Luna iulie 2023, Capricorn

Iulie 2023, Capricorn
010 Capricorn         Deviza lunii, pentru tine, este: „Cerul i-a dăruit omului, spre a-i recompensa toate greutățile, trei lucruri: speranța, visul și zâmbetul.” Immanuel Kant      
       Este o perioadă în care conștientizezi ce anume ar trebui să lași în urmă, ce ar trebui să păstrezi în viața ta dar și ce ai de transformat, vis-a-vis de propria persoană, pentru a reuși să traversezi mai ușor pierderi, dezamăgiri. În această lună te concentrezi pe relația de cuplu, mariaj și/sau afaceri fiind o perioadă de transformări, reconfigurări. Te gândești foarte serios că o pierdere în plan sentimental îți poate deschide noi șanse către o relație mult mai bună pentru tine.
            În preajma datei de 3 iulie treci printr-o perioadă tensionată, de reconfigurări, renunțări, de eliberare dar și de regăsire a propriei ființe și nu prea este timp pentru a te mai gândi să dai startul unei noi relații. Ești un bun organizator și coordonator știind exact unde să țintești. Este important să ții cont și de părerile unui asociat, partener de afaceri. Ai ocazia să găsești un job mai bine plătit sau poți obține un post de răspundere care îți va aduce beneficii financiare, îndeosebi în preajma datei de 17 iulie. Se recomandă prudență la parteneriate sau afacerile personale pe care vrei să le demarezi în  doua parte a lunii. Planul financiar trece printr-o perioadă foarte neplăcută fiind predispus la cheltuieli neașteptate, pierderi de bani, furt, tot felul de încurcături de natură financiară, întârzieri în ceea ce privește încasarea unor drepturi salariale.
            Este o lună pasională, în care vei pune mai mult accent pe relația intimă dar și pe beneficiile materiale pe care le-ai putea obține în cadrul unei relații de amor. Din data de 23 iulie lucrurile tind să se complice în ceea ce privește o moștenire, partaj sau chiar vis-a-vis de aspecte care vizează plata unor taxe, impozite, returnarea unui împrumut bancar. Spre sfârșitul lunii va trebui să fii precaut și să nu amesteci obligațiile profesionale cu dragostea sau încearcă să dai dovadă de prudență, în cazul în care dai startul unei relații de dragoste cu o persoană din mediul profesional, eventual cu un superior.
            Este o lună interesantă la capitolul relație cu propria persoană dar și cu ceilalți, doar de tine depinzând dacă lucrurile vor sta sau nu bine. Se reiau discuțiile interesante legate de copii, o investiție făcută în trecut și care acum nu îți mai aduce beneficii materiale, ba din contră, ești nevoit să faci cheltuieli neașteptate încercând să remediezi cumva situația unui bun imobiliar.