Luna iulie 2020, Scorpion

Iulie 2020, Scorpion
008 Scorpion      În această lună simți nevoia să călătorești, să studiezi, să te informezi din cât mai multe domenii dorind astfel să ajungi la elevare în plan spiritual. Este o perioadă în care îți vei lărgi orizonturile prin relaționarea cu lumea, prin călătorii, acumularea de informații dintr-un nou domeniu. Ai capacitatea de a te defini, de a contribui la propria dezvoltare personală, în ciuda adversităților venite din partea anumitor persoane care ți-au creat tot felul de nemulțumiri în plan afectiv. Este timpul să dai atenție aspectelor care țin de studiile superioare, de spiritualitate, educație, împlinirea unei ambiții, vocații, creativitate. Va trebui să dai dovadă de multă prudență, în ceea ce privește călătoriile peste hotare, colaborările cu persoane de altă naționalitate. Din data de 22, chiar dacă îți este gândul la vacanță, vei căuta să profiți din plin de oportunitățile de progres în plan profesional, de noile posibilități de a schimba direcția în carieră. Pentru tine, deviza perioadei, este: „Secretul succesului în viață este să fii pregătit, atunci când a venit timpul.” Benjamin Disraeli

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu                           
        Încă de la începutul lunii apar semne de redresare în ceea ce privește relația de mariaj. Pui la cale tot felul de proiecte comune cu partenerul de viață, aspecte care vizează o eventuală excursie sau concediu pe care să-l petreceți în doi. Se cere totuși atenție în preajma datei de 8, atunci când seste posibil să apară disensiuni în relația de cuplu datorită problemelor de la locul de muncă.
            Dacă nu ești încă implicat într-o relație visezi la o fostă relație de iubire sau ai ocazia să te bucuri de apariția unie noi iubiri în viața ta îndeosebi după data de 12. Până atunci ești mult prea absorbit de obligațiile profesionale dar și  de aspecte care vizează propria sănătate. Oricât de multe răspunsuri ai tot căuta, vis-a-vis de o relație de dragoste, nu le vei primi, în prima parte a lunii în analiză. Poți totuși să intri în posesia unor informații pe la jumătatea lunii, în urma unor certuri, contraziceri, atunci când fiecare este hotărât să spună ce își dorește de la celălalt.
           În preajma datei de 27 este posibil să renunți la o relație sentimentală cu o persoană de altă naționalitate sau aflată pe alte meleaguri. Nu este exclus să renunți la o călătorie alături de partenerul de viață sau pot să apară tot felul de blocaje, limitări și să nu mai ajungi acolo unde ți-ai propus. Până în data de 12 este posibil să te implici într-o relație de amor în care primează interesul social, profesional, se va pune mai mult accent pe bani, bunuri materiale. Pentru relațiile de cuplu în care se pune accent pe dragoste iar respectul este reciproc, vor exista unele discuții tensionate spre sfârșitul lunii, atunci când vor fi aduse la lumină aspecte neglijate, uitate sau pur și simplu evitate, din dorința de a păstra o oarecare stare de echilibru în relația de cuplu. Eventualele discuții de acum se datorează intervenției nefericite venită din partea unor rude, vecini.
          Dacă nu ești încă implicat într-o relație de mariaj  preferi să stai deoparte deocamdată, atunci când vine vorba despre asumarea de responsabilități în cadrul unei eventuale relații. Nu vei duce lipsă de admiratori din partea sexului opus. În prima parte a lunii este destul de multă agitație, neliniște la capitolul amor preferând totuși să nu ieși prea mult în evidență. În partea a doua preferi să te bucuri de viață, de iubire acordându-ți mai mult timp, lăsând sufletul deschis pentru o nouă dragoste. Atenție la posibila confuzie între dragoste și sexualitate!

Cariera si baniCarieră și bani                           
         În această lună dai dovadă de multă energie, conștinciozitate reușind să atragi atenția superiorilor prin dedicarea ta.  Este recomandat să îți controlezi exprimarea pentru că există acum riscul de a ajunge la certuri cu colegii, în preajma datei de 8. Va trebui să dai dovadă de mai mult altruism acordând ajutor în cadrul unui proiect comun, în colectivul de lucru.
        După data de 12 ai ocazia să revii asupra unor lucruri legate de carieră, reiei anumite negocieri sau ești chemat la un loc de muncă unde ai mai fost în trecut. La mijlocul lunii se tensionează atmosfera în relația cu șefii fiind nevoit să apelezi la diplomație, la bun simț iar dacă ești deranjat de ceva atunci spune în față evitând să bârfești cu colegii lucruri pe care le regreți ulterior. Din data de 22 se amplifică dorința de a te implica mai mult în activitățile profesionale, de a relua anumite relații cu persoane ce te-ar putea ajuta în carieră. Călătorești mult, te informezi, cauți alternative pentru a te asocia sau pentru a dezvolta propria afacere.
        Este o lună în care pot să apară unele conflicte cu asociații sau te gândești foarte serios să schimbi strategiile, modul de a relaționa cu colegii și șefii. Este posibil să ai sentimentul că apar blocaje, limitări în plan profersional datorită unor dușmani ascunși sau că nu se merită să dedici timp și energie într-o direcție de unde nu ai prea mari șanse de a fi recompensat pe măsura valorii tale. Te implici intens în tot felul de relații profesionale care vizează străinătatea, este posibil chiar să te gândești la un parteneriat internațional. Este o perioadă în care, chiar dacă vei câștiga mulți bani, la fel de mult vei și cheltui.

SanatateSănătate  
          Este recomandat să nu exagerezi cu efortul fizic, uneori peste puterile tale, îndeosebi în preajma datelor de 8 și 27, atunci când ești predispus la accidente de muncă sau cu ocazia unor deplasări în interes de serviciu. Este necesar să eviți efectuarea de analize medicale până în data de 12. Nu te grăbi să iei decizii de schimbare a tratamentului până la jumătatea lunii. Te poți aștepta la  probleme renale, dureri lombare, probleme digestive, există risc de accidentări, accidente vasculare, insolații, infecții ale sângelui.