Luna iulie 2020, Taur

Iulie 2020, Taur
002 Taur       În această lună ai ocazia să îți cultivi mentalul, să  valorifici propiile idei, să acorzi mai multă atenție studiului. Se intensifică planul relațional și intelectual fiind deosebit de important să îți concentrezi atenția pe acele proiecte care au nevoie de schimbare, de adaptare la noile condiții. Este posibil să iei decizia de a scrie o carte, de a publica, colabora mai mult cu mass-media, faci mai multe deplasări, corespondezi mai mult. Muncești mai mult de acasă sau dedici mai multă atenție comunicării cu familia, părinții, călătorești în locurile natale. Dai dovadă de mai multă deschidere, ai dorința de a acumula cât mai multe cunoștințe dar și de a le împărtăși cu ceilalți. Din data de 22 te vei preocupa mai mult de casă, familie, relația cu proprii părinții. Poți relua discuții care, deși nu îți sunt pe plac, îți vor da sentimentul că ai clarificat ceva din trecut. Este posibil să faci o renovare, schimbi domiciliul, vinzi sau cumperi o casă, o proprietate, te reîntâlnești cu persoane pe care nu le-ai mai văzut de foarte mult timp. Deviza lunii analizate, pentru tine, este: „Unul dintre cele mai grele lucruri în viață este să ai cuvinte în inimă pe care nu le poți pronunța.” James Earl Jones

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                          
         Până în data de 12 ai sentimentul de blocaj, nu reușești să comunici eficient cu persoanele de sexul opus. Preferi să te retragi, să îți vezi de cu totul alte treburi preferând să lași dragostea, exprimarea propriilor dorințe pe alt plan. La începutul lunii pot apărea probleme de comunicare în relația de cuplu ceea ce te va deruta, îndepărta de la îndeplinirea unor proiecte profesionale. Este o perioadă în care va trebui să dai dovadă de mai multă înțelepciune în cadrul relației de cuplu și să nu te lași purtat de impresii de moment. Nu este exclus ca, în preajma datei de 6, să ajungi la tot felul de discuții, certuri, neplăceri în relația cu partenerul de viață punând accentul pe problemele care țin de bani, casă, proprietate, relația cu părinții.
            În preajma datei de 16 ești predispus la certuri cu părinții pe tema unei iubiri, relații de dragoste.  Este posibil să intri în posesia unor informații care te ajută să decizi ce direcție alegi. În a doua parte a lunii, chiar dacă îți dorești să te preocupi mai mult de casă, de familie, nu este exclus să revină în discuție aspecte care vizează banii, cum și în ce să investești. Din data de 22 reușești să te detașezi de eventualele probleme din relația de cuplu sau dai startul unor acțiuni care implică și partenerul de viață, muncind cot la cot pentru o realizare comună.
         Spre sfârșitul lunii ar trebui să nu exagerezi, în cazul în care te-ai decis să dai startul unei relații de dragoste. Ești predispus la implicarea în relații amoroase pe care preferi să le ții departe de ochii lumii, în secret. Este posibil să fii luat oarecum prin suprindere de evenimentele care se vor derula cu repeziciune și se pare că lucrurile se derulează în dezavantajul tău putând fi vorba despre discuții neplăcute în relația cu un fost iubit, discuții aprinse menite să îți creeze o stare de disconfort, în plan psihic-emoțional. Evită să cazi în „plasa” unei persoane manipulatoare dornică să te facă să vezi lucrurile așa cum vrea ea și nu cum sunt în realitate.

Cariera si baniCarieră și bani                      
          Este o lună în care, oricât de obosit ai fi, tot vei încerca să dai tot ceea ce ai mai bun, în plan profesional. Ai ocazia să îmbini, în mod armonios, utilul cu plăcutul și să obții astfel beneficii și câștiguri financiare consistente, îndeosebi în prima parte a perioadei. Va trebui să-ți asculți intuiția și să nu te lași copleșit de bârfe sau atitudinea negativistă a unor colegi invidioși ori a unor șefi care nu sunt dispuși să aprecieze dedicarea și conștiinciozitatea ta. Este important să-ți canalizezi energia în sens constructiv concentrându-te pe finalizarea unui proiect personal important. Prin șarm și diplomație ai șansa de a obține un contract avantajos sau te poți implica în noi relații de colaborare care te vor avantaja, pe termen îndelungat. Va trebui să acorzi o atenție specială la orice asociere pe care dorești să o faci acum, la contractele pe care le semnezi, îndeosebi în prima parte a lunii dar și spre sfârșitul perioadei.
           Este o lună în care ești predispus la renunțări, schimbări importante în carieră fiind important să găsești un echilibru între obligațiile de serviciu și datoria față de casă, familie. În a doua parte a lunii îți revine oarecum speranța de mai bine și ai șansa să „renaști din propria cenușă” asemeni păsării Phoenix. Chiar dacă ai sentimentul că „bați pasul pe loc”, ai să constați că ai multe idei care te vor ajuta să obții beneficii, în plan financiar și profesional. Totule este să muncești susținut, să nu renunți la proiectele tale lăsându-te copleșit de eventuale atacuri, amenințări venite din partea adversarilor.  
         Până în data de 12 va trebui să fii mult mai prudent, atunci când vine vorba despre cheltuieli și să o lași mai ușor, dacă vrei să faci achiziții, îndeosebi pentru casă sau vis-a-vis de un bun imobiliar, cheltuieli care se vor dovedi ulterior a fi nerentabile. Este posibil să cheltui peste bugetul de care dispui, ba chiar să te mai și împrumuți. Se pare că toată această lună de vară te predispune la schimbări neprevăzute care vizează banii, casa, familia.

SanatateSănătate
       Starea de neliniște, de stres datorată problemelor legate de casă și carieră ar putea să-ți creeze nopți de insomnii, probleme care țin de tensiunea arterială. Nu este exclus să te confrunți cu unele afecțiuni care țin de spate, încheieturi. Există predispoziția către entorse, fracturi, îndeosebi la începutul și spre sfârșitul acestei luni. Îngrijește-te de propria sănătate, este important să adopți un nou regim de viață și alimentar.