Luna iulie 2023, Gemeni

Iulie 2023, Gemeni
003 Gemeni          Deviza ta, pentru această perioadă, este: „Succesul este o călătorie, nu o destinație.” Arthur Ashe
         În această lună încerci să clarifici unele aspecte care țin de resursele de care dispui, fie că este vorba despre resurse materiale sau abilități, talente personale, pentru a da o nouă valoare vieții. Apar noi șanse de a atrage mai multe venituri în contul personal, dar așa cum vin banii, tot așa se și duc. Este o perioadă de cheltuieli neprevăzute, de reorganizare și rediscutare a unor parteneriate, colaborări, de reconfigurare a unei relații sentimentale. Va trebui să gestionezi cu mai multă prudență aspecte care vizează casa, o proprietate putând apărea tot felul de controverse cu un fost partener sau cu părinții. Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă te gândești să dai startul unei relații de lungă durată, în a doua parte a lunii. Sunt șanse sporite de a te îndrăgosti și a găsi perechea potrivită, totul este să fii mult mai încrezător în abilitățile proprii de a atrage atenția sexului opus.
              În preajma datei de 10 iulie este bine să eviți, pe cât se poate, semnarea de contracte, cel mult poți încerca să recuperezi banii care ți se cuvin. Se recomandă mai multă atenție la documentele semnate acum, la parteneriatul sau asocierea pe care vrei să o demarezi. Dorești urmarea unor studii, obținerea unei diplome care poate să te ajute să primești un nou job. Din data de 23 iulie se anunță o perioadă de reorganizare a tot ce înseamnă acte, documente oficiale, aspecte legate de studii, relația cu rudele apropiate, cu vecinii. Nu vor lipsi nici provocările care vizează relația sentimentală putându-te aștepta la revenirea unei foste relații de iubire, la nevoia de a relua conversațiile cu o persoană dragă din trecut. În doua parte a lunii iulie vei pune mai mult accent pe relația cu rudele apropiate dar și pe comunicare și nevoia de a călători, de a acumula informații dintr-un nou domeniu profesional. Oricât de greu ar fi, nu te vei da bătut având ocazia să te înscrii la noi cursuri, reiei anumite negocieri, revii asupra unor situații cu care te-ai mai confruntat cu mulți ani în urmă. Ești pus serios pe treabă  muncind cu conștiinciozitate, ai forța și energia necesară pentru a susține examene, pentru a acumula noi informații, în ciuda adversităților, a răsturnărilor de situație. În luna iulie ai ocazia să îți valorifici talentele și abilitățile de care dispui pentru a atrage mai multe beneficii financiare.
            Domeniul profesional capătă conotații importante, îndeosebi din a doua parte a lunii, atunci când nu vor lipsi provocările venite din partea unor șefi sau revenirea la dorința de a te elibera dintr-o funcție care nu mai corespunde așteptărilor tale. Oricare ar fi alegerea, gândește-te că sunt mult mai importante aspectele care țin de propriul suflet, modul în care te simți cu tine, cât de obosit sau relaxat ești. Agitația de acasă dar și de la locul de muncă te vor obosi peste măsură, îndeosebi în ultima decadă a lunii iulie.
             În ceea ce privește finanțele, este recomandat să nu te gărbești să dai bani cu împrumut rudelor, vecinilor sau chiar persoanei iubite. Nu te grăbi să semnezi acte oficiale, ci mai degrabă caută să analizezi cu atenție ce anume se vrea cu adevărat de la tine. Nu este exclusă aflarea unor secrete care vizează o relație de dragoste, eliberarea dintr-o relație ajutându-te să te regăsești.