Luna iulie 2023, Leu

Iulie 2023, Leu
005 Leu          Deviza ta, pentru luna în discuție, este: „În bunăstare se află și o parte din libertatea nemăsurată.” Nicolae Mareș
        În această lună vei pune mai mult accent pe eul interior fiind momentul potrivit să te eliberezi de balastul emoțional, de ceea ce te ține blocat pe o direcție nu tocmai bună. Simți nevoia să stai mai retras, să te relaxezi, să visezi la o lume ideală, să dedici mai mult timp domeniului spiritual, discuțiilor de natură filosofică.
     La jumătatea lunii te simți confuz, nemulțumit, ai sentimentul că ești urmărit de ghinion, că lucrurile nu se așează cum ți-ai propus. Este recomandat să fii atent la ceea ce spui și să stai departe de bârfe, de medii în care predomină pesimismul, invidia. Astrele sunt de partea ta și te susțin în ceea ce ți-ai propus, important este să te ții de un program clar stabilit de tine, să vezi care sunt, de fapt, prioritățile.
            În preajma datei de 10 iulie este posibil să se reactiveze o problemă mai veche de sănătate și astfel nu reușești să pui în practică ceea ce ți-ai propus. Poate fi vorba despre nevoia de a reveni la un proiect profesional care ți-a creat probleme serioase în trecut. În preajma datei de 22 iulie esti predispus să ajungi la conflicte serioase legate de aflarea unor informații secrete din relația de mariaj sau vis-a-vis de o asociere. Se recomandă o mai mare deschidere către partenerul de viață, mai multă înțelegere, atenție la ceea ce ți se transmite. Te poți aștepta la o mai mare atenție venită din partea sexului opus, îndeosebi din data de 23 iulie, ceea ce ar putea să declanșeze neplăceri în cadrul relației în care ești deja implicat. Se poate vorbi acum despre revenirea unei relații de iubire, de reluarea unor discuții legate de casă, familie, de părinți.
            În a doua parte a lunii ești mult mai deschis și preocupat de propria persoană, cauți noi posibilități de a te relansa, de a ieși în evidență. Îți este mult mai ușor să rezolvi acum unele probleme care țin de planul personal, în ciuda adversităților, a opozițiilor venite din partea celorlalți, care nu fac decât să te mobilizeze, să te pună la treabă.
            În această lună este important să vezi ce se vrea de fapt, ce se află în spatele unor propuneri și dacă merită să mai continui o colaborare.