Luna iulie 2020, Săgetător

Iulie 2020, Săgetător
009 Sagetator       Este o lună în care dai dovadă de ambiție și curaj în situațiile limită. Pentru tine nu există „nu vreau” sau „nu pot” astfel că ai șansa de a te construi printr-o continuă și profundă transformare acceptând cu sufletul deschis că „ceea ce nu te omoară, te întărește”. Continuă să te descoperi prin ceea ce clădești lăsând la o parte orgoliul orientându-ți astfel propria conștiință către lucruri cu adevărat mărețe. Ești mult mai încrezător în propriile forțe iar acest lucru nu face decât să îți dea aripi pentru a zbura către zări necercetate de nimeni, până acum. Din data de 22 credință, iubire și speranță nu sunt doar cuvinte pentru tine, ci sunt țeluri demne de urmat. Ești dornic să te perfecționezi, să călătorești, să socializezi cu persoane de orice cultură, pentru tine neexistând granițe culturale sau de altă natură. Deviza acestei perioade, pentru tine, este: „Nu trebuie să fii bogat pentru a călători bine.” Eugene Fodor.

Dragoste, relatia de cupluDragoste – Relația de cuplu
         În această lună ești ferm hotărât să acorzi mai multă atenție relației de cuplu lăsând-o mai ușor cu obligațiile de serviciu și/sau prietenii iar, pe de altă parte, vor fi momente în care ai tendința de a „sufoca” partenerul prin tot felul de acuzații, mai mult sau mai puțin reale. O vacanță în doi, departe de casă, eventual pe alte meleaguri este binevenită, mai ales în partea a doua a acestei luni. Se poate vorbi și despre mai multe proiecte pe care le discuți cu partenerul de viață și care vizează casa, copilul, schimbări importante legate de gospodărie. Va trebui să acorzi o atenție deosebită la relația de mariaj, îndeosebi în preajma datei de 10, atunci când ești nevoit să pleci într-o călătorie îndepărtată sau partenerul de viață va face deplasări în interes de serviciu și de aici pot să apară tot felul de probleme de relaționare. Este recomandat să vezi care este motivul real al conflictului ivit, ce frustrări determină un astfel de comportament din partea partenerului dar și a ta. Este posibil să insiști asupa unor subiecte din trecut care nu își mai au rostul.
           Dacă nu ești încă implicat într-o relație de cuplu există posibilitatea să reapară discuțiile neplăcute, certurile cu persoana iubită, îndeosebi în preajma datei de 8. Nu este exclus să revii la o fostă relație de iubire și  astfel să declanșezi adevărate „furtuni” în relația de amor actuală. Fii atent la alegerile pe care le faci în plan amoros! Există tendința de a te lăsa condus de instinct și mai puțin de rațiune ceea ce te va conduce către alegeri neinspirate.
        Spre sfârșitul lunii, dacă ești singur, atunci nu vei refuza „ofertele” venite din partea sexului opus, chiar dacă este vorba numai despre aventuri de scurtă durată. Atenție la riscul de a ajunge la certuri care au ca subiect principal relația de amor, sexualitatea. Este bine să cântărești cu atenție situațiile ivite, înainte de a lua o decizie.

Cariera si baniCarieră și bani     
        În această lună vei munci susținut pentru a primi banii de care ai nevoie pentru o vacanță mult dorită. Ai nevoie de susținere, ajutor din partea familiei pentru a pune la cale anumite strategii care vizează locul de muncă sau o relație de afaceri, un parteneriat. Ai destul de multe de recuperat, la capitolul relație cu colegii și superiorii, reușind cu greu să revii la o situație mult mai favorabilă, din punct de vedere profesional. Tot în această perioadă putem să vorbim și despre noi oportunități de a dezvolta și/sau valorifica propriile abilități primind susținere de la grupul din care faci parte, îndeosebi în ultima parte a lunii.
          Până în data de 12 va trebui să fii mult mai prudent la actele, documentele, contractele pe care le semnezi și să nu te lași atras în activități care îți vor aduce realizări materiale pe termen scurt. Nu îți va lipsi diplomația, șarmul, tactul și buna organizare a timpului de lucru. Nu vei fi scutit de surprize neplăcute, în ceea ce privește acțiunile venite din partea șefilor și/sau a colegilor de muncă, îndeosebi în preajma datelor de 8 și 27. Va trebui să fii atent la detalii și să nu te lași angenat în situații ce te pot compromite, chiar și din punct de vedere legal.
         În această lună este recomandat să fii mult mai chibzuit, atunci când vine vorba despre bani, achiziții, plata unor taxe și impozite întrucât ești predispus la pierderi, răsturnări de situație, pe tot parcursul perioadei.

SanatateSănătate
       Chiar dacă ești destul de prudent, atunci când vine vorba despre sănătate, aceasta nu te va împiedica totuși să te aventurezi în escaladări, sporturi extreme iar toate acestea te vor predispune la fracturi, entorse, intervenții chirurgicale. Nu vor lipsi insomniile, migrene, eventuale probleme stomatologice. Atenție îndeosebi în preajma datelor de 5 și 27.