Luna iulie 2023, Taur

Iulie 2023, Taur
002 Taur         Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Valoarea ta stă în ceea ce ești, nu în ceea ce ai.” Thomas Edison
       În această lună ai ocazia să îți cultivi mentalul, să valorifici propiile idei, să acorzi mai multă atenție studiului. Se intensifică planul relațional și intelectual fiind deosebit de important să îți concentrezi atenția pe acele proiecte care au nevoie de schimbare, adaptare la noile condiții. Este posibil să iei decizia de a scrie o carte, de a publica, de a colabora mai mult cu mass-media, faci mai multe deplasări, corespondezi mai mult, ai de finalizat cursuri sau te susținut un examen important pentru tine. Vei pune accent pe aspecte care țin de comunicare, relația cu rudele apropiate, cu persoanele din mediul apropiat dar și pe dezvoltarea unor relații care pot să te ajute în împlinirea scopurile personale.
            În preajma datei de 10 iulie se recomandă atenție la proiectele pe care vrei să le lansezi, îndeosebi dacă este vorba despre publicare, semnarea unor acte importante, implicarea în activități care necesită schimb de informații. Este o perioadă nefavorabilă pentru tot ce înseamnă comunicare, schimb de informații. Este recomandat să nu te bazezi pe promisiunile care ți se fac acum întrucât riscă să nu fie respectate sau pot să îți provoace și mai multe încurcături și probleme. Până în data de 22 iulie debordezi de energie creatoare, inspirație, poți reveni în locuri dragi și împărtășind emoții cu prieteni vechi. Este un schimb permanent de mesaje, informații, simți nevoia de a reveni asupra unui hobby, de a fii retras, departe de tot ce înseamnă agitația cotidiană. Poate fi o perioadă favorabilă pentru a petrece concediul la locurile natale revenind alături de oameni dragi, de părinți. Din data de 23 iulie îți vei concentra atenția către casă, schimbările care vizează propria locuință sau ești preocupat de achiziția unei case. Este posibil ca, de la discuții neplăcute cu părinții, să iei decizia fermă de a te muta și a-ți întemeia o familie. Cert este că se recomandă prudență la actele semnate și, indiferent de neplăcerile cu care te confrunți, este bine să apelezi la rațiune și să nu te lași copleșit de amenințări, agresivitatea celor din jur.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se recomandă mai multă prudență la orice discuții legate de casă, de părinți, îndeosebi în preajma datei de 27 iulie. Este o lună în care treci prin restricții financiare datorate, în mare parte, deciziilor luate în trecut. Spre sfârșitul lunii ești de-a dreptul îndrăgostit sau dornic să dai curs unei noi relații de iubire cu o persoană cunoscută la locul de muncă sau cu ocazia unei călătorii în interes de serviciu.
Este o lună în care îți vei reevalua cu mai multă atenție resursele de care dispui fiind preocupat de dezvoltarea ta în plan profesional dar și de progres în plan material, financiar. Se anunță schimbări interesante ce vizează casa, familia, dar și aspectele din zona carierei, totul depinde de ambiția și dorința ta de accepta schimbarea, de a progresa, în plan personal și profesional.