Luna iulie 2023, Săgetător

Iulie 2023, Săgetător
009 Sagetator         Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Ştiința reprezintă cunoaştere organizată. Înţelepciunea reprezintă viaţă organizată.” Immanuel Kant„
       În prima parte a acestei luni ești orientat către banii pe care-i poți obține prin intermediul celorlalți, plata unor taxe, impozite, datorii, pe obținerea de bunuri venite de pe urma unei moșteniri. Se discută mai mult în casă, în propria familie despre persoane dragi plecate din această lume. Poate fi o lună interesantă în ceea ce privește preocupările pentru latura ocultă a existenței. Este o lună în care dai dovadă de ambiție și curaj în situațiile limită. Pentru tine nu există „nu vreau” sau „nu pot” astfel că ai șansa de a te construi printr-o continuă și profundă transformare acceptând cu sufletul deschis că, indiferent de schimbările ce apar în viața ta, ești pregătit să te ridici și să-ți continui concretizarea propriului ideal. Continui să te descoperi prin ceea ce clădești lăsând la o parte orgoliul orientându-ți astfel propria conștiință către lucruri cu adevărat mărețe.
            Pe tot parcursul lunii nu vei refuza „ofertele” venite din partea sexului opus, chiar dacă este vorba numai despre aventuri de scurtă durată. Acordă atenție la riscul de a ajunge la certuri care au ca subiect principal relația de dragoste, sexualitatea. Este bine să cântărești cu atenție situațiile ivite, înainte de a lua o decizie, îndeosebi în preajma datei de 10 iulie. Este o perioadă propice pentru a dezvolta relații sentimentale, cu ocazia unei călătorii îndepărtate sau cu persoane de altă naționalitate. Este o lună în care se poate vorbi despre ocazia de a reîntâlni un maestru care poate să îți îndrume pașii pe o nouă cale. Vrei să te perfecționezi într-un domeniu sau pur și simplu ai ocazia de a călători mai mult, de a te întâlni cu prieteni vechi și astfel petreci mai mult timp detașându-se de grijile legate de casă și carieră.
             Din data de 23 iulie credință, iubire și speranță nu sunt doar cuvinte pentru tine, ci sunt țeluri demne de urmat. Ești dornic să te perfecționezi, să călătorești, să socializezi cu persoane de orice cultură, pentru tine neexistând granițe culturale sau de altă natură. În preajma datei de 27 iulie va trebui să nu te grăbești să dai bani pe un bun de valoare întrucât pot apărea tot felul de neplăceri, pierderi. Există predispoziție la plata unei amenzi, sancțiuni și astfel depășești bugetul de care dispui.
            Spre sfârșitul lunii, cu ocazia unei călătorii îndepărtate sau prin intermediul unor amici,  ai posibilitatea să cunoști o persoană de sex opus care te atrage în mod deosebit. Te așteaptă o perioadă de trăiri intense, emoții, de manifestare a propriilor gânduri cu deschidere.