Luna iulie 2023, Pești

Iulie 2023, Pești
012 Pesti         Deviza acestei luni este: „Totul se schimbă, nimic nu este fix. Dacă nu profităm de schimbare vom deveni victimele ei.” Peter Arnold 
       Este o perioadă plină de energie și creativitate având șansa de a-ți manifesta din plin calitățile. Ai ocazia să te remarci mult mai ușor, să atragi norocul de partea ta, investești timp și energie în relația cu propriul copil. Ești înclinat să răsfeți prea mult propriul copil sau persoana iubită iar de aici pot să apară tot felul de conflicte. Va trebui să-ți dozezi energia și să o concentrezi către un anumit domeniu, ai ocazia să descoperi acum un hobby care te face să te simți împlinit. În această lună încerci și chiar reușești să vezi partea frumoasă a relației, ba chiar ai sentimentul că te îndrăgostești din nou trăind momente de pasiune, alături de partenerul de viață. Nimic nu pare prea dificil reușind să alungi starea de pesimism, cât timp ai alături de tine un prieten de nădejde. Se recomandă prudență la deciziile pe care le iei în plan sentimental, dar și în relația cu prietenii, îndeosebi în preajma datei de 3 iulie, atunci când sunt aduse la lumină lucruri mai puțin plăcute. Este momentul de revelare a unor răspunsuri menite să te trezească la realitate.
             Până în data de 23 iulie lucrurile sunt cât se poate de clare în ceea ce privește relația cu colegii/subalternii, aspectele care vizează locul de muncă, obținerea unor avantaje financiare, ba chiar și promisiunea unui post mai bine plătit. Din data de 23 iulie se cam schimbă lucrurile fiind nevoie de mai multă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere în colectivul de muncă, la pretențiile pe care le ai, vis-à-vis de șefi și colegi.
              Nu vor lipsi provocările din relația de cuplu, iar starea de agitație, de nemulțumire a parenerului de viață îți afectează mentalul fiind destul de greu să te organizezi, să acorzi atenția necesară la obligațiile care țin de domeniul profesional. În a doua parte a lunii te poți aștepta la revenirea unei iubiri, dorința de a relua o relație intimă și astfel ești supus riscului să fii descoperit de partenerul de viață, în cazul în care ești deja implicat într-o relație. Este posibil ca oboseala de la locul de muncă să își pună amprenta asupra relației de mariaj și astfel ajungi la probleme de comunicare în relația de cuplu. Există riscul de a te compromite, de a cădea în „mrejele” unei persoane de sex opus de la locul de muncă, îndeosebi în a doua parte a lunii.
             Sunt favorizate proiectele profesionale care implică creativitate, inspirație, în domenii legate de educație, lucrul cu copii, artă, scris, îndeosebi spre finalul perioadei.