Luna iulie 2023, Balanță

Iulie 2023, Balanță
007 Balanta        Deviza acestei luni, pentru tine, este: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.” James Earl Jones
       În această perioadă ești preocupat de carieră, obligațiile care țin de locul de muncă, schimbările din domeniul tău de activitate. Chiar dacă te vei confrunta cu provocări din partea șefilor sau a unor autorități, vei reuși să te reorganizezi, să reiei anumite proiecte analizând cu mai multă atenție și sinceritate care sunt beneficiile sau eventualele neplăceri care vin dintr-o anumită direcție.
            Prima parte a acestei luni se poate dovedi mai inspirată, în ceea ce privește relația cu ceilalți, în ciuda confruntărilor reușești cumva să ajungi la un echilibru. Călătoriile făcute împreună cu partenerul de viață se pot dovedi de bun augur, îndeosebi la mijlocul acestei luni. Proiectele la care contribuiți amândoi ar putea să ducă la realizări care vor consolida relația. Este posibil să descoperi că în orice situație rea, neplăcută, se poate ascunde ceva bun, constructiv, ceva care te ajută să vezi ce anume ai de schimbat, de cizelat în privința propriei atitudini.
            În preajma datei de 3 iulie va trebui să fii mult mai prudent la ceea ce spui, la eventuale reevaluări ale propriilor dorințe, obiective legate de casă, familie, la ce schimbări vrei să aduci în propria atitudine pentru a aduce îmbunătățiri în relația cu șefii sau vis-a-vis de domeniul profesional. Nu vei duce lipsă de curaj, diplomație și voința necesare pentru a merge „până în pânzele albe” să-ți atingi scopul propus, dar va trebui să înveți și cum să renunți la lucrurile care te încurcă. Relația cu prietenii sau un grup în care ești implicat ar putea să îți aducă avantaje și dezavantaje, pe tot parcursul acestei luni. Din data de 23 iulie ai ocazia să joci rolul de lider în cadrul unui grup din care faci parte sau să reveni asupra unor înțelegeri, proiecte, asupra unor aspecte care vizează împlinirea unui țel măreț. Ai șansa de a-ți face mult mai ușor publicitate, ceea ce te va ajuta să atragi succesul de partea ta. Pe de altă parte îți este testată răbdarea în relația de cuplu sau în cadrul unor parteneriate fiind important să îți acorzi mai mult timp de relaxare, de odihnă, de solitudine, înainte de a lua orice decizie. 
            Se recomandă prudență în relația de dragoste sau în ceea ce privește relația cu propriul copil, îndeosebi spre sfârșitul lunii.