadă de mai mult calm și obiectivitate altfel vei ajunge destul de ușor la conflicte deschise în relația de dragoste. La jumătatea lunii ești dispus să faci schimbări importante în ceea ce privește cariera, relațiile de parteneriat, programul de lucru, modul în care relaționezi cu colegii și colaboratorii. Te poți aștepta la surprize neplăcute, în ceea ce privește implicarea unui partener de afaceri în proiectele tale profesionale în care ai investit mult efort și timp.
            Din data de 23 iulie se pare că îți vei concentra atenția către zona relației de mariaj. Ești preocupat de problemele care țin de cuplu, viața în doi, transformările pe care ești nevoit să le faci pentru ca viața de cuplu să redevină punctul tău de echilibru. Este totuși bine să te gândești de două ori, înainte de a te implica într-o relație cu cineva despre care nu deții informații clare, cine este cu adevărat, ce se poate ascunde în spatele aparențelor. Te poți aștepta la reluarea unor discuții pe tema unei proprietăți, a schimbării locuinței sau chiar a unei separări, mutare într-o altă locuință ca urmare a certurilor din relația de cuplu. În preajma datei de 27 iulie este posibil să se complice lucrurile în plan sentimental și să te simți trădat sau chiar tu poți să fii cel care trădează.
            Spre sfârșitul lunii ai ocazia să trăiești cu intensitate relația de cuplu sau o relație de dragoste în care ești implicat de ceva timp. Se anunță și o perioadă favorabilă din punct de vedere financiar, de câștigare a unui proces sau obținerea unui împrumut avantajos.