Luna iulie 2023, Berbec

Iulie 2023, Berbec
001 Berbec         Deviza ta, pentru această lună, este: „Iertarea este calea spre înțelepciune.” Claudiu Ovidiu Tofeni
       În această lună se anunță schimbări semnificative, care vizează casa, proprietatea, bunurile imobiliare, aspecte care țin de relația cu familia, părinții. Călătorești în locurile natale, eventual pui la cale revenirea în țara natală sau o vacanță alături de familie. Ai capacitatea de a-ți sonda și înțelege cele mai profunde trăiri dar și de a te concentra pe finalizarea unor proiecte care țin de casă, gospodărie, renovări, reparații. Se reiau discuțile despre patrimoniu, îndeosebi în prima parte a lunii. Ai tendința să fii certăreț, parcă nimic nu e bine, îndeosebi atunci când vine vorba despre obligațiile socio-profesionale, schimbările care vizează domeniul profesional recomandându-se mai multă atenție la modul în care îți exprimi punctul de vedere, în preajma datelor de 10 și 20 iulie.
            Din data de 23 iulie te confrunți cu tot felul de răsturnări de situație privind o relație sentimentală. Te poți aștepta la revenirea unei relații de iubire sau pur și simplu ești derutat neștiind prea clar ce alegeri să faci, dacă merită să renunți la o relație în care ești deja implicat pentru a reveni la o fostă relație, de care te leagă amintiri frumoase. Dacă în prima parte a lunii lucrurile păreau clare având sentimentul că ți-ai regăsit liniștea în dragoste, ei bine, în a doua parte a lunii lucrurile se complică fiind nevoie de detașare din partea ta, evitarea deciziilor care implică, fie un nou start în plan sentimental, fie reluarea unei relații de iubire.  
            În a doua parte a lunii depui eforturi susținute în domeniul profesional astfel că nu vor întârzia să apară și beneficiile financiare. Te bucuri de reușite prin muncă personală, îndeosebi în prima parte a lunii. Din data de 23 iulie va trebui să fii prudent la investițiile pe care le faci, la plățile restante sau poate fi nevoie de cheltuieli ce au legătură cu propriul copil și astfel îți este dat peste cap bugetul personal. Din data de 23 iulie pui mai mult accent pe relația cu propriul copil, pe creativitate, iubire. Poate fi ocazia de a reveni la un hobby, la o activitate ce necesită creativitate din partea ta.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu stabilă ai toate șansele de a te bucura, pe tot parcursul acestei luni, de fiorii unei iubiri trăită cu pasiune fiind predispus la aventuri de scurtă durată. În această lună de vară treci prin tot felul de trăiri contradictorii, ai tendința de a fi posesiv, gelos în relația de dragoste pentru ca, în unele momente, să dorești să fii lăsat în pace adoptând o atitudine mult prea independentă, nepăsătoare. 
            Pe tot parcursul acestei luni este necesar să te preocupi de propria sănătate, să nu exagerezi cu efortul fizic fiind important să adopți un regim de viață și alimentar sănătos. Chiar dacă este o lună de vară, în care mai toată lumea pleacă în vacanță, se pare că tu nu prea ai timp de așa ceva. Ești preocupat să finalizezi proiecte pe care le-ai amânat din diferite motive, cert este că ai tendința să te neglijezi jucând rolul de victimă. Nu duci lipsă de conștiinciozitate, dedicare dar nu vor lipsi nici competitorii, nemulțumirile venite din partea unor șefi, autorități.
          Este o lună în care se cere calm și răbdare pentru a-ți concretiza obiectivele propuse!