Luna iulie 2020, Vărsător

Iulie 2020, Vărsător
011 Varsator     Este o perioadă în care îți îndrepți atenția spre curățirea sufletului și trupului. Ești mult mai preocupat de locul de muncă, relația cu colegii de aici, eventuale schimbări pe care vrei să le faci în cadrul unui proiect profesional. Va trebui să încerci găsirea unui echilibru între serviciu și relaxare pentru că ai tendința de a munci până la epuizare. Risipa de energie îți poate creea serioase probleme de sănătate. Din data de 22 se pare că îți vei concentra atenția către zona relației de mariaj. Ești mult mai preocupat de problemele care țin de cuplu, viața în doi, eventualele transformări pe care ești nevoit să le faci. Ai ocazia să stabilești relații bazate pe încredere reciprocă și onestitate, pe apreciere sinceră. Deviza ta, pentru luna în discuție, este: „Căutam mereu putere și încredere în afara mea dar acestea vin dinăuntru. Erau acolo dintotdeauna.” Anna Freud

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                            
         Încă de la începutul lunii te bucuri de atenția venită din partea sexului opus fiind pus în situația de a face o alegere. Nu prea știi ce vrei, la cine să renunți, vrei iubire cât mai multă și de la cât mai multe persoane. Se poate vorbi și despre acceptarea unei foste iubiri, fără să renunți la relația de amor actuală. Este multă pasiune în sufletul tău ceea ce te va conduce și la greșeli la locul de muncă, datorate neatenției.
            Dacă ești deja implicat într-o relație de cuplu se cere prudență în preajma datei de 5, atunci când pot să apară tot felul de reproșuri din partea partenerului de viață. Nu este exclus să fie vorba despre probleme de sănătate ale partenerului de viață și astfel ești nevoit să renunți la anumite înțelegeri profesionale. Până la jumătatea lunii va trebui să dai dovadă de mai mult calm și obiectivitate altfel vei ajunge destul de ușor la conflicte deschise în relația de dragoste. Din data de 12 ai ocazia să te implici într-o relație sentimentală cu un coleg de muncă sau poți reveni la o fostă relație de dragoste care poate atrage unele probleme în relația cu colegii. Reușești să te pui în valoare, mai ales dacă ți-ai propus să atragi atenția unei anumite persoane.
         Este bine să fii mult mai precaut în preajma datei de 27, atunci când este posibil că cazi în capcană iluzionându-te și trecând astfel din postura de vânător în cea de vânat. Este recomandat să fii sincer cu propria persoană dar și cu partenerul de viață. Nu vei pierde nici o șansă de a intra în grațiile unei persoane care promite, nu numai împlinirea fanteziilor, dar îți poate asigura o situație materială stabilă. Dacă se poate, de ce nu? Este totuși bine să te gândești de două ori înainte de a te implica într-o relație cu cineva despre care nu deții informații clare, cine este cu adevărat, ce se poate ascunde în spatele aparențelor. În preajma datei de 27 este posibil să se complice lucrurile în plan amoros și să te simți trădat sau chiar tu să fii cel care trădează. 
            Se anunță o lună încărcată de romantism și seducție, de implicare în relații de amor pline de senzualitate și sexualitate, pe tot parcursul lunii.

Cariera si baniCarieră și bani                            
         Este o perioadă destul de agitată la locul de muncă încercând parcă să recuperezi timpul în care ai călătorit sau ai fost plecat în vacanță. Cert este că dai dovadă de conștiinciozitate; cu toate acestea, vei avea parte de tot felul de altercații, probleme în relația cu colegii de lucru sau cu superiorii în preajma datei de 8. Este nevoie de multă răbdare pentru a face față cu bine stresului. Starea de impulsivitate, replicile dure, sarcastice te vor conduce inevitabil la situații conflictuale, îndeosebi în preajma datelor de 10 și 27.  La jumătatea lunii ești dispus să faci schimbări importante în ceea ce privește cariera, relațiile de parteneriat, programul de lucru, modul în care relaționezi cu colegii și colaboratorii. Te poți aștepta la surprize neplăcute, în ceea ce privește implicarea unui partener de afaceri în proiectele tale profesionale în care ai investit mult efort și timp. Din data de 22 relațiile de parteneriat devin deosebit de importante concentrându-ți atenția și energia către colaborări importante și care ar putea să-ți aducă contracte favorabile. Ești mult mai pragmatic, atunci când vine vorba despre muncă și colegii de aici sau despre colaboratori. Pe tot parcursul lunii se recomandă mai multă prudență în ceea ce privește semnarea unui contract de colaborare, un parteneriat important.
           La sfârșitul lunii ai șansa de a obține beneficii financiare ca urmare a unor acțiuni, negocieri făcute în trecut. Sunt favorizate investițiile imobiliare, aspecte care vizează proprietăți, terenuri, agricultură.

SanatateSănătate 
         În prima parte a acestei perioade ești predispus la unele probleme care țin de infecții, răniri, accidentări, inflamații, probleme cu circulația sanguină, tensiune alternantă sau probleme digestive. Este recomandat să eviți stările de surescitare, de nervi precum și munca excesivă și în preajma datei de 27. Este nevoie de mai multă relaxare și plimbări în mijlocul naturii dar și adoptarea unui regim alimentar mult mai sănătos. Fii atent la eventuale probleme digestive pe tot parcursul acestei luni.