Luna iulie 2023, Rac

Iulie 2023, Rac
004 Rac        Deviza ta, pentru această lună, este: „Nu trebuie să fii bogat pentru a călători bine.” Eugene Fodor.       
      În această lună de vară se preconizează schimbări importante, care vizează propria persoană, relația cu ceilalți. Vei pune mai mult accent pe ambiție, dorința de expansiune, în plan personal și relațional, intenția de a progresa reușind să pui în lumină adevărata ta personalitate. Te poți aștepta la tot felul de teste, verificări, legate de planul relațional dar și cel profesional. Până la jumătatea lunii pot să iasă la suprafață multe aspecte ascunse din relația de mariaj nemaiacceptând jumătăți de măsură.  
            În preajma datei de 10 iulie ești într-o continuă agitație, pus serios pe treabă reușind să atragi de partea ta persoanele care pot să te susțină în demersurile tale ce vizează banii, resursele materiale de care ai nevoie pentru a dezvolta un proiect personal. Se cere prudență, dacă ai de semnat un contract important, îndeosebi până în data de 20 iulie, atunci când, deși ești convins că vei primi banii care ți-au fost promiși, vei avea surpriza neplăcută să constați că, fie nu primești cât ți s-a spus, fie nu ai parte de banii respectivi cheltuindu-i pe un obiect de valoare, dar care nu îți este absolut necesar.
            În prima parte a lunii nu vei duce lipsă de creativitatate, de inspirație, voință, putere de concentrare pentru realizarea propriului ideal. Totul este să îți asculți intuiția și sufletul, atunci când vine vorba despre luarea unor decizii importante, care vizează îndeosebi relația cu rudele, familia. În această perioadă este recomandat să o lași mai ușor cu munca sau măcar să fii mai organizat, atent la detalii și să nu te grăbești să finalizezi o sarcină de lucru, până când nu te consulți și cu persoane care au mai multă experiență.
          Din data de 23 iulie ești predispus la tot felul de contraziceri, nemulțumiri în relația cu vechi prieteni sau un grup, o asociație din care faci parte, îndeosebi atunci când vine vorba despre bani, primirea unor sume restante. Din data de 17 iulie sunt preconizate schimbări care vizează statutul tău profesional, nevoia de progres și perfecționare, poate fi vorba despre schimbarea domeniului profesional considerând că este timpul să urmezi o nouă direcție. Nu este exclus să îți asumi noi responsabilități la locul de muncă sau dai startul unui proiect ambițios. Cert este că lucrurile capătă o direcție mai clară, îndeosebi din data de 17 iulie, chiar dacă vor mai exista și nemulțumiri, unele pierderi în plan financiar. Totul ține de tine, de felul în care îți gestionezi bugetul personal dar și de modul în care colaborezi cu familia.