Luna iulie 2023, Fecioară

Iulie 2023, Fecioară
006 Fecioara        Deviza ta, pentru această lună este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud        
      În această lună te preocupi de relația cu prietenii, îți faci noi cunoștințe, te integrezi mai ușor în cadrul unui nou grup, a unei asociații. Mergi mai des la plimbare cu prietenii, ieși la spectacole, se intensifică relația cu clienții, cu publicul. Este timpul să faci o schimbare importantă, care vizează un proiect, un ideal de viață. Ești pregătit să aperi interesele unui grup, o asociație din care faci parte. Din păcate vei ajunge să constați că exact cei cărora le-ai fost de un real folos, vor face un pas înapoi, atunci când ai nevoie de sprijinul lor.
            Este o lună în care sunt testate relațiile de prietenie dar și planul sentimental, în general. Totul depinde de perspectiva din care alegi să privești viața și oamenii. Ești dispus să reiei o relație de dragoste sau de cuplu revenind la vechile sentimente, trăiri, cu riscul de a retrăi aceeași dezamăgire de care ai mai avut parte și în trecut. Lucrurile stau bine în cadrul relației, cât timp ești invitat în vacanță sau la plimbări romantice preferând totuși să pui accentul pe latura practică. Te poți aștepta la tot felul de discuții neplăcute în relația cu familia sau cu persoane apropiate având ca subiect principal bârfa, acuzațiile nefondate, reproșuri, neîncredere.
            Din data de 23 iulie parcă se mai liniștesc lucrurile în relația cu grupul din care faci parte preferând să alegi starea de solitudine. Îți prinde bine să te retragi din mijlocul mulțimii preferând să te preocupi de propria viață, să te pui în prim plan. Poate fi vorba și despre o perioadă în care poți să dai startul unei relații de dragoste pe care dorești să o păstrezi în secret. Nu este exclus să revii la o veche relație de amor. Până în data de 23 iulie îți urmărești perseverent concretizarea propriului țel având șanse reale să realizezi ceea ce ți-ai propus în plan profesional. Este recomandat să-ți asculți intuiția și să eviți demararea unui proiect important, legat de carieră, de la care sperai că îți va aduce profituri consistente. Pentru a reuși să ajungi la câștigurile de care ai mare nevoie este important să intervii cu promptitudine, îndeosebi la mijlocul lunii, evitând totuși să semnezi acte importante în preajma datei de 2 dar și 10 iulie. Nu te baza pe promisiunile financiare care ți se fac acum și evită investițiile de orice fel. Din data de 10 iulie parcă ai mai multă energie, ambiție, te remarci în mediul de lucru, ești pus pe schimbări, organizare și reorganizare a spațiului și chiar a vieții personale. În a doua parte a lunii te redescoperi, știi ce ai de făcut ca lucrurile să meargă în direcția propusă. Chiar dacă vor apărea și destule piedici, încurcături, va trebui să apelezi la calm și echilibru interior și ai să observi cât de  bine se așează lucrurile în favoarea ta. Intuiția te va ajuta să ieși din situațiile limită.